Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.815
- Πόντοι
- 746
Τελικα καποιος να γνωριζει για Βλαντα; Επειδη δεν υπαρχει στο αλλο σαιτ.
Kritik λύσεις υπάρχουν!Βάλε περούκα!Ρε μάγκες, τι βίτσιο είναι αυτό που έχουν μερικοί να κάθονται έξω από σπιτάκια και να πιάνουνε κουβέντα λες και πίνουν καφέ στην παραλία; Αν δεν έχετε δουλειά πάρτε τον πουλο από εκεί γιατί υπάρχει κόσμος με οικογενειες, με γνωστούς, που δε νιώθει ανετα να κάθονται και να τον κοιτάνε οι άσχετοι επειδή πάει σε τέτοια σπίτια. Σεβαστείτε λίγο την ιδιοτικοτητα των άλλων, άμα δεν έχετε δουλειά εκεί πάτε πείτε τα πουθενα αλλού. Δηλαδή και για σας τους ίδιους, είναι ψιλοτραγικο να κάθεστε έξω από μπουρδέλα να σας βλέπει όλος ο κόσμος που μπαινοβγαίνει...
Καλή ιδέα , βάζεις και μια μάσκα και δεν σε αναγνωρίζει ούτε η γυναίκα σου που λέει ο λόγος !!!Kritik λύσεις υπάρχουν!Βάλε περούκα!![]()
Διπλή μάσκα όπως στα σούπερ μάρκετ και τα λεωφορεία.. καλύπτεις όλο το πρόσωπο από τα μάτια κάτω μέχρι και το σαγόνι..Καλή ιδέα , βάζεις και μια μάσκα και δεν σε αναγνωρίζει ούτε η γυναίκα σου που λέει ο λόγος !!!
Διπλή μάσκα όπως στα σούπερ μάρκετ και τα λεωφορεία.. καλύπτεις όλο το πρόσωπο από τα μάτια κάτω μέχρι και το σαγόνι..
Με ένα κασκολακι η κάλυψη απόκρυψη γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική!
Στην δικιά μου ηλικία πάντως στις 5ημερες τα κορίτσια ήταν όλες παρθένες εκτός από 2-3 που τις είχαν ξεπαρθενιαση οι κλασσικα 5 χρόνια μεγαλύτεροιΛογικα πενταημερες και τριημερες δεν εχεις παει ποτε. Ολα τα κοριτσια...σε αυτες τις εκδρομες ξεπαρθενιαζονται!
οπα για μια στιγμη ο παιδιατρος δε μπορει να παει σε ντελα?ισα ισα αφου παει σε ντελα σημαινει οτι του αρεσουν οι ενηλικες γυναικες και οχι τα παιδια...Είναι πρόβλημα όντως ..π.χ. πάει ένας παιδίατρος στα σπίτια και τον βλέπει ασθενής του που πλέον είναι 20 χρονών.. τραβάει μια φωτογραφία κι αρχίζουν οι εκβιασμοί...
Eδώ έχουν θεοποιήσει τουςοπα για μια στιγμη ο παιδιατρος δε μπορει να παει σε ντελα?ισα ισα αφου παει σε ντελα σημαινει οτι του αρεσουν οι ενηλικες γυναικες και οχι τα παιδια...
σημαινει οτι ειναι κακος γιατρος ή κακος ανθρωπος επειδη πληρωνει ενηλικες επαγγελματιες για σεξ?
τι μαλακιες θεε μου στο ελλαδισταν....τι πουριτανικη κοινωνια...
εγω ετσι οπως το βλεπω για να σε δει ο αλλος στα δελα σημαινει οτι και αυτος ειναι εκει για τον ιδιο λογο...
Και γώ ρώτησα αλλά απάντηση δεν πήρα!Αγαπητοι Θεσσαλονικεις (κ μη) γνωριζει κανεις που εργαζεται η Βλαντα;
Τελευταια την εδειχνε Β. Ερωτικα κ Βενους. Ρωτησα αν ξερει καποιος τουλαχιστον να πει οτι δουλευει.Και γώ ρώτησα αλλά απάντηση δεν πήρα!
Ένταξει ,αν κάποιος μεγάλος σε ηλικία ,πενηντάρης, ανύπαντρος και χωρίς δεσμό, έχει επαφές με σεξεργατριες , δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο σκάνδαλο αν μαθευτεί..εφόσον κι ι ίδιος είναι σοβαρός γενικά..αν είναι παντρεμένος θα ελκύσει την κοινωνική κατακραυγή..για τους νεώτερους : αν είναι παντρεμένοι θα κακοχαρακτηρθστουν, αν είναι ανύπαντροι και τους δουν στα σπιτάκια ή σε μπαρ κλπκλπ θα τους λένε να βρουν σταθερό δεσμό..οπα για μια στιγμη ο παιδιατρος δε μπορει να παει σε ντελα?ισα ισα αφου παει σε ντελα σημαινει οτι του αρεσουν οι ενηλικες γυναικες και οχι τα παιδια...
σημαινει οτι ειναι κακος γιατρος ή κακος ανθρωπος επειδη πληρωνει ενηλικες επαγγελματιες για σεξ?
τι μαλακιες θεε μου στο ελλαδισταν....τι πουριτανικη κοινωνια...
εγω ετσι οπως το βλεπω για να σε δει ο αλλος στα δελα σημαινει οτι και αυτος ειναι εκει για τον ιδιο λογο...
Μπορεί να λείπει αυτόν τον καιρό συνήθως όταν λείπει δεν είναι για πάνω από 1.5 μήνα. Δεν ξέρω όμως για σίγουρα καθώς έχω καιρό να πάωΤελευταια την εδειχνε Β. Ερωτικα κ Βενους. Ρωτησα αν ξερει καποιος τουλαχιστον να πει οτι δουλευει.
Ναι και γώ εκεί έχω μείνει!Τελευταια την εδειχνε Β. Ερωτικα κ Βενους. Ρωτησα αν ξερει καποιος τουλαχιστον να πει οτι δουλευει.
Εχουν βγει τα μαγαζιά απ το σάιτ και δεν φαίνεται καν! Μάλλον εδώ ειναι αλλά πρέπει να ψάξεις σε 3 διαφορετικές μεριές!Μπορεί να λείπει αυτόν τον καιρό συνήθως όταν λείπει δεν είναι για πάνω από 1.5 μήνα. Δεν ξέρω όμως για σίγουρα καθώς έχω καιρό να πάω
οκ σιγουρα δε χρηζει δημοσιοποιησης...αλλα οχι να κρυβομαστε λες και ειμαστε εγκληματιεςΈνταξει ,αν κάποιος μεγάλος σε ηλικία ,πενηντάρης, ανύπαντρος και χωρίς δεσμό, έχει επαφές με σεξεργατριες , δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο σκάνδαλο αν μαθευτεί..εφόσον κι ι ίδιος είναι σοβαρός γενικά..αν είναι παντρεμένος θα ελκύσει την κοινωνική κατακραυγή..για τους νεώτερους : αν είναι παντρεμένοι θα κακοχαρακτηρθστουν, αν είναι ανύπαντροι και τους δουν στα σπιτάκια ή σε μπαρ κλπκλπ θα τους λένε να βρουν σταθερό δεσμό..
Αλλά ούτως ή άλλως οι επισκέψεις σε σεξεργατριες δεν νομίζω ότι είναι κάτι που χρήζει διαφήμισης ή δημοσιοποιησης... Και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να θέλει να μαθουν οι άλλοι αν πηγαίνει ή όχι.....πολύ παλιά τη δεκαετία του 90, μια γνωστή μου είχε πει με σχετική απαξίωση και ειρωνία για κάποιον γνωστό της 35 αρη τότε, δικηγόρo : αυτός δεν έχει σχέση και πάει σε μπαρ και γυναίκες κλπκλπ...το κοινωνικό πλαίσιο της χωρα δεν το σηκώνει πολύ.. ας είμαστε μυστικοπαθείς καλύτερα..