Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Αν δεν κανω λαθος η κριτικη (2014) μου.. στο προηγουμενο προφιλ. ειναι για αυτην.
Αρα τωρα μπορει να ειναι και πανω απο 45 και σιγουρα δεν θα εχει αυτο το σωμα που βλεπουμε στις φωτο.
Η Άντζελα μόνο για γλυφομουνι άξιζε τοτε, αεροπιπα έκανε πάντα και εννοείται ήταν ξεπέτα του κερατά στο sex..... Τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε για μια φορά δεν λέει...

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Η Άντζελα μόνο για γλυφομουνι άξιζε τοτε, αεροπιπα έκανε πάντα και εννοείται ήταν ξεπέτα του κερατά στο sex..... Τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε για μια φορά δεν λέει...
Προυπογραφω δεν ηταν ποτε κατι το συνταρακτικο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736
Βλέπω στο άλλο σάιτ βάλανε ξανά την Σελένα , ποιός ξέρει αν θα δουλέψει κάπου. Γιατί για καιρό την είχανε στο σάιτ χωρίς να δουλεύει αλλά σε κάποια φάση την είχαν βγάλει απο οτι θυμάμαι. Τώρα για να την βάλανε ξανά λογικά θα είναι να δουλέψει ... η αλλιώς την έβαλαν για να γεμίσει το σάιτ :confused:

Στο άλλο σάιτ πάντως βλέπω θετικά σχόλια απο τότε που είχε ξαναδουλέψει , εγω δεν έχω εμπειρία μαζί της.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Βλέπω στο άλλο σάιτ βάλανε ξανά την Σελένα , ποιός ξέρει αν θα δουλέψει κάπου. Γιατί για καιρό την είχανε στο σάιτ χωρίς να δουλεύει αλλά σε κάποια φάση την είχαν βγάλει απο οτι θυμάμαι. Τώρα για να την βάλανε ξανά λογικά θα είναι να δουλέψει ... η αλλιώς την έβαλαν για να γεμίσει το σάιτ :confused:

Στο άλλο σάιτ πάντως βλέπω θετικά σχόλια απο τότε που είχε ξαναδουλέψει , εγω δεν έχω εμπειρία μαζί της.
Πιθανοτατα την εβαλαν για να γεμισει το site οπως εχουν βαλει πολλες που δεν ηρθαν καν θεσσαλονικη

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Στο άλλο site έχουν μαγαζιά που σχεδόν ποτέ δεν έχουν κάποιο βάρδια και μόνο το venus είχε αξιόλογο ενδιαφέρον και τα gold όλα αλλά ούτε λόγος

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
492
Πόντοι
21
Ρεβέκκα και Μανταλένα δεν έχω πάρει ακόμα, αξιζουνε; Για να μην πάει χαμένο το 30αρι...
Για Ρεβέκκα δε ξέρω αλλά Μανταλίνα μακρυά. Την τελευταία φορά που πήγα ηταν σαββατοβραδο και είπα να την δοκιμάσω. Μπαίνω στο δωμάτιο να πληρωσω και μου λέει η τσα2 σήμερα Σάββατο δε κάνει γυμνο αλλά για να ρωτήσω. Α οκ κάνει τελικά μου λέει περνα. Μπαίνω και λέω από μέσα μου φάουλ μεγάλο. Μαλάκια που μπήκα. Και τελικά διαπίστωσα πως δεν ήταν η παλιά Μανταλίνα που ξέραμε πίπα μισό λεπτό της πλάκας μεγάλη ξεπετα ή εκτος αν ετυχε....αλλά πάντως από μένα μακρυά!!! Άλλαξε πολύ

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.102
Πόντοι
746
Μαρία μολδαβεζα έβαλε κιλά αλλά οκ είναι γαμισιμη, άσε που σε καποιους θα αρέσει περισσότερο τώρα από ότι πριν, η Ντόνα όντος καλή αλλά δεν είναι και για συνέχεια.... Άσε που πριν 10 χρόνια γκαυλονα με την κολαρα της αλλά τώρα δεν μου κάνει κλικ.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, για όσους ψήνονται Ρίτα is back, με καινούργιους πλαστικούς βυθούς, εδοκιμάσθει πριν από λίγο στο venus2, όπως πάντα σε μεγάλη φόρμα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, για όσους ψήνονται Ρίτα is back, με καινούργιους πλαστικούς βυθούς, εδοκιμάσθει πριν από λίγο στο venus2, όπως πάντα σε μεγάλη φόρμα.
Ηρθε τελικα.. καλη ενημερωση συναδελφε γιατι τα βενους τα εβγαλαν απο το αλλο σαιτ.
Να ανεβει λιγο και η πρωινη βαρδια.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.246
Πόντοι
361
Η ορορα ειναι στο δίπλα σαιτ εδώ και πέντε μέρες αν κάποιος ξέρει αν θα γυρίσει στο venus ας ενημέρωσει...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Όντως φίλε τώρα που το λες ..είναι γνωστή φυσιογνωμία.κατι μου θύμιζε και μένα αλλα δεν ξέρω από πού .αυτή την απορία μόνο ο al pacino μπορεί να μας την λύση,έχει καλή μνήμη και είναι χρόνια σε όλα τα μέτωπα
Η Χριστίνα απο το Βένους δούλεψε παλιά πάλι στο Βένους πρέπει να έχει καμιά 8-10 χρόνια .....Πάλι ως Χριστίνα δούλευε, είχε τα ιδια χαρακτηριστικά τατού κείμενο στον ώμο περίπου , τα ίδια βυζιά και ηταν μαυρομάλλα τότε...Σε γενικές γραμμές ηταν μετριο-καλούτσικη μέσα τότε.
'Εχει και κριτικές , είχα περάσει κανα δυό φορές τότε μαζι της....Τωρα έσπασε πολύ.....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Φταις ΜΟΝΟ εσυ που δε σηκωθηκες να φυγεις και να παρεις τα 60.
αυτό θα έλεγα και εγώ, με την μόνη διαφορά πως πολλές φορές θεωρούμε ο,τι μας γουστάρουν κάποιες και επειδή μας γουστάρουν θα πρέπει να κόψουν κάτι απο την "τιμή " των προγραμμάτων τους....Δεν θεωρώ ο,τι έκανε κάτι λάθος ο Αλ.....είχε τις κάυλες του, γουσταρε και το συγκεκριμένο μου...ι .Θεώρησε ο,τι θα τον αντιμετώπιζε κάπως διαφορετικά.......Ολοι λιγο πολύ έχουμε κάνει κάτι τέτοιο.......Τιμή του που το ανέφερε κιολας....Αλλοι για να μην θίξουν τον εγωισμό τους θα έκαναν τουμπεκί.....
μεχρι 3 Λυκειου (1989 ) εμενα Σαπφους 1 στα δικαστηρια μπροστα , απογευματα πηγαινα φροντιστηριο απεναντι απο το σταθμο κ για να παω περνουσα μπροστα απο ολα τα σπιτακια σχεδον της περιοχης .
Μια μερα με βλεπει καθηγητης μου ( χωρις να τον δω ) και οταν πηγε ο πατερας μου για τους βαθμους του λεει '' καλο παιδι αλλα να τον προσεχετε λιγο καποιος τον ειδε στο Βαρδαρι στα σπιτια με τα κοκκινα φαναρια''. Πεθανε στα γελια ο πατερας μου ενα χρονο με ειχε στο δουλεμα .
Πολύ πού....ς ο καθηγητής σου....Εκτος του ο,τι έκανε βόλτες κατα 99% στα μπουρδέλα πήγε να σε καρφώσει και στον πατέρα σου.....
Να'ναι καλά όπου και αν είναι.......
Ρε συ...με το να έχεις για τα πάντα γνώμη καταντάς κουραστικός.

Σιγά το άθλημα πολυτελείας, όταν μιλάς για μπουρδέλα.
Δες μόνο πως είναι χωρισμένο το φόρουμ.
Πιάτσες, μπουρδέλα, κωλόμπαρα μασάζ, στριπτίζ, Call Girls.
Με αύξουσα σειρά κόστους (εκτός αν κάποιος το γαμήσει πχ στο κωλόμπαρο και δώσει μια περιουσία).

Αν νιώθεις εσύ ότι είναι πολυτέλεια τα σπιτάκια τι να σου πω.
Επίσης, πρέπει να έχεις να πηδήξεις κανά 2χρονο τουλάχιστον λόγω covid.
Άσε που συνέχεια μας γράφεις για τη Νικόλ η οποία θα έπρεπε να παρατήσει το γαμήσι και να λέει παραμύθια στα εγγόνια της.

Χαλάρωσε λίγο και μην έχεις γνώμη για όλα.
Αν νιώθεις μοναξιά, κόψε τα "σιγά μην παντρευτώ" και βρες καμια θεία να πίνετε μαζί τσάι (μιας και δε γαμάς).
Καλές είναι οι αναμνήσεις των νεανικών σου χρόνων από το Βαρδάρη και την Ήρα, αλλά κι εμείς τη γαμήσαμε και δεν κάνουμε έτσι.

Όλα αυτά στα λέω, γιατί έχεις καταντήσει Γκούντας κι όχι γιατί δεν σε συμπαθώ.
Πες τα,μην τα λέω μόνο εγω και καταντάω κουραστικός......Αλλα στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα....
Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά!! Γνώμη για Ιωάννα Ελληνίδα που βλέπω στο άλλο site (φαιντ) έχει περάσει κανείς να μας πει μια αποψη
Φίλε δεν την είδα ,αλλά έγραψε κάποιος πως πήγε την είδε ,πέρασε και ηταν απαράδεκτη....ψάξε καμιά 20 σελίδες πίσω.....

Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
787
Πόντοι
361
Τα εχουμε πει παλιοτερα. δουλεψε σαν cg αλλα τωρα η αγγελεια της δεν υπαρχει.
Σόρρυ δεν το είδα. Ήλπιζα ότι ίσως γύρισε στα σπιτάκια και την είδε κανείς.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Αυτα ειναι νεα.!!!!!!! :rockon: Απογευματινη λογικα την πετυχες.??? Πως τα ειδες τα μπαλκονια, εκανε καλη δουλεια.??? Αν και πιστευω θα ειναι 2 μπαλες τοποθετημενες πανω της, μιας και βυζια δεν ειχε.

Χτες πληρωσα την Πολωνεζα στο Ν.Ουρανου 1Β, Αννα στο ονομα, τουμπανακι ζουμπουρλιδικο, 20 χρονων δηλωνει, ωραιο μουτρακι, σωματακι πολυ καλο σε λιγα χρονια θα μουνεψει, βυζακια φυσικα κρεμανε ομορφα, μουνακι κλειστο, στο κρεβατι δεν εβαλε φωτιες, αλλα ξερει να κινητε, κωλαρα και μπουταρες στα 4αρα, δεν κανει βρωμικα, φιλακια δεν δεχτηκε. Η γυφτοτσατσα το εμαθε το κολπο, 80€ λεει για 69, για εσενα 70€, μου εκανε και σκοντο.!!!! Γιατι εγω νωμιζω οτι το πληρωσα παραπανω.??? Ζητουσε και ταλιρακι εξτραδακι. Το μουνακι θα ξαναπροτιμιθει, μου αρεσε σαν παρουσια, χαμογελαστο, αλλα δεν κανει για τον χορο/τρωγλη.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αυτα ειναι νεα.!!!!!!! :rockon: Απογευματινη λογικα την πετυχες.??? Πως τα ειδες τα μπαλκονια, εκανε καλη δουλεια.??? Αν και πιστευω θα ειναι 2 μπαλες τοποθετημενες πανω της, μιας και βυζια δεν ειχε.
Πρωινή βάρδια ήταν, όσο για τους βύζους πολύ καλή δουλειά, τούμπανο έγινε !!

mitsos20

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα, μια γρήγορη ερώτηση, τίποτα σε πρωκτικό, είτε με πολυ καλό πρόγραμμα, είτε κοντά στο 50άρικο παίζει στις μέρες μας; Η μόνο στα τρίδυμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom