Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Οι επιλογες για πρωκτικο στα σπιτακια στενευουν πλεον..ειρηνη δεν κανει πλεον νικολ τα ιδια μονο η ριτα αξιζει αλλα πολυς λαος εχει πεσει κ πλεον κοιτα να σε ξεπεταξει κ αυτη
Εγώ πάντως που ρώτησα την Νικόλ πριν κάτι μέρες για πρωκτικό είχε προγραμμα

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.246
Πόντοι
206
Μιλάς γι αυτήν που είναι τώρα στις βίλλες??
μπα εκει την πηγαν? της λειπει και μια σειρα δοντια... καποιος ειπε εδω σελιδες πριν οτι προκειταιγια παλια πιατσοβια

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
258
Πόντοι
21
Σημερα το βραδυ εκανα μια βολτα να δω τι παιζει... Δεν ειχα ορεξη, ημουν φαγωμενος, κουρασμενος, ζεσταμενος... Αυριο λεω να ξαναπερασω αλλα νηστικος, ξεκουραστος, δροσισμενος, με ενα καφεδακι στο χερι να εχω δυναμεις. Μου εκανε εντυπωση στο Bella Donna μια Ναστια. Πολυ ομορφη. Οσο ομορφη ειναι η Λαρα... αλλα διαφορετικη ομορφια. Περασε κανεις να μας πει πως παει το κοριτσι;;;

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1
Γνώμη για Βασιλική στο Λας Βέγκας στο πρώτο?
Αν εννοεις ενα μελαχρινο μουσκάρ,που σου πιανει και τον πουτσο στο σαλονι,πως μπορεις καν να το σκεφτεσαι ρε φιλος?
Ειδα τον τρομο στα ματια συναθλητη που βγηκε εξω,και μπαινοντας ειδσα το μουσκάρ ηρθε μου επιασε πουτσο,μαυρη τριχα παντου,απο προσωππο εως ωμους,πατσοκοιλιά μουσκαρίσια χοντροκομενη.........

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.246
Πόντοι
206
Με 90€ αν ενθυμουμαι καλως...

Αν εννοεις ενα μελαχρινο μουσκάρ,που σου πιανει και τον πουτσο στο σαλονι,πως μπορεις καν να το σκεφτεσαι ρε φιλος?
Ειδα τον τρομο στα ματια συναθλητη που βγηκε εξω,και μπαινοντας ειδσα το μουσκάρ ηρθε μου επιασε πουτσο,μαυρη τριχα παντου,απο προσωππο εως ωμους,πατσοκοιλιά μουσκαρίσια χοντροκομενη.........
αυτη ειναι για τπυς αλβανους με τα τσαντακια χιαστη και τις καλτσες στα σωβρακα για φουσκωμα!!! (σσ ειχα γραψει παλαιοτερα)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Ισως η χειροτερη ιεροδουλη της πολης.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.246
Πόντοι
206
Εκει πηγε τωρα;
Εγω την ειχα πετυχει παλιοτερα στα τριδυμα στο τελευταιο.. και στο ξυλινο που ειναι διπλα στο βενους.
μολις πας λας βεγγας στο πρωτο δεξια... αν λεμε την ιδια, μια γυφτισα με γελαδινα βυζια χαχαχα

το λεω μονο κατι αλβανοι πανε σε τετοιες με οδοντογλυφιδα στο στομα, φουλ μαγκια, βερμουδα και στριγγοπαντοφλα

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.246
Πόντοι
206
θελει σεβασμο... καποιοι πλερωνουν για να τις γαμανε αυτες... χαχαχα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
μολις πας λας βεγγας στο πρωτο δεξια... αν λεμε την ιδια, μια γυφτισα με γελαδινα βυζια χαχαχα

το λεω μονο κατι αλβανοι πανε σε τετοιες με οδοντογλυφιδα στο στομα, φουλ μαγκια, βερμουδα και στριγγοπαντοφλα
Αυτη θα ειναι.
Παλιοτερα μου ελεγε πιανοντας τα @@ στο σαλονι..θες γκομενα να γαμας οποτε γουσταρεις.
οτι να ναι ειναι η κοπελα. Πιστευω ουτε αλβανοι πανε μαζι της...

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.246
Πόντοι
206
Αυτη θα ειναι.
Παλιοτερα μου ελεγε πιανοντας τα @@ στο σαλονι..θες γκομενα να γαμας οποτε γουσταρεις.
οτι να ναι ειναι η κοπελα. Πιστευω ουτε αλβανοι πανε μαζι της...

ειχα γραψει παλαιοτερα για ενα αλλο τοφαλο που ηταν στο δωματια λιγο παρακατω και επαιζε τερμα τερλαγκα μεσα και τετοια... μονο ρετσινες δεν ειχαν βγαλει και ηταν ολα τα τιρανα μαζεμενα μεσα με υφος λες και περιμενουν να πιασουν τον ταυρο απ τα κερατα... σωστο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ο οικος..

η τσατσα προιδεαζε με λογια οτι προκειται για μόσχο, νταξει κι εγω εχω μεγαλα αρχιδια αλλα η καλτσα καλτσα...χαχαχα να πας εξω ρε φιλε οκ, νταξ... στο μπουρδελο?!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom