Διαγραμμένο μέλος 202640
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2020
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Γνώμη για Πάολα κανείς;
Γνώμη για Πάολα κανείς;
μακρια, ειχα γραψει πριν κανα μηνα, ζητησα και λεφτα πισω.Γνώμη για Πάολα κανείς;
Μιλάς γι αυτήν που είναι τώρα στις βίλλες??μακρια, ειχα γραψει πριν κανα μηνα, ζητησα και λεφτα πισω.
Πως θα βρω αυτό που είχες γράψει;μακρια, ειχα γραψει πριν κανα μηνα, ζητησα και λεφτα πισω.
λοιπον στα τσιμπουκια θα σου πιεζει την πουτσα με τα δαχτυλσΠως θα βρω αυτό που είχες γράψει;
Ναι, την ψάχνω αλλά δε ξέρω σε ποιο είναιΠως θα βρω αυτό που είχες γράψει;
Ναι σε ποια είναι;Μιλάς γι αυτήν που είναι τώρα στις βίλλες??
Εγώ πάντως που ρώτησα την Νικόλ πριν κάτι μέρες για πρωκτικό είχε προγραμμαΟι επιλογες για πρωκτικο στα σπιτακια στενευουν πλεον..ειρηνη δεν κανει πλεον νικολ τα ιδια μονο η ριτα αξιζει αλλα πολυς λαος εχει πεσει κ πλεον κοιτα να σε ξεπεταξει κ αυτη
Με 90€ αν ενθυμουμαι καλως...Εγώ πάντως που ρώτησα την Νικόλ πριν κάτι μέρες για πρωκτικό είχε προγραμμα
μπα εκει την πηγαν? της λειπει και μια σειρα δοντια... καποιος ειπε εδω σελιδες πριν οτι προκειταιγια παλια πιατσοβιαΜιλάς γι αυτήν που είναι τώρα στις βίλλες??
Αν εννοεις ενα μελαχρινο μουσκάρ,που σου πιανει και τον πουτσο στο σαλονι,πως μπορεις καν να το σκεφτεσαι ρε φιλος?Γνώμη για Βασιλική στο Λας Βέγκας στο πρώτο?
Με 90€ αν ενθυμουμαι καλως...
αυτη ειναι για τπυς αλβανους με τα τσαντακια χιαστη και τις καλτσες στα σωβρακα για φουσκωμα!!! (σσ ειχα γραψει παλαιοτερα)Αν εννοεις ενα μελαχρινο μουσκάρ,που σου πιανει και τον πουτσο στο σαλονι,πως μπορεις καν να το σκεφτεσαι ρε φιλος?
Ειδα τον τρομο στα ματια συναθλητη που βγηκε εξω,και μπαινοντας ειδσα το μουσκάρ ηρθε μου επιασε πουτσο,μαυρη τριχα παντου,απο προσωππο εως ωμους,πατσοκοιλιά μουσκαρίσια χοντροκομενη.........
Ισως η χειροτερη ιεροδουλη της πολης.Αν εννοεις ενα μελαχρινο μουσκάρ,που σου πιανει και τον πουτσο στο σαλονι,πως μπορεις καν να το σκεφτεσαι ρε φιλος?
Ειδα τον τρομο στα ματια συναθλητη που βγηκε εξω,και μπαινοντας ειδσα το μουσκάρ ηρθε μου επιασε πουτσο,μαυρη τριχα παντου,απο προσωππο εως ωμους,πατσοκοιλιά μουσκαρίσια χοντροκομενη.........
σορυ αυτηστα λας βεγγας η γυφτα?Ισως η χειροτερη ιεροδουλη της πολης.
Εκει πηγε τωρα;σορυ αυτηστα λας βεγγας η γυφτα?
μολις πας λας βεγγας στο πρωτο δεξια... αν λεμε την ιδια, μια γυφτισα με γελαδινα βυζια χαχαχαΕκει πηγε τωρα;
Εγω την ειχα πετυχει παλιοτερα στα τριδυμα στο τελευταιο.. και στο ξυλινο που ειναι διπλα στο βενους.
Αυτη θα ειναι.μολις πας λας βεγγας στο πρωτο δεξια... αν λεμε την ιδια, μια γυφτισα με γελαδινα βυζια χαχαχα
το λεω μονο κατι αλβανοι πανε σε τετοιες με οδοντογλυφιδα στο στομα, φουλ μαγκια, βερμουδα και στριγγοπαντοφλα
Αυτη θα ειναι.
Παλιοτερα μου ελεγε πιανοντας τα @@ στο σαλονι..θες γκομενα να γαμας οποτε γουσταρεις.
οτι να ναι ειναι η κοπελα. Πιστευω ουτε αλβανοι πανε μαζι της...