Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 17.065
Τα γράφω από προσωπική εμπειρία όχι θεωρητικά. Δεν έγραψα κριτικές γιατί ορισμένες είναι οι ίδιες και δεν θέλω να φανεί ότι προμοτάρω σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν γίνονται αυτά ..εδώ ακόμα ψιλοτιναζουν το σεντόνι για να βγάλουν όλη την βάρδια
Ενδεικτικά αναφέρω τις τσατσάδες της Εβελίνας, την πρωινή στο Red Diamond, την τύπισσα που δουλεύει συνήθως με την Καρίνα και άλλη μία που γυροφέρνει (μου διαφεύγει το όνομα) και συνήθως είναι γωνία Μινωταύρου με Ουρανού. Όπως επίσης και η νυχτερινή στο Villa Prive που δούλευε με την Hanna. Αυτές είναι επαγγελματίες και δεν φέρνουν αντίρρηση να ξανακαθαρίσουν. Η τελευταία μπαίνει και μόνη της και το καθαρίζει μπροστά σου συν σεντόνια εννοείται. Η ένσταση είναι ότι αυτά δεν είναι τζακούζια αλλά μπανιέρες με μπουρμπουλήθρες

Και για να πούμε και την αντίθετη περίπτωση αν και δεν το περίμενα. Πήγα προηγουμένως Bella Donna για πρόγραμμα με την Άντζελα. Μαζί της δούλευε η μαλάκω ρωσοουκρανή τσάτσω, της λέω να πάει να καθαρίσει "καταρά είναι ντιεεεν βλιέπειειεις?" την πιέσα λίγο, 200 ευρώ μου λέει. Πάρε τα αρχίδια μου της λέω και άντε γεια.