Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Την Αφροδιτη belive it or not δεν την εχω δει ποτε. Ειδα τωρα την κριτικη του φιλου που την παρομοιασε με μια πορνοσταρ ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟ, 50% αυτου να ειναι πρεπει να παω. Ειναι παντα πρωινη;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Την Αφροδιτη belive it or not δεν την εχω δει ποτε. Ειδα τωρα την κριτικη του φιλου που την παρομοιασε με μια πορνοσταρ ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟ, 50% αυτου να ειναι πρεπει να παω. Ειναι παντα πρωινη;

Πάντα πρωϊνή,Δευτέρα με Τετάρτη

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.808
Πόντοι
32.165

καμμια σχεση η Αφρο με την πορνοσταρ που ειπε ο φιλος. Πανε και θα δεις

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
καμμια σχεση η Αφρο με την πορνοσταρ που ειπε ο φιλος. Πανε και θα δεις

Ανέφερα τη συγκεκριμένη λόγω το ότι είναι πιο γνωστή.Φυσικά η Άφρο αναλογικά δεν είναι τόσο τούμπανο..Μια πιο ακριβές σύγκριση είναι η Μαριλού της sirina θα λέγα

andrew7676

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Θα την δοκιμασω την Αφροδιτη μεσα στη βδομαδα.Ξερει κανεις να μου προτεινει και καμια αλλη?Καμια ελληνιδα καλη υπαρχει η μπα?

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Καλησπερα συναδελφοι! Μετα απο αρκετο καιρο γυρισα στο αθλημα και ηθελα κατι καλο στην επιστροφη μου στα σπιτακια.Ετσι πηγα να δω στην πρωινη βαρδια που ειναι καλυτερα τα πραγματα κανα δυο στανταρακια μου..πρωτα περασα απο λας βεγκα που ηταν η ιωαννα, επεστρεψε προσφατα απο αθηνα,αλλα με ψιλο χαλασε με τα κιλακια που εχει βαλει..επομενη που ειδα στο μπελα ντονα η λαρα η πιο ενυπωσιακη εμφανισιακα..ομως μεσα δεν ηταν τοσο καλη την τελευταια φορα που την πηρα..και ετσι εφυγα και τελικα περασα στην σοφια ρεντ λαιτ που και αυτη απο τι με ειπε ελειπε για καμια βδομαδα..η κοπελα αυτη αν και εφμανισιακα υστερει λιγο σε σχεση με αλλες κοπελες στο δωματιο ειναι πολυ καλη.Αυτα τα λιγα απο την επιστροφη μου,δεσμευομαι οτι την επομενη που θα παω στα σπιτακια θα γραψω αναφορα και φυσικα κριτικη για την κοπελα που θα περασω.Καλο σας βραδυ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στο bad girls διπλα στον μυλο, μεσημερι χθες η τινα η παλια ουκρανη από βαρδαρη με την πολύ καμπυλη στην λεκανη και απουσια στήθους, χαμογελαστη, παλια ηταν κοκκινομαλλα με σπαστα μαλια τωρα εγινε με ισια πλατινε μαλλια, λας βεγκας μεσημεριανη η λιλη πιο εμφανισιμη. στον μινωταυροπ απέναντι μια πολωνεζα υποσχομενη με τσατσα την αθηνα, και παραδίπλα κλασικα η αγγελικη. στην επομενη γωνια μετα το γκοντιβα εχει τελικα της πιο εμφανισημες ειτε μεσημερι ειτε βραδυ κατι ξανθούλες νεαρες ουκρανες, την μια την πηρα με τατου σε μπουτι και αλλου γλυκια παρουσια δεν θυμαμαι ονομα μσιοξυρισμενο κεφαλι πλατινε. στην γοντιβα εχει επισης μια ταουαζιασμενη ωριμη ημιγυφτισα νταρντανα αγρια τα μεςσημερια, αν ξεριε κανεις επιδοσεις της ας πει. σορρυ που δεν θυμαμαι πολλα ονόματα. στην φριξου στο πρωτο αριστερα η ιουλια γυφτισα μεσημερια και μια πολύ λεπτη ξανθια βραδυ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
την έχεις δει τώρα πρόσφατα δηλαδή τη Λιλιάνα ?
τηνειδα βραδυ μες την εβδομαδα, πολύ γυμνασμενη μου φανηκε όχι αδυνατη. δηλαδή μυωδη μπούτια και γαμπες για γυναικα και οντως μιλφ ηλικιακα δηλαδή 40 πλας πρεπει να είναι, κατι σε τζαστιν μου θυμησε σαν κατηγορια, δεν την εχω τιμησει όμως αυτην ακομη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Θα την δοκιμασω την Αφροδιτη μεσα στη βδομαδα.Ξερει κανεις να μου προτεινει και καμια αλλη?Καμια ελληνιδα καλη υπαρχει η μπα?
Ελληνίδες δεν υπαρχουν και πολλές , νομίζω μονο η Ιωάννα και η αγγελική , απο φωτογραφιες που είχα δει παλιότερα μου άρεσε η Μπεατρίς (εδειχνε και προσωπο στις παλιες) αλλά δεν ξέρω τι κάνει μέσα την έχει πάρει κανείς τελευταια ;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ελληνίδες δεν υπαρχουν και πολλές , νομίζω μονο η Ιωάννα και η αγγελική , απο φωτογραφιες που είχα δει παλιότερα μου άρεσε η Μπεατρίς (εδειχνε και προσωπο στις παλιες) αλλά δεν ξέρω τι κάνει μέσα την έχει πάρει κανείς τελευταια ;
εγω την εχω παρει στην αρχη της, φιλικη και χαμογελαστη ηταν, επιδερμιδα μαλακη νεανικη όχι σφικτη από γυμναστήρια αλλα καταλαβαίνεις ότι είναι από γυναικα 25 το πολύ. σκουρη. με γυαλακια για τους φετιχιστες ή την μπερδευω με άλλη που φορουσε γυαλακια επισης μελαχροινη γιατι είναι και μια τετοια μετα το λας βεγκας. δεν εχω κανενα παραπονο, βεβαια δεν είμαι και από τους απαιτητικούς που παν να βαλουν δακτυλάκια ή να φιλισουν προσωπο, κωλος καλος σε μέγεθος και σχημα. στα τέσσερα την πηρα καλο θεαμα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
εγω την εχω παρει στην αρχη της, φιλικη και χαμογελαστη ηταν, επιδερμιδα μαλακη νεανικη όχι σφικτη από γυμναστήρια αλλα καταλαβαίνεις ότι είναι από γυναικα 25 το πολύ. σκουρη. με γυαλακια για τους φετιχιστες ή την μπερδευω με άλλη που φορουσε γυαλακια επισης μελαχροινη γιατι είναι και μια τετοια μετα το λας βεγκας. δεν εχω κανενα παραπονο, βεβαια δεν είμαι και από τους απαιτητικούς που παν να βαλουν δακτυλάκια ή να φιλισουν προσωπο, κωλος καλος σε μέγεθος και σχημα. στα τέσσερα την πηρα καλο θεαμα.
Μάλλον καλά θυμάσαι για τα γυαλιά , γιατί έτσι θυμάμαι κι εγώ απο τις φώτο που είχα δει , ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

andrew7676

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0

Η αγγελικη πως ειναι?Τι ηλικια εχει και που δουλευει αν ξερεις?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Η αγγελικη πως ειναι?Τι ηλικια εχει και που δουλευει αν ξερεις?
Εγώ δεν την έχω δει , αλλά την περιγράφουν στις κριτικές , αμα δεις έχει μια πρόσφατη στην αρχική σελιδα , Μινώταυρου και νικηφόρου ουρανού. Και πιο κάτω έχει κι αλλες δυο.

andrew7676

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γενικα στη θεσσαλονικη εχει περισσοτερο ρωσσιδες και ρουμανες ετσι?Οταν μερικοι εδω λενε για γυφτισσες τι εννουν?οτι ειναι οντως γυφτισσες?Και ειναι ωραιες γιατι δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δει ποτε ωραια γυφτισσα στη ζωη μου μεχρι τωρα.
Στη θεσσαλονικη ποια ειναι η πιο νεα κοπελα και η πιο μεγαλη?(απο περιεργεια)Επισης στο βαρδαρη δε λεει τιποτα ετσι δεν ειναι?Απο οτι καταλαβα εχει παρακμασει.
Και τελος,υπαρχει καμια πιο πετιτ κοπελα,εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν οι πολυ τουμπανιασμενες,και μου αρεσουν πολυ αυτες που εχουν ομορφο και λεπτο προσωπο(λεπτα,απλα χαρακτηριστικα).Οι ρωσσιδες δεν ειναι ετσι,θα μου πειτε ειναι και γουστα αυτα.

andrew7676

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πάντα πρωϊνή,Δευτέρα με Τετάρτη

Ποια πορνοσταρ,διαβασα τις κριτικες αλλα πρεπει να μου διεφυγε,δεν βρισκω το ονομα

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
308
Πόντοι
281
Ρε μαστορα ολο ερωτησεις εισαι. Πανε κανε βολτα να δεις τι παιζει. Ημαρτον δηλαδη.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Εγώ δεν την έχω δει , αλλά την περιγράφουν στις κριτικές , αμα δεις έχει μια πρόσφατη στην αρχική σελιδα , Μινώταυρου και νικηφόρου ουρανού. Και πιο κάτω έχει κι αλλες δυο.
Εδω ειναι οι κριτικες , σε περίπτωση που είσαι νεος στο σαιτ ισως δεν τις βρήκες.

Σαν γυφτισες που λες φαντάζομαι εννοούν όσες είναι λίγο πιο σκουρόχρωμες , το αν είναι όντως γύφτισσες που να το ξέρουν , απο κει και πέρα για εμφάνιση που λες γούστα είναι αυτά , κάνεις μια βόλτα βλέπεις και διαλέγεις.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Α και στον Βαρδάρη έχουνε κλείσει όλα , λόγω του οτι ηταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή , απλα έχουν μείνει μονο δυο απο οτι διαβάζω στο σάιτ τα οποία λειτουργούν παράνομα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
μια τσαρινα ποια ειναι?αυτη που λετε ολοι?
Τσαρίνα εννοούν την νατάσσα που δουλεύει στο μινωταύρου 10 , εδω είναι οι κριτικές της , παλιά δούλευε στο ανδρέου γεωργίου 16. Σαν εμφάνιση όμως σίγουρα υπάρχουν και πιό όμορφες οπότε καλύτερα να την δεις απο κοντά ... η νατάσσα επίσης μου χουνε πει οτι άμα είσαι σταθερός πελάτης της περνάς ακόμα καλύτερα. (απο οτι την πρώτη φορά) Εγω την είχα πάρει μια φορά μόνο αλλά δεν είχα περάσει πολύ καλά τότε , και δεν ήξερα το τίπ που σου είπα πιό πάνω :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom