You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)
Παντως εχουμε πολύ πλακα εδώ στο bou .Όταν η Αντριαννα ηταν εδώ μονιμα ,τον ένα του ξυνιζε και τον άλλο του πικριζε.Και τοτε ηταν και πιο ομορφη.Διαβαζες εδώ μεσα ολο αντικρουόμενα σχολια.Τωρα που δεν είναι διαθεσιμη στο πιατο,ειναι "θεα" είναι "αψογη όπως παντα",ειναι "μουναρα" κλπ κλπ.Και δεν τα βαζω με την Αντριαννα,αυτη ότι κανει το κανει καλα, φαινεται εκ του αποτελέσματος .Πηγα την τριτη, κοσμοσυρροή .Εφυγα.Πηγα την πεμπτη,λαοθαλασσα.Εφυγα.Πηγα το σαββατο αποφασισμένος,την πηδηξα μετα από 1,5 ωρα.Πολυ ωραια ηταν,κατα την γνωμη μου όμως εσπασε πια.παντως επειδη ετσι όπως εγινε μοιαζει παρα πολύ την Παολα την τραγουδιστρια,θα χω στο μυαλο μου ότι γαμησα την Παολα,της εριξα και μπατσακια στον κωλο,την εχυσα και στα βυζια.Την αποχαιρετισα κι ολας.
Να ναι καλα εκει που παει,εδω εγραψε μια σημαντικη πορεια.Goodbye Adrianna
Να ναι καλα εκει που παει,εδω εγραψε μια σημαντικη πορεια.Goodbye Adrianna

Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Πλεον ειναι πρωην τουμπανιεθ χαλασε παρα πολλη σε σχεση με οταν ηταν μονιμα εδω εμενα προσωπικα ενω την επισκεπτομουν τακτικα οταν ηταν εδω πλεον οταν ηρθε την προηγουμενη φορα πηγα μια φορα και ενω στο δωματιο τα εσπαγε ειδα πως χαλασε εμφανησιακα και αυτο ηταν δε μου κανει αισθηση πλεον να ξαναπαωΠαντως εχουμε πολύ πλακα εδώ στο bou .Όταν η Αντριαννα ηταν εδώ μονιμα ,τον ένα του ξυνιζε και τον άλλο του πικριζε.Και τοτε ηταν και πιο ομορφη.Διαβαζες εδώ μεσα ολο αντικρουόμενα σχολια.Τωρα που δεν είναι διαθεσιμη στο πιατο,ειναι "θεα" είναι "αψογη όπως παντα",ειναι "μουναρα" κλπ κλπ.Και δεν τα βαζω με την Αντριαννα,αυτη ότι κανει το κανει καλα, φαινεται εκ του αποτελέσματος .Πηγα την τριτη, κοσμοσυρροή .Εφυγα.Πηγα την πεμπτη,λαοθαλασσα.Εφυγα.Πηγα το σαββατο αποφασισμένος,την πηδηξα μετα από 1,5 ωρα.Πολυ ωραια ηταν,κατα την γνωμη μου όμως εσπασε πια.παντως επειδη ετσι όπως εγινε μοιαζει παρα πολύ την Παολα την τραγουδιστρια,θα χω στο μυαλο μου ότι γαμησα την Παολα,της εριξα και μπατσακια στον κωλο,την εχυσα και στα βυζια.Την αποχαιρετισα κι ολας.
Να ναι καλα εκει που παει,εδω εγραψε μια σημαντικη πορεια.Goodbye Adrianna![]()
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 542
- Πόντοι
- 36
Rapman δουλευει η τουμπανιεθ αυτές τις μερες;;;Πλεον ειναι πρωην τουμπανιεθ χαλασε παρα πολλη σε σχεση με οταν ηταν μονιμα εδω εμενα προσωπικα ενω την επισκεπτομουν τακτικα οταν ηταν εδω πλεον οταν ηρθε την προηγουμενη φορα πηγα μια φορα και ενω στο δωματιο τα εσπαγε ειδα πως χαλασε εμφανησιακα και αυτο ηταν δε μου κανει αισθηση πλεον να ξαναπαω
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 542
- Πόντοι
- 36
Είναι Θεσσαλονίκη τωρα;πότε ηρθε;Παντως εχουμε πολύ πλακα εδώ στο bou .Όταν η Αντριαννα ηταν εδώ μονιμα ,τον ένα του ξυνιζε και τον άλλο του πικριζε.Και τοτε ηταν και πιο ομορφη.Διαβαζες εδώ μεσα ολο αντικρουόμενα σχολια.Τωρα που δεν είναι διαθεσιμη στο πιατο,ειναι "θεα" είναι "αψογη όπως παντα",ειναι "μουναρα" κλπ κλπ.Και δεν τα βαζω με την Αντριαννα,αυτη ότι κανει το κανει καλα, φαινεται εκ του αποτελέσματος .Πηγα την τριτη, κοσμοσυρροή .Εφυγα.Πηγα την πεμπτη,λαοθαλασσα.Εφυγα.Πηγα το σαββατο αποφασισμένος,την πηδηξα μετα από 1,5 ωρα.Πολυ ωραια ηταν,κατα την γνωμη μου όμως εσπασε πια.παντως επειδη ετσι όπως εγινε μοιαζει παρα πολύ την Παολα την τραγουδιστρια,θα χω στο μυαλο μου ότι γαμησα την Παολα,της εριξα και μπατσακια στον κωλο,την εχυσα και στα βυζια.Την αποχαιρετισα κι ολας.
Να ναι καλα εκει που παει,εδω εγραψε μια σημαντικη πορεια.Goodbye Adrianna![]()
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Πρωην τουμπανιεθ και νομιζω οτι την εκανεRapman δουλευει η τουμπανιεθ αυτές τις μερες;;;
Πλεον ειναι πρωην τουμπανιεθ χαλασε παρα πολλη σε σχεση με οταν ηταν μονιμα εδω εμενα προσωπικα ενω την επισκεπτομουν τακτικα οταν ηταν εδω πλεον οταν ηρθε την προηγουμενη φορα πηγα μια φορα και ενω στο δωματιο τα εσπαγε ειδα πως χαλασε εμφανησιακα και αυτο ηταν δε μου κανει αισθηση πλεον να ξαναπαω

kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 542
- Πόντοι
- 36
Γμτ.δεν κατάφερα να πάω.αν μάθετε κανένα νεότερο ενημερώστε
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Πως να σου εκανε αισθηση να μπεις αφου σε σχεση με πριν ειναι χαλι μαυρο που να την επεξεργαζοσουν και στο δωμα μεσασυμφωνώ μαζί σου πήγα την είδα και γω και δε με κάνε αίσθηση να μπω
Από Πέμπτη πάλι διαθέσιμη.....Μάγκες επέστρεψε η lady Νταϊάνα;
Σύμφωνα με την υπηρεσία...
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 306
- Πόντοι
- 291
Συγνωμη που θα στο χαλασω συναδελφε,αλλα στο απλο αν δεν εισαι συχνως πελατης δεν κανει τιποτε απο αυτα και αν την πεις να σου κανει κατι εξτρα σου τι λεει κι ολας..ας εδινες κανενα δεκαρικο παραπανω ετσι μου ειπε εμενα.Στα του αγωνα μετρια οπως και η εμφανιση της..μαλιστα αν δεν σου σηκωθει αμεσως με μηδεν προκαταρτικα απο μερια τις, αρχιζει να σου λεει και μαλακιες. Παιδια δεν θα την συνιστουσα σε κανενα.Γεια σας συναγωνιστες,στην πολυ ωραια αναφορα του μπουξου ηθελα να διεκρινησω το σπιτακι στην γωνια μινωταυρου με ουρανου το λευκο διυλευει η κορασιδα αγγελικη.εμφανιση που δεν ελκυει να περασεις.στα του αγωνα σου κανει γυμνο στο απλο προγραμμα δεχεται αγριο σφυροκοπημα και εαν θες χυσιμο στο στομα μιλαμε πολυ δυνατη
Από Πέμπτη πάλι διαθέσιμη.....
Σύμφωνα με την υπηρεσία...
Από προγράμματα τι κάνει;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.283
- Πόντοι
- 39.777
Περασαν 8 μηνες και δεν την εχω ξαναδει,τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο και θεμα συμπτωσης!!!
GAMALILEOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 368
- Πόντοι
- 311
Περασαν 8 μηνες και δεν την εχω ξαναδει,τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο και θεμα συμπτωσης!!!
[/quoteΘέλει προσοχή φίλε. Γιάυτό βάζουμε προφυλακτικό για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο (εκτός βέβαια απο κονδυλώματα)
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου εγω δεν ειμαι συχνος πελατης παω μια φορα τον μηνα παντα καθαρος παντα κυριος.μονη της με ρωτησε θες γυμνο και φυσικα απαντηση θελω και εκει που την ειχα στα τεσσερα παλι απο μονη της με ειπε εαν θα χυσω τα παιρνω στο στομα και ετσι εγινε.ουτε παιρνω μιζα ουτε την προωθω την κοντοπουτανη απλα καταθετω την εμπειρια μου
Συγνωμη που θα στο χαλασω συναδελφε,αλλα στο απλο αν δεν εισαι συχνως πελατης δεν κανει τιποτε απο αυτα και αν την πεις να σου κανει κατι εξτρα σου τι λεει κι ολας..ας εδινες κανενα δεκαρικο παραπανω ετσι μου ειπε εμενα.Στα του αγωνα μετρια οπως και η εμφανιση της..μαλιστα αν δεν σου σηκωθει αμεσως με μηδεν προκαταρτικα απο μερια τις, αρχιζει να σου λεει και μαλακιες. Παιδια δεν θα την συνιστουσα σε κανενα.
[/quote]
Συγνωμη που θα στο χαλασω συναδελφε,αλλα στο απλο αν δεν εισαι συχνως πελατης δεν κανει τιποτε απο αυτα και αν την πεις να σου κανει κατι εξτρα σου τι λεει κι ολας..ας εδινες κανενα δεκαρικο παραπανω ετσι μου ειπε εμενα.Στα του αγωνα μετρια οπως και η εμφανιση της..μαλιστα αν δεν σου σηκωθει αμεσως με μηδεν προκαταρτικα απο μερια τις, αρχιζει να σου λεει και μαλακιες. Παιδια δεν θα την συνιστουσα σε κανενα.
[/quote]
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.895
- Πόντοι
- 12.815
Χτες βραδυ ξεκινησα να παω στην Σοφια, εκανα λαθος και μπηκα στο Ν.Ουρανου 11, οπου νωμιζα οτι δουλευε η Σοφια, και βγηκε η Λορενα, την ειδα με κοτσιδακια και ....αναψα.!! 40€ απλο προγραμμα, τα γουστα απο 60€ και πανω.
Η Λορενα ειναι ενα μικροκαμομενο τουμπανακι, κωλαρακι θεσπεσιο, προσωπακι σχετικα ομορφο κατι σαν να εχει πειραξει στα χιλη της, βυζακι φυσικο μικρο, γενικα φιλοτιμο κοριτσακι στα 40€ που το πληρωσα, τα δουλεψε ολα μεχρι τελευταιο λεπτο, χαμογελαστο, ομιλιτικο με πρωτοβουλια στασεων, γενικα καλη εμπειρια ηταν...
Η Λορενα ειναι ενα μικροκαμομενο τουμπανακι, κωλαρακι θεσπεσιο, προσωπακι σχετικα ομορφο κατι σαν να εχει πειραξει στα χιλη της, βυζακι φυσικο μικρο, γενικα φιλοτιμο κοριτσακι στα 40€ που το πληρωσα, τα δουλεψε ολα μεχρι τελευταιο λεπτο, χαμογελαστο, ομιλιτικο με πρωτοβουλια στασεων, γενικα καλη εμπειρια ηταν...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Ξεκίνησα σήμερα μεσημέρι προς απόγευμα φουλ καυλωμενος,όπως πάντα δηλαδή,να πάω να γαμήσω χωρίς να έχω στόχο διότι διάβασα ότι η Νταϊάνα επιστρέφει Πέμπτη...
Τελοσπαντων είχε και αστυνομία στην περιοχή και τα περισσότερα σπίτια ήταν κλειστά... Γιατί άραγε ?
Στα τριδυμα ήταν η μιλφ Κλαουντια,που τη ξεθαψαν αυτή ρε... Και στο βάθος Αννα τσεχακι
Τα Λας Βέγκας αναμμένα φώτα αλλά δεν ανοιγανε....
Στου ερημιτη 2μια χοντρή γυφτισσα πατσαβουρα,μπορεί να ήταν η Ρωξανη κιόλας. Την έχω γαμησει τη Ρωξανη αλλά δε τη θυμάμαι καθόλου.
Νικ.ουρανου όλα κλειστά, free house κλειστό, Φριξου κλειστά και οι τσατσαδες στο δρόμο....
Βλέπω godiva ανοιχτό και λέω ας μπω και ήταν η Νταϊάνα.
Η υπέροχη Νταϊάνα,ένας μύθος των μπουρδελων,η βασίλισσα των κριτικών,μια γυναίκα που άφησε πολύ έντονο το στίγμα της με τις επιδόσεις της στο δωμάτιο και που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια για να μας θυμήσει τα παλιά.
Εντάξει με είχε κάνα 40λεπτο στα πούπουλα,είναι αξιαγαπητη γυναίκα και έχουμε πέρασει πολύ όμορφες στιγμές μαζί

Τελοσπαντων είχε και αστυνομία στην περιοχή και τα περισσότερα σπίτια ήταν κλειστά... Γιατί άραγε ?
Στα τριδυμα ήταν η μιλφ Κλαουντια,που τη ξεθαψαν αυτή ρε... Και στο βάθος Αννα τσεχακι
Τα Λας Βέγκας αναμμένα φώτα αλλά δεν ανοιγανε....
Στου ερημιτη 2μια χοντρή γυφτισσα πατσαβουρα,μπορεί να ήταν η Ρωξανη κιόλας. Την έχω γαμησει τη Ρωξανη αλλά δε τη θυμάμαι καθόλου.
Νικ.ουρανου όλα κλειστά, free house κλειστό, Φριξου κλειστά και οι τσατσαδες στο δρόμο....
Βλέπω godiva ανοιχτό και λέω ας μπω και ήταν η Νταϊάνα.
Η υπέροχη Νταϊάνα,ένας μύθος των μπουρδελων,η βασίλισσα των κριτικών,μια γυναίκα που άφησε πολύ έντονο το στίγμα της με τις επιδόσεις της στο δωμάτιο και που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια για να μας θυμήσει τα παλιά.
Εντάξει με είχε κάνα 40λεπτο στα πούπουλα,είναι αξιαγαπητη γυναίκα και έχουμε πέρασει πολύ όμορφες στιγμές μαζί

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις