Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Και επισης μια ερωτηση.Αυτη η τζεσσυ στις βιλλες ειναι η ιδια τζεσσυ που δουλευε πριν απο 3-4 μηνες?ρωταω γιατι δε την εχω δει απο κοντα και βλεπω αλλαγμενες τις φωτογραφιες της στο site που διαφημιζονται οι βιλλες.ευχαριστω!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
Και επισης μια ερωτηση.Αυτη η τζεσσυ στις βιλλες ειναι η ιδια τζεσσυ που δουλευε πριν απο 3-4 μηνες?ρωταω γιατι δε την εχω δει απο κοντα και βλεπω αλλαγμενες τις φωτογραφιες της στο site που διαφημιζονται οι βιλλες.ευχαριστω!
Η ιδια ειναι....στο αφεντικο επεσε καλο photoshop! :grin:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Την Σαρα απο το paradise την εχει παρει κανεις???

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Ναι εε;;
Κριμα...
Εχει κ' φοβερο σωμα...

οντως θελω και γω να την παρω!τετοιος κωλος απιστευτος!πως γινεται να χουν αυτη και η αμαρυλλις τοσους πελατες και να μην ειναι καλες?και το 40αρι στις μερες μας δεν βγαινει τοσο ευκολα!

sexalonikios

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
οχι φιλε την ΕΜΜΑ τον γερμανων εννοουσα.. ;) ;) ;)

Συνημμένα

• pic_1021149613560732633lathen.jpg
    pic_1021149613560732633lathen.jpg
    231,1 KB · Εμφανίσεις: 43

geozz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2015
Κριτικές
9
Like
210
Πόντοι
280
Επίσκεψη στις 7 το απόγευμα στο κόκκινο διαμάντι προς συνάντηση με την Αντριάνα.. κλειστό το μαγαζάκι. Ούτε πρόγραμμα ξέρουν να βγάζουν; Έλεος

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
οντως θελω και γω να την παρω!τετοιος κωλος απιστευτος!πως γινεται να χουν αυτη και η αμαρυλλις τοσους πελατες και να μην ειναι καλες?και το 40αρι στις μερες μας δεν βγαινει τοσο ευκολα!
Ετσι ακριβως...

makis_astatozz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες νέο μέλος...και θέλω να κάνω μια ενημέρωση για την χθεσινή τσάρκα. Ονόματα δεν θυμάμαι σπιτάκια όμως θυμάμαι.
Πέρασμα αρχικά από LAS VEGAS, στο τελευταίο μια ωραία κοπέλα οπού μου έκανε καλή εντύπωση από την συμπεριφορά στο σαλόνι
η συνεχεία Πέτρου ερημίτη 2 μια κοπέλα σχετικά ωραία που την είχα ξαναδεί πριν κανα μήνα νικ ουράνου στο τελεύταιο το πράσινο ρεμπέκα νομίζω οπού δεν με εντυπωσίασε αν και έκανε παιχνίδι με τις τιμές για να μπει ένα απο τούς δυο πού ήμασταν.
Πέτρου ερημίτη 2A στο δίπλα σχετικά καινούρι μια ωραία κοπελίτσα κοντούλα μελαχρινή αλλά με ξενέρωσε κάπως το υφάκι της έδινε την αίσθηση της αρπαχτής.
Μινοταύρου μας βγήκε μια ξανθιά γυμνόστηθη σχετικά καλη παρουσία και εμφάνιση
νικ ουρανού 26 μια γυφτοφάση πολύ ξενερωμένη και την κάναμε με την μια
free house στο ένα που ητάν ανοιχτό μια milf
και με τα λίγα καταλήγω στο VEGAS στο τελευταίο οπού μπαίνω με απλό η κοπέλα φουλ κεφάτη με ώρεξη για παιχνίδια... και καλή περιποίηση...ένα εικοσάλεπτο κράτησε η φάση και έμεινα φουλ ευχαριστημένος.
συνεχίζουμε μετά προς αναζήτηση και για τον άλλο...
πάμε αρχικά φρίξου 13 όπου ήταν μια νταρντανοφάση που μας την προμόταρε η τσατσά σαν ΤΗΝ ευκαρία
στο δίπλα μπλε casa κατι δεν άνοιγαν
στο παραδίπλα είχε φουλ κίνηση και την κάναμε
απέναντι στο γωνιακό μια ξανθιά Ρωσσίδα καλή σχετικά αλλά δεδομένου ότι έιχαμε δεί και καλύτερες την κάναμε
στον bad girls είχε μια ωραία κοπέλα μαυρομάλα ψηλή
στο γωνιακό μια καλοσυνάτη παρουσία που όμως δεν εντυπωσίασε
RED DIAMOND μια ξανθία μέτρια κατ εμένα όπου δεν άξιζε το 40αρι πρότεινε να μπει ο άλλος με 30 εκεί αλλα δεν...
και φεύγοντας σταματάμε στα τελευταία απέναντι απο το Paradise στο έξω που είναι καινούριο και μπαίνουμε βγαίνει μια ωραία μαυρομάλα κοπελίτσα agora καπως έτσι νομίζω και εκεί μπήκε και ο άλλος με απλό και αξιζε η κατάθεση απ ΄ότι μ είπε...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Συνεχιστηκε και σημερα το ερωτικο παραλήρημα με δυνατο ξεκωλιασμα στη μιλφ Συλβια στο Μινωταυρου 3.
Ξανθια ουγγαρεζα,σιτεμενη στο κορμι,συμπαθητικη στη φατσα την εχω γαμησει αρκετες φορες και παντα μου κανει καλα γουστα.
Αρχικα μου το'παιζε δυσκολη για κωλο,δηθεν το εκοψε αλλα τελικα τον εφαγε κανονικα και της αρεσε κιολας...Γυμνο τσιμπουκι,πουτσοτριψιματα,ισπανικο,αρχιδογλειψιμο τα κανει ολα δηλαδη...μια φορα την εχυσα και στη μαπα
Δουλευει σηνηθως μονη χωρις τσατσα.

Επισης στο free house ειναι αυτη τη στιγμη και η μιλφ Μονικα για οσους ψηνονται

ZORO1

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Al Pacino εχεις να μου στειλεις. τηλ απο το Μινωταυρου 3 για να δω αν δουλευει η Συλβια;

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
στοχευμενη επισκεψη στη μιρα μετα απο την τελευταια κριτικη της και ετοιμος να παρω μεγαλο προγραμμα, φτανω και το μαγαζι κλειστο. Στισ βιλλες ολα κλαματα για τα δικα μου γουστα, εκανα μια γυρα τα μαγαζια, πολλες τις διαφημιζαν και για καινουργιες. Δεν κρατησα ονοματα γιατι τοσα πολλα μπαζα μαζεμενα σε βραδινη βαρδια απορω αν υπαρχει λογος να ξανακατεβω βραδυ... Εκτος απο 2-3 ονοματα που ακουγονται νομιζω η πρωινη βαρδια υπερτερη με μεγαλη μεγαλη διαφορα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Πηγα προχτες καρφωτος στην Λαρα, αφου ειχα δει οτι δουλευει στο προγραμμα, βγηκε χαμογελαστη απο το κουζινακι και την πληρωσα αμεσως, τελευταια φορα την ειχα πληρωσει οταν δουλευε στο lasvegas, απο τοτε εχει αλλαξει εμφανησιακα, εχει χασει μερικα κιλακια και μαζι εχει χασει λιγο βυζακι και αυτην την φαρδοκωλαρα της η οποια παλι ειναι σε εφαμιλο σχηματακι. Στο δωματιο την βρηκα ανεβασμενη, ευδιαθετη, και σαφως αναβαθμισμενη σε σχεση με το παρελθον. Βεβαια δεν εκανε παπαδες, αλλα ηταν πολυ καλητερη σε σχεση με παλια.

Τωρα για απο βδομαδα κατα μεγαλο ποσοστο θα ακολουθησω το προγραμμα το alpacino, θα εχω πορνοεβδομαδα.!!!  :grin:
Εβαλα καποιες στην Λιστα μου, θελω την Αφροδιτη, Βικτωρια, Τζεσυ, Σοφια, και ισως την Μιρα που ανεφερε ο συναθλητης παραπανω, ετσι με τα γυαλακια της... :grin:
Αν δεν τις πετυχω θα αναγκαστω να βολευτω με γενοσιμα.!!  :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Al Pacino εχεις να μου στειλεις. τηλ απο το Μινωταυρου 3 για να δω αν δουλευει η Συλβια;
μπα δεν έχω τηλέφωνο του μαγαζιού αλλά μου είπε ότι αυτό το διάστημα δουλεύει εκεί πάντα πρωινή

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Τωρα για απο βδομαδα κατα μεγαλο ποσοστο θα ακολουθησω το προγραμμα το alpacino, θα εχω πορνοεβδομαδα.!!!  :grin:
Εβαλα καποιες στην Λιστα μου, θελω την Αφροδιτη, Βικτωρια, Τζεσυ, Σοφια, και ισως την Μιρα που ανεφερε ο συναθλητης παραπανω, ετσι με τα γυαλακια της... :grin:
Αν δεν τις πετυχω θα αναγκαστω να βολευτω με γενοσιμα.!!  :2funny:
Ρε τι καύλες είναι αυτές ??η ζέστη μας ξύπνησε φαίνεται...
Εγώ ήθελα να γαμήσω και Νταϊάνα,Γαλήνη και Αντριάννα αλλά δε πρόλαβα....και Ειρήνη απ'τον κώλο σκέφτηκα κάποια στιγμή που τον έπαιζα αλλά και Καρίνα για χύσιμο στο στόμα  :2funny: :2funny:
Βασικά ήθελα να τις γαμήσω σχεδόν όλες αυτή τη βδομάδα αλλά δε πρόλαβα, συνεχίζουμε από Τετάρτη με τη βοήθεια της Παναγίας  :grin:

Καλό 15Αύγουστο σε όλους και καλά μπάνια εύχομαι  :rockon:

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Ξερουμε ωρες που δουλευει η μονικα στο freehouse,η καποιο τηλ αμα γνωριζει κανεις για να παρω τηλ;ευχαριστω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom