?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Δυστυχώς μόνο για 3 «παραστάσεις». Άλλες 2 φορές δηλαδή!εμαθες αυτην την φορα αν θα κατσει για καιρο ή κανα 10ημερο παλι??
Δυστυχώς μόνο για 3 «παραστάσεις». Άλλες 2 φορές δηλαδή!εμαθες αυτην την φορα αν θα κατσει για καιρο ή κανα 10ημερο παλι??
Κοινώς αρπαχτούχτεν... Oh well, ας προσέχαμε...Δυστυχώς μόνο για 3 «παραστάσεις». Άλλες 2 φορές δηλαδή!
Ακριβώς αυτό... Σε μία πρόταση ο ορισμός της Μόνικας.Για όσους απορούν ακόμα λοιπόν τη Μόνικα δε την προτείναμε ποτέ ούτε ως μοντέλο ούτε ως πιπινάκι αλλά ως μία πολύ έμπειρη γυναίκα,λυσσασμένη για πουτσο που θα σου κάνει ό,τι γουστάρεις και θα κοιτάξει να φύγεις ευχαριστημένος και έτσι έχτισε την όποια φήμη έχει όλα αυτά τα χρόνια
Στοχευμενη καταθεση μετα απο καιρο στη Βανεσα στο καινουργιο Μπελα Ντονα. Η Βανεσα ειναι στανταρακι για μενα και περασα πολυ καλα αν και προσεξα οτι εχει γινει πιο μηχανικη στις κινησεις της αλλα πηρα αυτο που ηθελα οποτε ολα καλα. Οσο αφορα την παραθεση τωρα η τσατσα στο μαγαζι ηταν σιγουρα η μουναρα που ειδε ο Αλ πατσινο. Χειλαρες, βυζαρες σιγουρα αν εργαζοταν θα ειχε ουρα. Στο τσακ ημουνα να την ρωτησω αν εργαζεται και αυτη αλλα η ολη συμπεριφορα της ηταν λιγο ξινη, οταν εφευγα καθοταν με τα ποδια πανω στον καναπε.πηγα σημερα 9 το πρωι να γαμησω και οι αλητες ηταν ολοι κλειστοι
Μονο Φριξου 15 ηταν μια Βικυ ρωσσιδα πιτσιρικα λιγο νταρντανουλα αλλα πολυ ξινισμενη...η τσατσα αφηνε 40ε το γυμνο και 60ε κωλαρακι...δε με επεισε :'(
και μετα φευγοντας στη Νικ .Ουρανου ενα ταξι αφηνε μια ξανθια μουναρα που νομιζω ειναι πρωην εργαζομενη και νυν τσατσα περιστασιακα,πρωην αγαπημενη του gl αν θυμαμαι σωστα με καριερα στο Λαφαμ...το ονομα μου διαφευγει,ξανθια ομορφη ρωσσοφατσα οχι πολυ μεγαλη...τωρα για να γαμηθει πηγαινε ή για να κανει την τσατσα δεν ξερω
Η Βανέσα ειναι πολυ ομορφη και γλυκια κοπελα , αλλα οπως λες εχει ψιλογινει επαγγελματιας , αλλα και κανει χρηση υπερβολικου τζελ που μειωνει αισθητα την αισθηση , αλλα το κανουν πολλες...Στοχευμενη καταθεση μετα απο καιρο στη Βανεσα στο καινουργιο Μπελα Ντονα. Η Βανεσα ειναι στανταρακι για μενα και περασα πολυ καλα αν και προσεξα οτι εχει γινει πιο μηχανικη στις κινησεις της αλλα πηρα αυτο που ηθελα οποτε ολα καλα. Οσο αφορα την παραθεση τωρα η τσατσα στο μαγαζι ηταν σιγουρα η μουναρα που ειδε ο Αλ πατσινο. Χειλαρες, βυζαρες σιγουρα αν εργαζοταν θα ειχε ουρα. Στο τσακ ημουνα να την ρωτησω αν εργαζεται και αυτη αλλα η ολη συμπεριφορα της ηταν λιγο ξινη, οταν εφευγα καθοταν με τα ποδια πανω στον καναπε.
Σκεφτομουνα οσους πανε μονο για τσαρκα οτι με αυτη την τσατσα δεν θα φευγουν απο το σαλονι θα βγαινει η κοπελα και αυτη θα κοιτανε την τσατσα και θα ψαχνουν δικαιολογια να κατσουν κι αλλο. Καλα θα κανει μετα το εικοσαλεπτο να χρεωνει την παραμονη στο σαλονι γιατι αλλιως βλεπω καποιοι να στηνουν αντισκηνο.
Ναι οσο παει χαλαει τις υπηρεσιες της αλλα θελει να ικανοποιησει τον πελατη, πρεπει να εισαι πιο απαιτητικος για μην σε ξεπεταξει και να παρεις αυτο που θες. Αν μαθει και ελληνικα επιτελους σε σημειο να μπορουμε να συνεννοηθουμε θα βελτιωθει αρκετα.Η Βανέσα ειναι πολυ ομορφη και γλυκια κοπελα , αλλα οπως λες εχει ψιλογινει επαγγελματιας , αλλα και κανει χρηση υπερβολικου τζελ που μειωνει αισθητα την αισθηση , αλλα το κανουν πολλες...
Ναι οσο παει χαλαει τις υπηρεσιες της αλλα θελει να ικανοποιησει τον πελατη, πρεπει να εισαι πιο απαιτητικος για μην σε ξεπεταξει και να παρεις αυτο που θες. Αν μαθει και ελληνικα επιτελους σε σημειο να μπορουμε να συνεννοηθουμε θα βελτιωθει αρκετα.
εννοεις την μιλφοεμμα που εκανε γλυφοκολαδες;τελιο μαγαζί κε η ΈΜΜΑ απίστευτο πλασματάκι![]()
![]()
![]()
Πλέον στην Αθήνα και στο 20αρικο βρίσκεις αξιόλογα μαγαζιά κ με ωραίες γυναίκες.Μετακόμισα εδώ πριν δυο χρόνια κ αυτό βλέπω.Τα αντιστοιχα στούντιο στην Αθήνα ξεκινούν από 50, έτσι ήταν όσο ήμουν φαντάρος κάτω τουλάχιστον. Κατά την γνώμη μου οι Βίλλες δικαιολογουν το δεκαρικο παραπάνω γιατι ο μεσος ορος ποιότητας και των κοριτσιών και των μαγαζιών είναι ανώτερος από αυτά που ζητούν 30 δεν είναι αδικαιολόγητη αύξηση. Αν πρόσφεραν τα ιδια με δέκα ευρώ παραπάνω θα έλεγα να πανε να μπιπ, δε ισχύει όμως. Προσωπικά μην πω μόνο βίλλες πατάω γιατί εκτιμώ αυτό το κάτι παραπάνω. Είδα και τα εικοσάρικα στην Αθήνα υπήρχαν περιπτώσεις που έφυγα τοίχο τοίχο από αυτό που αντίκροισα και η βρώμα ήταν έκδηλη.
Συνεχίστηκε και σήμερα ο μεσημεριανός πορνομαραθώνιος με την αγαπημένη μου,ξεχωριστή και απολαυστική γυναικάρα Αφροδίτη στην Κωλέτη,την ξανθιά ρωσσιδα με την κορμαρα και τις βυζάρες που όποιος δε δοκίμασε ακόμα χάνει![]()
Χάδια,στοργή,αισθησιασμός,ισπανικό με βυζομαλακία και κάνα μισάωρο σφυροκόπημα στη μουναρα της μέχρι που την εχυσα τέρμα μέσα. Μετά μου'κανε και μασάζ... Την αγαπάω αυτή τη γυναίκα![]()
Την άλλη βδομάδα θα δουλέψει Δευτέρα και Τετάρτη πρωινή
Στο νέο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β δουλεύει η μιλφ Μόνικα δήθεν μεξικανα,περουβιανή και ό,τι άλλο θέλει... Πιο πολύ για μπεροβιανή μου κάνει
Και σιγά σιγά θα τραβηχτεί και η Αφροδίτη εκεί όπως είχα γράψει και την άλλη φορά
Αυτά για σήμερα και συνεχίζουμε αύριο πάλι![]()
![]()
και άσπρα εσώρουχα της αγνότηταςρε κουφαλα και εγω περασα σημερα απο Αφρουλαμακρυνε και το μαλλακι της, σουπερ εχει γινει το τουμπανο.
αυτη που εκανε γλυφοκολαδες;Συνεχίστηκε και σήμερα ο μεσημεριανός πορνομαραθώνιος με την αγαπημένη μου,ξεχωριστή και απολαυστική γυναικάρα Αφροδίτη στην Κωλέτη,την ξανθιά ρωσσιδα με την κορμαρα και τις βυζάρες που όποιος δε δοκίμασε ακόμα χάνει![]()
Χάδια,στοργή,αισθησιασμός,ισπανικό με βυζομαλακία και κάνα μισάωρο σφυροκόπημα στη μουναρα της μέχρι που την εχυσα τέρμα μέσα. Μετά μου'κανε και μασάζ... Την αγαπάω αυτή τη γυναίκα![]()
Την άλλη βδομάδα θα δουλέψει Δευτέρα και Τετάρτη πρωινή
Στο νέο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β δουλεύει η μιλφ Μόνικα δήθεν μεξικανα,περουβιανή και ό,τι άλλο θέλει... Πιο πολύ για μπεροβιανή μου κάνει
Και σιγά σιγά θα τραβηχτεί και η Αφροδίτη εκεί όπως είχα γράψει και την άλλη φορά
Αυτά για σήμερα και συνεχίζουμε αύριο πάλι![]()
![]()
Πλέον στην Αθήνα και στο 20αρικο βρίσκεις αξιόλογα μαγαζιά κ με ωραίες γυναίκες.Μετακόμισα εδώ πριν δυο χρόνια κ αυτό βλέπω.
κανει και φουλ με λωκο, αλλα στα 70 ....