Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
Μέλη : 174802
Online:  2332 επισκέπτες  &  347 μέλη 
Κατάλογος : 11543 καταχωρίσεις & 69551 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     

  Νικηφόρου Ουρανού 20

  Νικηφόρου Ουρανού 20

  Πληροφορίες

  Διεύθυνση Νικηφόρου Ουρανού 20
  Πόλη Θεσσαλονίκη
  Περιοχή/Προάστιο Μύλος


  Κριτικές

  Μέσος όρος βαθμολογίας από: 19 χρήστη/-ες

  Για να γράψετε κριτική παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε.
  Μέσος όρος: 
   
  6.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.5   (19)
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  6.3   (19)
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.3   (19)
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  6.1   (19)
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.7   (19)
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.9   (19)
   

   

  Όμορφη βραδιά με έναν φίλο!

  Μέσος όρος: 
   
  6.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  6.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  5.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  6.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  Τι όμορφο πράγμα που είναι η παροχή των υπηρεσιών της πορνείας στον ελεύθερο, δυτικό κόσμο.

  Χτες το βράδυ είδα ένα όνειρο και έπαθα ονείρωξη. Είχα δει να γαμάω σε μπουρδέλο μια αδύνατη μελαχρινή κοπέλα με μικρά βυζιά.
  Fast forward στο επόμενο βράδυ.
  Περίμενα έναν αγαπημένο φίλο από τη Νότια Ελλάδα για κάποιες σοβαρές υποχρεώσεις. Κακά τα ψέμματα, οι, εντός εισαγωγικών, σοβαρές "δουλειές" πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, γρήγορα (αν και πλήρως ολοκληρωμένες με εξαιρετικά αποτελέσματα). Όταν αφήσαμε λοιπόν τον τρίτο συνεργάτη της παρέας στο σπίτι του με το σχετικά πολυτελές υβριδικό όχημα με το οποίο κινούμασταν, σε κλάσματα δευτερολέπτου ήρθε από το στόμα μου η προσταγή : "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ". Το καταφατικό νεύμα του μίλησε κατευθείαν στην καρδιά μου.

  Η αλήθεια είναι πως είχαμε πάει πάρα πολλές βόλτες στο παρελθόν μαζί, αλλά, αν και λάτρεις και οι δύο της έννοιας της σεξουαλικής συνεύρεσης έναντι χρηματικής αμοιβής, ποτέ δεν έτυχε να κάνουμε το τολμηρό βήμα συνεταιρικά. Έχοντας σαν στόχους το Μινωταύρου 3 για την Λιλιάνα, και την ΧΡΙΣΤΙΝΑΡΑ a.k.a ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΤΟΜΑΧΩΚ, a.k.a ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ, κάναμε πρώτα μια στάση στο vis 9. "γιατί ρε μαλάκες?", ακούω να ρωτάει κάποιος φίλος. "Γιατί ήταν κλειστό για καιρό, και ξανάνοιξε, οπότε ίσως να βλέπαμε κάτι νέο".

  Είναι πολύ όμορφη η αίσθηση να μπαίνεις σε ένα πορνείο, και με το που βλέπεις την κοπέλα που εργάζεται εκεί να μη χρειάζεται καν να σκεφτείς και απλά να πλησιάζεις την τσατσά με τα λεφτά σου σαν να σε καταβάλει μια προαιώνια δύναμη κατάθεσης του αντίτιμου. Κακά τα ψέμματα, αυτό συνέβη όταν είδαμε την εντυπωσιακότατη Ραίσα.

  - Αυτή είναι η κοπέλα μας, με 30 ξεκινάει? (χαμόγελο Ραίσας)
  - Μα τι λέτε. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα δώσουμε τα 30€ για την κοπέλα!

  Και αφού κυριολεκτικά ειπώθηκε ο παραπάνω διάλογος αυτολεξεί μπήκα στο δωμάτιο.
  Η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη, με ωραίες αναλογίες, λεπτή, πολύ όμορφο πρόσωπο και ωραίο styling αντικειμενικά. Παρ'όλα αυτά δεν είναι το ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ που συνήθως προτιμώ. Η γλυκήτητα της όμως με έκαμψε. Το δωμάτιο ήταν ψιλομίζερο, χωρίς δυνατότητα να χαμηλώσεις το φως με dimmer, γεγονός που με μελάτωσε εξ αρχής. Με ντάλα ρωσοποντιακό φως κανείς δεν γάμησε παιδιά. Η κοπέλα μπήκε μέσα αρκετά γρήγορα, ξεντύθηκε, με ξέντυσε συνοπτικά, τσιμπούκι, ανέβηκε απο πάνω κτλ κτλ αρκετά διαδικαστικά όλα, δεν έπαιξαν τσαχπινιές κτλ (κάτι που ίσως περίμενα, η αλήθεια είναι), και επίσης έβαλε και αρκετή κρέμα στην επίμαχη περιοχή. ΟΜΩΣ, όταν την γύρισα για κλασσικό ιεραποστολικό, ανταποκρίθηκε προβαίνοντας σε μια ΥΠΕΡΟΧΗ πρωτοβουλία, η οποία με έκανε να διαγράψω τα παραπάνω. Με ένα εξαιρετικό πιάσιμο αρχιδιών, το οποίο με έκανε να νοιώθω σαν μανιασμένος ρινόκερος που γαμάει μια πορφυρογέννητη παρθένα στο εφηβικό της κρεβάτι, με έφερε σε ολοκλήρωση μέσα σε περίπου 5 λεπτά.

  Δεδομένου του παρουσιαστικού της κοπέλας θα φανταζόταν κάποιος πως το να χρειαστεί τόση προσπάθεια για το τελείωμα θα ήταν αρνητικό

  ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

  Ο Αιμοφιλικός Ασπσβούργος φίλος μου περίμενε καρτερικά να τελειώσω την ερωτική μου συνεύρεση. Όντας γόνος δεξιάς αριστοκρατικής οικογενείας περίμενε ευγενικά στον προθάλαμο του καταστήματος εμπορίας γυναικών έναντι σεξουαλικών επιθυμιών, ανοίγοντας κουβέντα με την τσατσά. Το γεγονός όμως που άλλαξε την βραδιά και των τεσσάρων μας ήταν το οτι η γλυκια Ραίσα όταν ερχόταν στο δωμάτιο για να μου παρέχει τις υπηρεσίες της, του έκλεισε το μάτι. Τότε αυτός συνειδητοποίησε οτί ενδεχομένως θα άξιζε να κάνει και αυτός μια επιχειρηματική κίνηση αυτό το βράδυ.

  Όταν βγήκα με ρώτησε "Πως ήταν ρε μαλάκα?"
  Πριν προλάβω να μπω σε λεπτομέριες, μου είπε "γιατί σκέφτομαι και γω να μπω. Μου χαμογέλασε."

  Κάπου εδώ θα ήθελα να αναλύσω πόσο αδύναμα πλάσματα της φύσης είμαστε σαν Άνδρες. Πόσο απολαυστικά μειωτικό είναι το γεγονός οτι το χαμόγελο μιας γυναίκας που ασχολείται επαγγελματικά με την αποπλάνηση αρσενικών είναι ικανό να μας κάνει να ξεχάσουμε το απορροφητικό μουνάκι της εκάστοτε Αμάλθειας, και να μας κάνει να πληρώσουμε το παράβολο των 30€ για να εισέλθουμε στο δωμάτιο με μια γυναίκα η οποία δεν τρέφει κανένα συναίσθημα για εμάς πέραν αυτού της θέλησης για χρηματική αμοιβή - ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

  Έτσι λοιπόν ο αγαπημένος αιμοφιλικός τριανταπεντάκιλος (μα εικοσοποντάπουτσος) φίλος πέρασε στο δωμάτιο με την Ραίσα - μετά απο δική μου, ημιψευδή προτροπή, με σκοπό να μην υπάρχει κάποια διείσδυση, παρα μόνο στοματική απόλαυση. Στάθηκε όρθιος στη δεξιά πλευρά του δεξιού (όπως κοιτάμε) δωματίου, και της έδωσε ενα δεξιό τσιμπούκι, κατα το οποίο δέχθηκε ωραία περιποίηση στα αρχιδάκια του, και για τελείωμα της ζήτησε να συνεχίσει να του καραμελώνει τη σακουλίτσα του ενώ αυτός τον έπαιζε πάνω στη γλώσσα της.
  Λίγα λεπτά μετά, τα βήματα και των δύο ακούστηκαν καθώς βγαίναν απο το δωμάτιο. Η ικανοποίηση του ήταν πέραν του δέοντος αρκετή για να υπερκαλύψει την μέτρια δικιά μου εμπειρία, και να χαράξει αυτή τη βραδιά σε μία απο τις κορυφαίες (σε επίπεδο ρομαντισμού) σε όλα αυτά τα χρόνια επισκέψεων στον υπέροχο χώρο της καπιταλιστικής μαζικής παροχής σεξουαλικών εμπειριών Θεσσαλονίκης.

  Αναμφισβήτητα μια υπέροχη εμπειρία η οποία θέτει τα θεμέλια σε αυτό που λέμε "σχέση ζωής".

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ραΐσα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  Ραισα...Raus

  Μέσος όρος: 
   
  3.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  5.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  3.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  4.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  1.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  5.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  2.0

  Μετα απο αποτυχημενη (πολυ) μικρη τσαρκα μπηκα και στο vis9 οπου ηταν η Ραισα. Θετικη εντυπωση στο σαλονι(απο αποψη εμφανισης) και ετσι αποφασισα να καταθεσω. Τσατσα ηταν αυτο το αγενεστατο, τουρκομογγολο που δουλευε και στο αλουμινατο στον Βαρδαρη, οταν μπηκα στο δωματιο και εβγαλα να πληρωσω μου λεει οτι πρεπει να παρω των 40 με αυτη την κοπελα, οχι λεω το απλο θελω και δινω 30, καθως εβγαινε μου λεει να ξεντυθω γρηγορα γιατι η κοπελα θα ερθει αμεσως...απλα της σουταρα την πορτα στα μουτρα.
  Ηρθε και η Ραισα μετα απο λιγο, κι αυτη με κατεβασμενα μουτρα, η εμφανιση της καμια σχεση με το σαλονι...ειναι απλα ενα μετριο ξυλαγγουρο, πεταξε τα βυζια εξω, εκατσε διπλα μου και με κοιτουσε καρφωμενη.

  "Διαλογος"
  ------------
  Ρα - Εσυ ντεν εισαι ελληνας (!!!)
  Bl - Απο που ειμαι τοτε, για να το ξερω απο δω και περα?
  Ρα - Ντεν ξερει, πες εσυ απο που.
  Bl - Απο την Ακτη Ελεφαντοστου ειμαι.
  Ρα - Που ειν'ατο?

  ΟΥΣΤ ΒΟΔΙ

  Η πραξη εγινε μηχανικα, με κατι fake προσπαθειες απο την πλευρα της να δειξει οτι καβλωνει και καλα. Μολις εχυσα ετρεξε γρηγορα, πηρε χαρτι και σκουπισε το μουνι της και εφυγε απο το δωματιο σφαιρα, προφανως το 30αρι ΠΑΡΑειναι απλο για την μεγαλειοτητα της και για την παραμονη μας σε αυτο το υπεροχο δωματιο που θυμιζει καταγωγι του ISIS.

  Γενικα προκειται για ενα αγενεστατο ζομπι που πηγαινει κουτι με αυτη την τσατσω.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 04-05-2018
  Όνομα κοπέλας Ραΐσα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (1)
   

  Ραισα ομορφη μεν αλλα ξενερωτη και αγενης δε

  Μέσος όρος: 
   
  5.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  4.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  6.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  4.0

  Πρεπει να ηταν γυρω στα μεσα Μαρτιου του περασμενου χρονου αλλα δεν θυμαμαι καλα οκ αργησα πολυ να γραψω κριτικη ομως καλιο αργα παρα ποτε που λεει και ο σοφος λαος.Λοιπον αφου την ειδα την κοπελα απο Ρουμανια και προηγουμενες φορες και αφου διαβασα καποιες θετικες κριτικες γι αυτην αποφασισα να παω να την δοκιμασω και βλεποντας την για αλλη μια φορα να σιγουρευτω οτι δουλευε εκεινη την ημερα μπηκα στο δωματιο και πηρα το προγραμμα με γλυψιμο στα 40 ευρω.Δεν περιμενα πολυ οταν ξεντιθηκα αφου δεν ειχε κοσμο ηρθε και αυτη γρηγορα και αφου γδυθηκε αρχισαμε καποια χαδια και φιλια στο σωμα της λαιμο στηθος λιγο στην κοιλια της και χουφτωμα φισικα απο μερους μου αλλα και αυτη ηταν συμμετοχικη σε χαδια.η Ραισα ειναι μια κοπελα γυρω στα 23 με σγουρα καστανοξανθα μαλλια πολυ ωραιο προσωπο νορμαλ στηθος σε μεγεθος λεπτη μεση και περιφερεια μοντελου με ωραιο πεταχτο κωλαρακι για αρκετο χουφτωμα.Ωμως τα ωραια σταματουν καπου εδω γιατι απο την πιπα και μετα στο γλυφομουνι και ενω ηθελα να την χουφτωνω και να την μπαλαμουτιαζω αυτη απο μονη της κατι ελεγε στην γλωσσα της(απο Ελληνικα και Αγγλικα δεν ηξερε γρι) και καπως με νευρα μπορω να πω πηρε σταση για σεξ με αυτην απο πανω μου και να με πιεζει στο στηθος μου το βουρλο HeadbangΜε τα πολλα γιατι δεν ηθελα να την διωξω κακην κακως απ το δωματιο της ειπα με δυσκολια να καταλαβει αλλα το πιασε να γυρισει απο πλαγια και να την γαμησω οποτε και ετσι εγινε.Μετα οταν ντυνονταν για να φυγει κατι ελεγε στα Ρουμανικα ισως και με εβριζε το βλαμενο Jerking αλλα κατι ελεγα και γω ψιθιριστα ομως γιατι δεν ηθελα να κανω σκηνη και εφυγε.Ηταν αγενης γιατι προσπαθουσα να της μιλησω Ελληνικα και αυτη σαν να φωναζε οτι δεν καταλαβαινει και απο Αγγλικα τιποτα φυσικα οποτε στραβωσε το κλιμα και αρχισα να ξενερωνω οπως και αυτη αλλα η ιδια ηταν η αιτια να μην ειναι καλη η συνευρεση μας.μαλλον οταν δεν εχει καλη συννενοηση με καποιον τα παιρνει στο κρανιο.Ειναι μαλακισμενη ; και πως θελει αυτη να μιλαμε εμεις Ρουμανικα αφου δεν ξερει αυτη ουτε Αγγλικα;Thinking Ειναι αρκετα εμφανησιμη και αν ηταν και πολη καλη στο δωματιο σιγουρα θα γινονταν στανταρακι αλλα εχει αυτον τον διπολικο χαρακτηρα θα ελεγαΘελει να ειναι και στις βιλλες.Βρε ουστ απο κει

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ραΐσα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
  Σχόλια (1)
   

  Υποβιβασμος του 30ευρου.!!

  Μέσος όρος: 
   
  3.9
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  1.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  1.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  1.0

  Στο προγραμμα τιποτα καλητερο εκτος της Ραισας, την εχω πληρωσει 2 φορες στο παρελθον στις βιλες που δουλευε και τωρα εδω, στο 30αρι στο απλο, 40 χαλαρο ή γλυφομουνι, 50 ή 60 το γυμνο. Πηρα 40αρι χαλαρο.!! Headbang δεν ηθελα να την γλυψω, αν και εχει ωραιο μουνακι. Η Ραισα μεσα σε λευκο συνολακι, σκουρα βαμενα χειλια, και ελαφρο μεικαπ, φανταζει ο απολυτος πουτσομεζες.!!
  Το δωματιο, απλο, νυπτηρας σαπουνι, χαρτι, αυτα, αντε και ο καλογερος για τα ρουχα. Η Ραισα μπηκε μεσα και ειχαμε απευθειας μπαλαμουτι στα ορθια, συνεχεια στο κρεβατι, ελαχιστα προκαταρτικα μεχρι να σκισει το σακουλακι και να αρχισει το εργο, χερια στο μουνι της αφησε μονο εξωτερικα και αρνηθηκε ευγενικα. 1η σταση απο επανω να χτυπιετε ωραια και τα μικρα στητα βυζακια της στο στομα μου. Αλλαγη απο κατω να βλεπω το ομορφο προσωπακι της, χερι στο μουνι της να παιζει με αυτο, καυλοτικο, και ολα τα καλα τελειωνουν εδω...ζηταω αλλαγη στα 4αρα και περνω μια ξυνιλα, μουρμουρα, λες και της ζητησα τιποτα τρελο, με ξαφνιασε η σταση της γιατι μεχρι εδω τα πηγαιναμε καλα, τι ηθελε σε 2 στασεις να γαμηθει το βουρλο.?? ή μηπως να χυσω βλεποντας την μονο.?? το τζοκαρο στηνεται στα 4αρα με ρυθμους χελωνας και φυσικα με ολη αυτη την σταση το λουκανικο γινετε κεφτες, μπενω μεσα της και μεσα στο μουνι της προσπαθω να αναπτερωθω, βλεπω και κανα 2 σπυρακια πανω στα κωλομερια της τα οποια τα ψιλαφιζα και λεω, εδω ειμαστε, τα κονομησαμε.!!...εκει κανει και την κινηση της στιγμης, και μου τραβαει και τα αρχιδια αντι να μου τα χαιδεψει...το πως κρατηθηκα να εκραγω εδω, απορω, αυτο να σου τραβανε τα αρχιδια λες και ποιανουν το κουδουνι της στασης στο λεωφορειο... γαμω την πουτανα μου.!! ...αρχιζει να μου πεφτει, βγενει απο το μουνι της, αντε να ξαναμπει ο σαρμας μεσα, εκει αρχισει το πρεκι την μουρμουρα, την γκρινια, και εγω σαν μαλακας να προσπαθω να συνενοηθω με το τουβλο, οτι δεν μιλαει καλα και ηταν ακρως αντικαυλωτικη και που ειναι 1 χρονο στην Ελλαδα και ισως παραπανω και να μην ξερει γρι Ελληνικα, ακομα και στα Αγγλικα μου απαντουσε οτι δεν ξερει Ελληνικα και οτι πρεπει να μαθω Ρουμανικα για να συννενοηθουμε.!!!! Thinking Τι.????? εεεεε εκει εκανα μπαμ και αρχισα να ριχνω τα γαμοσταβριδια μου, αυτο το πραμα δεν χαμπαριασε μια, μιας και δεν καταλαβαινε τι της ελεγα, καθησε ντυθηκε παρα να παρει τα βρακια της και να φυγει αρων αρων, χωρις ομως να ξεστομιζει κατι στην γλωσσα της που απορω πως δεν το εκανε...αποχωρησε με τουπε και καλα αντε φυγε πανε σπιτι σου τωρα και καλα, που να ηξερε τα καντυλια που της εριχνα σε ποσα χρονια θα ξεπλυθουνε...Βγηκα ακουσε και η τσατσα ενα-δυο ευαγγελια και δρομο....
  Ραισα λοιπον, οσο καλη ηταν στις βιλες του 40ευρου, αλλο τοσο χαλια ειναι εδω στο 30αρι το απλο, που ουτε 30 για αυτο το ντουβαρι δεν αξιζουν 10€ στην φυλης να την γαμανε τα πακια να στρωσει σβερκο. Της πονεσε φενεται η υποβιβαση απο τα σαλονια στα κατεργα του μπουρδελου. Μακρια απο την κλουβα την Ραισα...που ηθελε να μαθουμε και Ρουμανικα στην χωρα μας το σουργελο.!! ...περαστικα μου.!

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ραΐσα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (1)
   

  Κριτική αφιερωμένη στους ταξιδιώτες της Βίνιτσας Glock Perfection και Dirty7

  Μέσος όρος: 
   
  7.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Δεύτερη καταδρομική επίσκεψη στα studios της Θεσσαλονίκης αυτή τη φορά στο VIS 9 για να συναντήσω την Βαλέρια την Ρωσίδα. Η κοπέλα αποτελεί για εμένα το απόλυτο στανταράκι όταν ανεβαίνω Θεσσαλονίκη και πάντα επιδιώκω επίσκεψη μαζί της για τρελό Zfuck.
  Είχα περίπου ένα χρόνο να συνευρεθώ με τη κοπέλα διότι όταν εγώ βρισκόμουν Θεσσαλονίκη αυτή ή δεν δούλευε ή δεν βόλευε η βάρδια της για να την επισκεφθώ.
  Αρκετά ενθουσιασμένος που θα συνευρισκόμουν μετά από ένα χρόνο ξανά με την Βαλέρια Tongue. Ας κάνω μια μικρή περιγραφή για την κοπέλα ξανθιά με ύψος 1,75 έχει βάλει και extension τώρα στα μαλλιά της προσδίδοντας της νέο λούκ, σώμα μοντελέ με στήθος 2-2,5 και πολλά tattoo.
  Δίνω το παράβολο των 50 ευρώ για γυμνό τσιμπούκι και γλείψιμο.
  Στα του αγώνα ξαπλώνουμε στο κρεβάτι αφού έχω κάνει ένα μπάνιο πιο πριν για να είμαι φρεσκαδουρα παιχνίδια με φιλιά παντού σε όλο το σώμα της και αυτή να μου χαϊδεύει το πούτσο μου. Στο στόμα δίνει λίγα πεταχτά φιλάκια δεν αφήνει γενικά βαθιά φιλιά.
  Έπειτα αναλαμβάνει αυτή πρωτοβουλία και ξεκινά μια γυμνή πίπα της ρώσικης σχολής που μόνο ρωσίδες και ουκρανές κάνουν. Παίρνω σκυτάλη και την βάζω να ξαπλώσει ώστε να γευτώ και εγώ το μοσχομυριστό στενό μουνάκι της, ξεκινώ ένα λυσσαλέο γλυφομούνι μέχρι να την μουσκέψω τελείως.
  Πέρασμα καπότας και μπαίνω μέσα στο καυτό μουνάκι της σε ιεραποστολική στάση που λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν είχε έρθει σε πλήρη οργασμό. Σφυροκοπώ σε χαλαρό ρυθμό και αρκετές εναλλαγές στο μέσα έξω ακούγοντας τον καυλωτικό ήχο κλατς κλατς από το μουσκεμένο μουνακι της.
  Εκεί είναι που ανεβάζω στροφές σφυροκοπώντας σε δυνατό ρυθμό καυλώνοντας από την κάυλα που μου εξέπεμπε. Το τέλος ήρθε σε μια μόνο στάση ιεραποστολικά μέσα στη καπότα SmileBig.
  Ακολουθησε λίγο social μιας και είχα καιρό να δω το μωρό
  Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον.

  Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 20 λεπτά.

  Υ.Γ. εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πετυχημένα γαμήσια

  Υ.Γ.2. ρολογά και Dirty γράψτε ρε καμία λεπτομέρεια και χρηστικές πληροφορίες για την πόλη και τις γκόμενες που συναντήσατε στο νήμα της Βίνιτσας και μην αναλώνεστε σε γενικότητες.

  Υ.Γ.3. πιο ενεργό μέλος του site εθεάθη με τριαντάφυλλο ανά χείρας στη Βίνιτσα; Thinking

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 27-12-2017
  Όνομα κοπέλας Βαλέρια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  Ανακαλύπτοντας την Ραίσα

  Μέσος όρος: 
   
  8.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  9.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  9.0

  Την κοπέλα την είχα ξαναδεί αλλά δεν είχα περασεί, σήμερα όμως μου είχε μπει στο μυαλό και μάλιστα βλέποντας την καμφθηκαν οι οποιες αναστολές μου. Μελαχρινή με ίσιο μακρύ μαλί πιασμενο σαν αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού της,βλέμα λάγνο που σου λέει ειμαι το πουτανακι σου ελα να με σκίσεις. Έδωσα λοιπόν το 30αρι και πέρασα στα ενδότερα.

  Αγκαλίτσες, χαδάκια, και ματιές πονηρές ήταν ρα πρώτα προκαταρκτικά και δεν άργησε με ολα αυτα να μου γίνει πέτρα, πέρασμα προφυλακτικού με το στόμα και πίπα αργή και αισθησιακή, δεχθηκε και χαδακια στην πίσω τρυπουλα της χωρίς τιποτα παραπάνω ομως, ανεβηκε από πανω μου και κοπανηθηκε γερά, και τον πήρε ολον βαθιά μεσα της και μετά στήνοντας την κολαρα της τέλεια δέχθηκε με ευχάριστη διαθεση το έντονο σφυροκόπημα μου μέχρι ότου και η τελευταία σταγόνα του σπέρματος μου γεμίσει το προφυλακτικό.
  Πέρασα πολυ καλά, πανω από τις προσδοκίες μου και σύντομα θα φροντίσω να επαναλάβω.
  Ανακαλύπτοντας την Ραίσα. RockonRockonRockon

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 04-12-2017
  Όνομα κοπέλας Ραΐσα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  εκανα τον κινεζο με ραισα

  Μέσος όρος: 
   
  8.2
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  9.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Αφου γυρισαμε με τακη μπουκα περασα στην ραισα που εμενα μου αρεσε διοτι και σωμα καλο και χαμογελαστη και μιρκο κοριτσακι
  ραισα ξανθια 163 υψος ρουμανα 20 ετων με 2αρι βυζι καλο φυσικο κια ροζ μουνακι και φατσουλα με αμγδαλοτα ματια

  αφου πληρωσα 30 ευρω για απλο περασα στο δωματιο μπανακι και το κοριτσι διχως ελληνικα αλλα και με κακα αγγλικα ξεκινησε τον αγωνα
  καλη πιπα με παιχνιδι αλλα οχι πολυ βαθια ρουφηγματα-αλλα με λαγνα βλεματα
  πολυ τριψιμο πανω μου και πολλες αγκαλιτσες και γενικα ειναι gfe και για pse δεν τη συστηνω
  στον αγωνα μαχημη και τρυφερη ενω δεν ελει οχι και σε στασεις πιο μπρουταλ ενω ιεραποστολικο το κανει με παθος και αγκαλια δυνατη
  επισης με την νεοτητα της και το γλυκο ωραιο προσωπακι προσπαθει να σε αναψει
  στο τελος στο αγριοσφυροκοπημα με τα ποδια στους ωμους αντεξε και δεν ειπε τιποτα ενω η θεα του μικρου ροζ μουανκιου ηταν καταπληκτικη

  απο την αρχη νομιζε οτι εινμαι κινεζος μισος μισος ελληνας και ποοτε δεν κατλαβα γιατι ετσι και εγω εκανα το κινεζο και μακαρι να μιλουσε αγγλικα να καταλαβαινα γιατο με θεωρησε κινεζο αφου δεν εχω τοσο σχιστα ματακιαThinkingThinking

  ειναι ερωτευσιμο μωρο αλλα οχι για pse

  και η καθιερωμενη μετφραση στη γλωσσα της κοπελας αφου πολλλες διαβαζουν μπου για να βελτιωνονται

  După ce ne-am întors la Buhara în pesos regulate pe care mi-a placut despre bine și corpul meu și zâmbind și fată Mirko
  Raissis xantat 163 înălțime România în vârstă de 20 de ani, cu 2 camere Vizi bun păsărică roz natural și emoticon cu ochii amgdatota

  După ce am plătit 30 de euro pentru doar a trecut în baia de sala si fata au fost distinse greacă, dar cu rea limba engleză a început cursa
  Bună jocuri CONDUCTE, dar nu foarte adânc, dar cu suge-Leer
  Foarte dificil de a juca și să se joace simbol.
  În machimi agonie și în timp ce ofertă nu este în cele mai multe broutal nu mai trimite totul despre arme puternice si patos si
  De asemenea, cu tineri și persoana Glyco timp încercând să ananepsei
  La sfârșitul agrofygis plimbare în prime inversat și nu a spus nimic, în timp ce punctul de vedere al micului mouankiou roz a fost uimitor

  De la început cred că sunt jumătate din China și jumătate grec nu a înțeles de ce acest lucru și am făcut-o parte și să vorbească limba engleză pentru a înțelege de ce a considerat mâna mea de când am matakakia atât de schata: gândire :: gândire:

  Ei sunt copii adorabili, dar nu pentru pse

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 22-07-2017
  Όνομα κοπέλας Ράισα
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (2)
   

  Ραισα,τέλειο κορμι,καλό σέρβις και λίγη ξινίλα

  Μέσος όρος: 
   
  8.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Η Ραισα είναι μια σχετική ψηλή κοπέλα από Ρουμανία,καστανή και ασπρουλιάρα,εμφανίστηκε με κορμάκι μαύρο.Πρόσωπο όμορφο μια χαρά.
  Το σώμα της κοπέλας αγγίζει το τέλειο,εκπληκτικό στήθος στητό 2,5άρι περίπου,κώλος τα ίδια στητός,πόδια όλα άψογα.Κιλά τα ιδανικά θα έλεγα,αδύνατη αλλά με επαρκή πιασίματα.
  Κάνει ελέυθερο στοματικό(δεν ξέρω αν πριν δεν έκανε όπως γράφει ο προηγούμενος φίλος).
  Εχει μια ξινίλα,δεν γλύφει πιο κάτω,σου λέει εξαρχής no cum in mouth,δεν θέλει αγριάδες.
  Η πίπα της όμως είναι πολύ καλή,βαθιά και αρκετά παθιασμένη.
  Στήσιμο μετά στα 4,όπου θέλει μαλακά,και τελείωμα έτσι με θέα την υπέροχη κωλάρα της,που ειναι στητή και πεντακάθαρη.
  Γενικά μια ωραία κοπέλα με τέλειο σώμα και καλό σέρβις,πολύ ανώτερη από τις υπόλοιπες γυφτορουμάνες που υπάρχουν τριγύρω.(άνετα θα έπαιζε και σαν σίτι τουρ)

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ραΐσα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  Ραϊσα the problem girl

  Μέσος όρος: 
   
  7.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  6.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  6.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Μετά απο πολλά χρόνια αποχής είπα να κάνω μια μπουρδελότσαρκα να δω τι παίζει. Πέρασα σχεδόν απ όλα τα "σπιτάκια¨είχα όρεξη, περίπου μια ώρα τριγυρνούσα. Κατέληξα στο Dis 9 με το όμορφο μωρό την Ραΐσα, φορούσε ένα σούπερ άσπρο κορμάκι. Η τσατσά με ενημέρωσε ότι δεν κάνει ακάποτη πίπα (η αλήθεια είναι δε με πείραξε) και ότι με 40 ευρος σ αφήνει να την φιλήσεις παντού. Ψήθηκα ως γνωστός ποδολάγνος και μπήκα. Ένα γρήγορο ντουζάκι και το μωρό μπήκε. Ψηλή, παιχνιδιάρα με όμορφο πρόσωπο και τέλειο δέρμα. Εντύπωση μου έκανε ότι ήρθε με μάυρο κορμάκι σαν να μου έλεγε ότι άλλαξε για μένα. Φορούσε και μπλε ηλεκτρίκ γόβες πολύ σεξουαλικές με περίεργα δεσίματα και αμέσως προσφέρθηκα να την βοηθήσω να τις βγάλει. Μου έδωσε πολύ ευχάριστα τα πατουσάκια της να τα φιλήσω. Ήδη φτιάχτηκα και της έβγαλα το κορμάκι στήνοντας την στα τέσσερα. Τέλεια ξυρισμένη μοσχοβολούσε και μπήκα στον πειρασμό να της γλύψω τον κώλο. Το έκανα με ευχαρίστηση και ξέχασα ότι ήμουν σε μπουρδέλο. Μου φόρεσε καπότα και έκανε αρκετά καλή πίπα με όρεξη και με κοιτούσε στα μάτια παιχνιδιάρικα. Ήμουν έτοιμος αλλά ήθελα να την χαρώ κι άλλο και την πήρα στην κλασσική στάση κοιτώντας το όμορφο πρόσωπό της. Βέβαια πόνεσε μετά απο λίγο και γύρισε στο πλάι. Τέλεια στάση μπροστά στον καθρέφτη όπου τα βλέπαμε όλα. Δεν άντεξα και έχυσα αμέσως...Είχαμε άνεση χρόνου και μετά το σεξ ξάπλωσε πάνω μου σαν να ήθελε να κοιμηθεί..ήταν και περασμένη η ώρα. Προσπαθήσαμε να πούμε μια δυο κουβέντες αλλά μου είπε όχι Ελληνικά...Προσπάθησα στα Αγγλικα αλλά και πάλι τίποτα..Το θέμα είναι ότι συννενοηθηκαμε μια χαρά μόνο με νοήματα οπότε δε βαριέσαι..Την βοήθησα να ντυθεί με τα δύσκολα γοβάκια και το κορμάκι της..είχε κι αυτό αρκετά δεσίματα..γέλασε και μου είπε ότι είναι problem girl. Ναζιάρα μου έκανε νόημα να της δώσω φιλάκι και με χαιρέτησε. Ήταν σαν να με χαιρετούσε η φίλη μου. Τη συνιστώ για αγαπούληδες και παιχνιδιάρηδες.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Ραΐσα
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  αλικη η τορπιλακατος

  Μέσος όρος: 
   
  7.3
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  αν και εχω διαβαζει αρνητικα σχολια ειπα να περασω στην αλικη ρουμανα 30 ετων μελαχροιν μετριο προς το καλο προσωπο ψηλη με τορπιλες σιλικονατες καλη επιδερμιδα

  περασε στο δωματιο που αν θελει να λεγεται στουντι καλο ειναι να εχει και ντουζSad
  ευγενικη η λικη με καλα ελληνικα και αφου μου τριφτηκε ωρα και με αφηνε και λιγο δακρτυλακι επειτα με καλπ γλειψιμο αρχιδιων και κατω απο αρχιδια περασε το προφυλακτικο και καλη πιπα λιγο γρηγορη με δουλεμα γλωσσας που χτυπα τον πουτσοκεφαλο

  επειτα ξεκινα με σκαμνακι και βαθυα βυθισματα σε πολυ καλη σταση για να βλεεπιες τις τορπιλες

  δευτερη σταση κουταλακι με χουφτωμα τα στηθια και μετεπειτα στα τεσσερα και εγω με ταποδια στο κρεββατι που χρησιμοποιει η κοπελα και βρωμολογα

  τελειωσα με εραποστολικο βαζωτας ολο το κεφαλι μου στα στηθια της και μετεπειτα καλο σοσιαλ απο την κορασιδα

  αν και διαβασα αρνητικα σχολια σε εμενα ηταν κυριαSmileBigκαι περασα πολυ καλα και εκατσε πραγματικο χρονο 20 λεπτα

  τελεια δουλια απο τον πλαστικο και θεωρω τα καλυτερα βυζια του μυλου με αφροδιτη ι κωλεττη νατασα τσαρινα και αντριανα ισπανιδα

  και η καθιερωμενη μεταφραση στη γλωσα της κοπελας μεσω γοογλε αφου πολλες κοπελες διαβαζουν μπου  deși am READS comentarii negative am spus muta pe Aliki România în vârstă de 30 de ani MEDIE bruneta la persoana RIDICAT buna cu torpile bune silikonates PIELE

  trecerea la camera că, dacă vrea să fie numit de studio este bine să aibă și duș Sad
  civile sau Liki bine cu limba greacă și după frecat ora mea și lasă puțin dakrtylaki după aceea cu PCP bile lick și în trecut bile prezervativul și ȚEAVĂ puțin bine treaba rapid, cu un limbaj care lovește poutsokefalo

  Apoi, începe cu BUZUNAR și imersiune adânc în atitudine foarte bună pentru a vleepies torpile

  linguriță de a doua distanță, cu sânii chouftoma și, ulterior, la patru și eu în pat cu tapodia care utilizează fata si limba de rău

  Am terminat cu vazotas erapostoliko deasupra capului meu pe sânii ei și dincolo de socialiste bun de la fete

  dacă citirile și feedback-ul negativ la mine deținut: D: și a avut o foarte bună și sa așezat în timp real 20 de minute

  Traducerea obișnuită în LANG fată prin Google ca multe fete CITIREA Abu

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 30-04-2017
  Όνομα κοπέλας Αλίκη
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  Μεγαλη προσοχη!!!

  Μέσος όρος: 
   
  4.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  4.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  3.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  8.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  1.0

  Μετα απο τη συναντηση,ειπα να τον δωσω,τι το θελα Headbang
  Λοιπον η Ναταλια στο μαγαζι,Ελληνιδα μας ειπε,οχι κανενα σουπερ ουα μωρο αλλα ηθελα κατι διαφορετικο απο τα υπολοιπα που εχουμε βαρεθει να τα γαμαμε.
  Πηρα το ελευθερο στοματικο,η τσατσα μου ειπε τις τιμες και το ειχε στα 50ε,της λεω με 40ε μπορουμε να το κανουμε?
  Μου λεει,αμα περασεις μεσα θα στο αφησω 40ε Thinking Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι μαλακια ειπε Thinking
  Πετσετα δεν μου εδωσε,καπου να πλυθω,καπου να πλυθω,καπου να πλυθω Thinking ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
  Ενα νιπτηρα ειχε ολο κι ολο το δωματιο μεσα,οπου ειχε ΜΟΝΟ κρυο νερο!!! Jerking
  Παλι καλα που ειχα κανει μπανιο πριν την συναντηση και λογο καιρου δεν ιδρωσαμε απο την τσαρκα Embarrased
  Ηρθε η Ναταλια,με ρωτησε αμα ηθελα να βγαλει τα τακουνια η αν τα ηθελα πανω στο κρεβατι(ισως ειναι η μοναδικη αναλυτικη κριτικη που γραφω αλλα εχω λογο)της ειπα οτι δεν εχω τετοια γουστα,κανε οτι θελεις και αυτη δεν τα εβγαλε!!!
  Μπαινει αναμεσα στα ποδια μου και αφου μυριζει το πουλι μου,μου λεει,αυτο μοσχοβολαει,οχι σαν κατι αλλους που ερχονται απλυτοι με κασερια και ζητανε γυμνο!!!
  Λεω και γω,καλα ειναι δυνατων να ερχεται ο κοσμος απλυτος και να ζηταει γυμνο στοματικο?
  Μου λεει φυσικα...
  Αφου μου εκανε μια ωραια βαθεια πιπα με deepthroat(οπου ειχε αρκετο πονο)την εβαλα απο κατω απου δεν ειπε πουθενα οχι ΑΛΛΑ εβαζε το χερι της συνεχεια στα @@ μου,το εβαζε αναμεσα στην επαφη που εκανε η πουτσα μου με το μουνι της για να μην μπαινω βαθεια και χιλιες δυο μαλακιες οπου μ'εκαναν να ξενερωσω και ν'αργησω να χυσω Angry
  Εχυσα λοιπον και την εκανα,με ενα μικρο πονο στο πουτσοκεφαλο!!!
  Λεω θα ειναι απο την πιπα της,αλλα που να ξερα...
  Το Σαββατο 17/10/2016 παω στο νοσοκομειο γιατι ειχα 3 μερες οπου η πουτσα μου εβγαζε ενα πρασινο υγρο(πρωτη φορα στη ζωη μου μου συμβαινει)απλα το Σαββατο ηταν τοσο εντονο που δεν μπορουσα να ξαπλωσω!!!
  Και την Τριτη βγαινει η καλλιεργεια,το αποτελεσμα αυτης?

  NEISSERIA GONORRHAE σε απλα Ελληνικα ειχα κολλησει Γονορροια!!!
  Ακομα και σημερα παιρνω χαπια και φυσικα θελει αποχη απο καθε σεξουαλικη επαφη.

  Για να προλαβω ορισμενους που σιγουρα θα σχολιασουν,να πω οτι ακαποτες μαλακιες εγω δεν κανω(μονο ακαποτες πιπες)η τελευταια φορα που εκανα ακαποτο γαμησι με γκομενα ηταν πριν απο ενα χρονο,αρα ειναι αδυνατον να κουβαλαω το μικροβιο ενα χρονο πανω μου.


  http://www.healthyliving.gr/2014/06/18/gonorroia-vlenorroia-symtomata-therapeia/

  Εβαλα και το λινκ για να δειτε πως γινεται να κολλησει καποιος και πως γινεται να το μεταδωσει Headbang

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 10-12-2016
  Όνομα κοπέλας Ναταλία
  Προκαταρκτικά Όχι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (14)
   

  Ψυχρή επαγγελματίας

  Μέσος όρος: 
   
  6.7
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  5.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  6.0

  Επίσκεψη στην Αλίνα μετά από κατάθεση στην Μιρέλλα. Βγαίνει το μωρό με τα βυζιά έξω. Πλούσιο στήθος τριάρι, ψεύτικο αλλά ωραίο σε όψη. Καλό σώμα γυμνασμένο, κωλάρα, φάτσα έκφυλη και αρκετά tattoo. Παίρνω το απλό με 30 ευρώ. Έρχεται κατευθείαν στο δωμάτιο, δεν είχα προλάβει να ξεντυθώ καλά καλά. Προκαταρτικά μηδέν. Δεν με άφησε ούτε να της πιάσω το στήθος (Τι το έφτιαξε άμα είναι)Headbang. Με βάζει να ξαπλώσω και περνάει καπότα σε πεσμένη πούτσα. Ξεκινάει καλούτσικη πίπα και σε λίγο με φτιάχνει. Πρώτη στάση ιεραποστολικό, με μικρές παραλλαγές. Ψεύτικες κραυγές και προσπάθεια να με ξεπετάξει, που να ξερε. Μετά από λίγα ξύδια και κατάθεση πριν δέκα λεπτά, έπρεπε να δουλέψει τα λεφτά που πήρε. Συνέχεια με cow όπου προσπάθησε αρκετά. Συνέχεια σε doggy και αφού άρχισε να δυσανασχετεί που δεν τελείωνα, reverse cow αλλά με το ένα πόδι μπροστά και το αλλό πίσω λυγισμένο. Κοπανήθηκε αρκετά και λίγο πριν σταματήσει την προσπάθεια και φύγει τελείωμα από μέρους μου. Δεν έχω παράπονο, τα έβγαλε τα λεφτά και με το παραπάνω, συνολικά περίπου 15 λεπτά είχαμε στο δωμάτιο. Αλλά ήταν έντονη η προσπάθεια της ξεπέτας. Μηχανικές κινήσεις, ψεύτικες τελείως φωνές, καθόλου ερωτισμός. Αν δεν είχα πάει προετοιμασμένος και τελείωνα στο πεντάλεπτο θα έκλαιγα τα λεφτά μου. Καλή μόνο για ξεμπούκωμα, δύσκολα να ξαναπροτιμηθεί. Αυτά συναγωνιστές ελπίζω να βοήθησα.

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (6)
   

  Δυνατο το μωρό

  Μέσος όρος: 
   
  7.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  8.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Τελευταια επισκεψη στα μαγαζιά της περιοχής στις αρχες Ιουλίου
  μετά απο μπατσελορ πάρτυ πρώην μέλους στο οποιο συμμετειχε και
  ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟ μελος του siteRockonRockon
  Συνάντηση για τάβλι με τον τύπο που ειχε παντρευτει οπου μου
  ειπε οτι ειχε ξεκινήσει τις διαδικασιες για το διαζύγιοOldman
  Ευκαιρια λοιπον για τσάρκα
  Στο πρώτο μαγαζι, συναντάμε την Βανεσσα
  Ομορφο προσωπο και ωραιο κορμι οποτε πέρασα με την μία στο απλο
  Μπηκε στο δωμάτιο και τριβοταν στο κορμι μου πολύ ερεθιστικο τροπο
  φερνοντας στο στομα μου μια τα βυζια και μια τον κώλο της
  Περασμα καποτας, καλο τσιμπούκι και στησιμο στα τεσσερα απου το τελος
  ήρθε γρηγοραAngry
  Η τσαρκα ομως ειχε συνέχειαSmileBig

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Βανέσσα
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   

  Σαλονικιος δεν εισαι? Τι θα εισαι!!!

  Μέσος όρος: 
   
  7.5
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  8.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  7.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  6.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  8.0

  Μετα απο μια μινι τσαρκα. Συγκρατησα αυτο το μωρακι που λεει οτι ειναι μια βδομαδα εδω περα!SmileBig Μπηκα με το απλο των 30€ για δοκιμασμα!Sunglasses Εισερχεται μετα απο λιγο το μωρο ..το οποιο ειναι 24χρ. Απο Αθηνα και εχει δουλεψει Επαρχια μονο. Ειναι ξανθια με γαλαζια ματια, μπουκλε μαλλακι, λιγο κοντουλα με ελαφρια κυτταριτιδουλα(SmileBig) και κατι πεταχτα βυζακια ποιημα λεμε(Tongue).. Παμε τωρα στα κυριως την ξαπλωνω και την ξεκιναω τα γλειψιματακια στα βυζακια της. Την λεω μυριζεις υπεροχα! Μου λεει " το αφρολουτρο ειναι ροδι"!SmileBig
  Εκει που την εγλειφα τα βυζακια και πηγαινα προς την κοιλιτσα της..με λεει με φτιαχνεις απιστευτα!Rockon
  Βγαζω το παντελονι και εμφανιζεται το μποξερακι του ΠΑΟΚ που φορουσα! Και τι λεει το μωρο.." Σαλονικιος δεν εισαι? Τι θα εισαι! ΠΑΟΚΤΣΗΣ(KneelKneel) Μου ξεκιναει μια πιπα με εντονα μπουκωματα και ολιγα deep και με ρωτουσε αν μου αρεσει!Tongue Μας τον εκανε τουρμπο το μωρο και την στηνω ιεραποστολικα.. Την γαμησα σε πολλες παραλλαγες ετσι και γουσταρε το εντονο σφυροκοπημα μου, αφου στο τελος τα ποδια της τα σηκωσε και τα εβαλε στους ωμους μου ! Της τα δωσα ολα μετα απο λιγο και εκανε αναστεναγματα το μωρο!Tongue Παρατηρησα τα νυχακια της στα ποδια που ηταν βαμμενα με ασπρο χρωματακι και ηταν γκαβλα!Rockon
  Με χαιρετησε το μωρο με φιλακια στο μαγουλο και ελεγε αν το χει ο αλλος περνας καλα!Hi

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 08-09-2016
  Όνομα κοπέλας Ελένη
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (1)
   

  Τονια με αναστατωσες με την ατακα

  Μέσος όρος: 
   
  9.6
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  10.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  10.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  8.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  9.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  7.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  10.0

  επισκεψη στο εν λογω σπιτακι πρωτη φορα και με περιμενε μια εκπληξη στο γεγονος οτι ειχα να κανω με καθαροαιμη ελληνιδα την τονια με την παροτρηνση της τσατσας οτι θα περασω καλα περασα μεσα μπηκα με το απλο εκανα ενα ντουζακι και ηρθε η κοριτσαρα κοντο καρε μαλλι μαυρο ψηλη αδυνατη κορμαρα ομορφο προσωπακι SmittenSmittenSmitten αφου γνωριστηκαμε αρχισαμε ομορφα χαδακια που περιενλαμβανε ολη την γκαμα και οπου γκαβλωσα ασχημα πρωτη φορα μου συμβαινει τοσο γρηγορα και ξεκινησαμε και μιλουσαμε για το πως βρεθηκε θεσσαλονικη και αλλα πολλα μπας και να ηρεμησω λιγακι και συνεχεισαμε κανοντας ενα ωραιο αισθησιακο και σε αργο τεμπο σεξ ZfuckZfuckZfuck διοτι ειμουν φουλ γκαβλωμενος και για να μην χυσω γρηγορα διοτι το απολαμβανε και η κοπελια μας καθε φορα που εφτανα να χυσω γελουσε και μου ελεγε> οπου δεν αντεξα και την εχυσα επανω στα κωλομερια ρωτοντας την πρωτα εαν μπορουσα να την χυσω επανω της ηταν ενα ωραιο θα μπορουσα να πω ZfuckZfuckZfuck μετα απο πολλα χρονια και περασα ωραια λες και ZfuckZfuckZfuckτην δικια μου γκομενα RockonRockonRockon


  Υ.Γ:ειναι μια καλη περιπτωση η τονια μιας και ειναι ελληνιδα και θα καθηση(περιπου ενα μηνα) λιγο καιρο και θα κατηφορηση νοτιοτερα και ισως εαν τα καταφερει να μας ξαναρθει!!!!!!

  Υ.Γ:εισαι διαμαντι τονια περασα πολυ καλα μαζι σου θα σου ξαναρθω φιλακια!!!!SmittenSmittenSmitten

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 09-02-2016
  Όνομα κοπέλας Τόνια
  Προκαταρκτικά Ναι
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (4)
   

  Αλάργα παίκτες!

  Μέσος όρος: 
   
  5.0
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  3.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  4.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  3.0

  Ωραίο κορμί, μεγάλο βυζί φυσικό, καλή φάτσα, αλλά ως εκεί... Με το που μπήκε στο άθλιο δωμάτιο, ένιωσα την ψυχρότητα στον μηχανικό τρόπο ομιλίας, αλλά ήταν αργά. Πίπα ρομποτική, με γλύψιμο όμως αρχιδιών, αλλά μετά αρχίσαν τα κουλά. Βάζει τζελ, με καβαλάει, λέει θα το βάλω εγώ, κουνιέται σιγά - σιγά πάνω στο πουτσοκέφαλο, τελικά έχουμε διείσδυση, κολλάει πάνω μου με τρόπο ώστε να μην μπορώ ούτε να την δω στο πρόσωπο, αλλά ούτε στον καθρέφτη δίπλα, ούτε να γλύψω τις βυζάρες της, μετά αρχίζει να μου λέει "πρόσεχε τον έχεις μεγάλο", λέω "ΟΚ", στήνεται στα 4, βαράω με προσοχή, αλλά είχε πάρει μία στάση με ψηλά την λεκάνη ώστε να μην μπορώ να διεισδύσω καλά, τη λέω κάτσε πλάγια, αρνείται, μετά με καβαλάει πάλι, τσατισμένος ανεβάζω στροφές, αλλά δυσανασχετεί λέγοντας "είσαι τρελός?", τέλος πάντων λέω "παίξτον με τα πόδια να χύσω" γιατί άρχισε να μου τη δίνει η όλη φάση, αρνείται, τον παίζει με τα χέρια ενώ την καθοδηγώ με λόγια για τον ρυθμό, πάνω που πάω να χύσω αλλάζει ρυθμό, λέω "γαμώτο" τσατισμένος, μου λέει με ύφος "Νευράκια?", της απαντάω "να χύσω θέλω", λέω "βάλε το ένα πόδι στα αρχίδια και τρίφτα μου", το κάνει, αλλά δυστυχώς ήταν τόσο ξενέρωτη η φάση που έμεινα με το σπέρμα στα μπαλάκια. Φεύγω λέγοντάς της "μπήκες στη μαύρη λίστα". Αυτά παίκτες, έπαθα και έμαθα...

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Αλίκη
  Σχόλια (1)
   

  Ναι μεν αλλά...

  Μέσος όρος: 
   
  7.1
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  7.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  5.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  8.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  10.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Αλικη απο Ρουμανια,νεαρο κοριτσι 26 χρονων μου ειπε ειναι,ομορφο προσωπακι,ωραια στητα βυζακια με λαχταριστο μικρο κωλαρακι και πολυ τρυφερη επιδερμιδα.50ε για 69 με γυμνο τσιμπουκι

  Μου λεει κανω ντουζ και ερχομαι...περιμενω ερχεται μετα απο λιγο μου λεει ελα κι εσυ να σου πλυνω τον πουτσο,αυτο μ'αρεσει οταν μου το κανουν γιατι απο πισω τις χουφτωνω,δαχτυλιαζω και τετοια...βεβαια αυτη δε μ'αφησε αλλα παλι καλα το εκανε και με καυλωσε κατευθειαν
  Πεφτει στο κρεβατι στα γονατα και μου ανοιγεται ενα πανεμορφο κωλαρακι με ωραια σουφρα στην οποια επεσα αμεσως και εγλειψα με δυναμη και μανια και δε τη χορταινα.

  Με ξαπλωσε στο κρεβατι,με χαϊδεψε λιγο και μου επαιζε τον πουτσο και τον κοιτουσε ThinkingThinking...πιπα μετρια,καπως μηχανικη και οχι ιδιαιτερα βαθια αλλα με σταθερο ρυθμο και τον επαιζε κιολας οποτε ενταξει.Εγλειψε και τ'αρχιδια απαλα και αργα και μετα γυρισαμε σε 69 οπου συνεχισα να τη γλειφω και να την καυλωνω κυριως την κωλοτρυπιδα.
  Σε οσες φορες προσπαθησα να τη χαϊδεψω μουνι και κωλο με το δαχτυλο τραβηχτηκε.Ουτε πουτσοτριψιμο με αφησε εννοειται

  Πριν τη γαμησω την λεω φερε λιγο και τα βυζακια σου να τα ρουφηξω,μ'αφησε μισο λεπτο και παλι τραβηχτηκε γιατι ποναει λεει.
  Πρωτη σταση αυτη απο πανω με πλατη σε μενα να ανεβοκατεβαινει αργα και χωρις χερια και σε τετοια ποζα για να κοιταζεται στον καθρεφτη που ηθελε.Τον επαιρνε ολον τερμα μεσα και γουσταρε.
  Μετα γυρισε κανονικα και με καβαλησε κολλημενη πανω μου και κουνουσε πολυ επιδεξια τη μεση της πανω κατω αλλα το κεφαλι της εντελως γυρισμενο απο την αλλη μερια να μη μπορω να τη φιλησω καθολου ουτε καν στο λαιμο.
  Μετα πισωκολλητο οπου δε με βολεψε καθολου γιατι το κρεβατι ηταν εντελως σκατα και ετριζε και τα ελατηρια του στρωματος με καρφωναν στα γονατα...
  Και τελικα την εβαλα απο κατω για αρκετη ωρα τη γαμουσα ποτε πολυ δυνατα και μετα πιο αργα,μου ελεγε και γλυκολογα και μαλακιες και την εριξα ενα πολυ δυνατο χυσιμο με κραυγες στην αγκαλια της.
  Λιγη κουβεντουλα πολυ χαλαρα αι αποχωρησε

  Συμπερασμα...ιδιαιτερη περιπτωση,πολυ καλο παιδι και τρομερη στο επικονωνιακο κομματι και εχει και εμπειρια στο σεξ.Ομως δε σε αφηνει να κανεις παιχνιδι οπως θελεις και σε εχει σε μια αποσταση,αλλα το κανει με τοσο γλυκο τροπο που δε μπορεις να θυμωσεις μαζι της.Ειναι μια τυπικα καλη περιπτωση,θεωρητικα θα πηγαινα ξανα μετα απο καποιο καιρο αλλα και να φυγει δε νομιζω οτι θα μας λειψει και πολυ.Γι'αυτο λεω ιδιαιτερη περιπτωση

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 04-04-2015
  Όνομα κοπέλας Αλίκη
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   

  Η εκτόνωση στην "κρίση"

  Μέσος όρος: 
   
  6.4
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  6.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  6.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  7.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  5.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  7.0

  Γειας σας συναγωνιστες.
  Αφου μου σπασανε τα ουμπαλα στην πρωινη μου δουλειάAngry,αποφασισα να επισκεφθω ενα καλο στεκι εκτονωσης της κρισης. Γι'αυτο λιγο μετά τις 1 το μεσημέρι έκανα "διάλλειμα" σε ένα καινούργιο μαγαζί "εκτόνωσης" το οποίο ήταν ανοιχτό το πρωί. Εκανα λιγη ώρα να συνηθίσω το σκοτάδι και τα κόκκινα σποτ, η τσατσά με υποδέχτηκε ευχάριστα, χωρίς πολλά λόγια. Μου είπε οτι η κοπέλα λέγεται Αναστασία απο την Ουκρανία Smitten. Προσωπικά λατρεύω τα "προιόντα" της χώρας αυτής. Μελαχροινή (οχι ξανθιά;)με πεταχτό κωλαράκι, βυζί 2,5 , 2-3 κιλά πάνω απο το κανονικό, αλλά έτσι τις γουστάρω, με πιασίματα. Εκανα κατάθεση 50 € και αφου "απελευθερώθηκα" απο την στολή εργασίας εκανα ντους ( πολυ καθαρό ντους ) και ξάπλωσα περιμένοντας. Το μωρό ήρθε αρχισε τα χάδια, εκανε φανταστικό deepthroat για 5 λεπτά. Αρχισα να χαλαρωνω, κάναμε 69 για λίγο, ξεκίνησε απο πάνω μου. Μετα απο κανένα 10λεπτο στηθηκε στα τεσσερα, και αρχισα βιαια να την ξεσκιζω και τέλειωσα έτσι. Ηταν αψογη στο sex και πέρασα ωραία. Καθαρό μαγαζί μύριζε όμορφα, επειδή είναι καινούργιο. Ετσι ξέρω που θα ξαναπάω για πρωινη "εκτόνωση". Είναι όλα τα λεφτά η γκόμεναTongue

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Ημερ/νια επίσκεψης 30-03-2016
  Όνομα κοπέλας Αναστασία
  Προκαταρκτικά Ναι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό • Στάση 69 • Αυταρχικό
  Βάρδια επίσκεψης 1η (πρωινή)
  Σχόλια (0)
   

  Η ξεπετα των 30 αργυριων...

  Μέσος όρος: 
   
  5.9
  Εμφάνιση κοπέλας:
   
  7.0
  Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
   
  6.0
  Χώρος/καθαριότητα χώρου:
   
  5.0
  Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
   
  4.0
  Πρόσβαση/Parking:
   
  9.0
  Σχέση απόδοσης/τιμής:
   
  5.0

  Βραδινη στοχευμενη καταθεση μεσα στο μηνα Φεβρουαριο,μετα απο μια τσαρκα που ειχαμε κανει με τον Μπουξο,την ειδα,μου εκανε το κλικ Headbang και ειπα να φαω το κεφαλι μου Headbang
  Η τσατσα στο σαλονι ειναι η γνωστη ξανθια με τα αραια δοντια απο το βαρδαρη που το εχει δεδομενο οτι θα περασεις γιατι πιστευει πως εχει το τοπ μουνι για να σου πλασαρει Jerking
  Στο σαλονι ειπε εχω την Αλεξανδρα Jerking αυτη ηρθε εκανε μια ζβουρα με τα βυζια φορα παρτιδα (2-3 νουμερο)και αρκετα τατουαζ στο σωμα της με τα περισσοτερα να ειναι αστερια,λες και εχει παρασημα SmileBig
  Σιγουρα καπου την εχω ξαναδει αλλα δεν θυμαμαι που Headbang καταραμενο αλτσχαιμερ SmileBig
  Το νεο στουντιο που ανοιξε εχει σαν υλικα οτι ποιο φθηνο υπαρχει στην αγορα Jerking λογικα Αλμπανια το εκαναν Jerking
  Περασμα στο μινιον δωματιο απεναντι απο την κουζινα.
  Πηρα προγραμμα με γυμνο στα 40 η 50 ευρω,δε θυμαμαι να πω την αληθεια Thinking
  Με το που εβγαλα τα ρουχα μου και ξαπλαρα ηρθε η μανταμ...
  Προκαταρκτικα 0 και γλωσσοφιλα δεν δινει Jerking Headbang
  Η πιπα της ισως η ποιο χαλια που υπαρχει στην πιατσα,αρχιδια δεν εγλυψε Headbang
  Με στυση καπου στο 50-60% μου λεει θελεις να ανεβεις απο πανω? Jerking Λεω για νάνεβω απο πανω πρεπει πρωτα να μου το σηκωσεις βοδι ε βοδι,συνεχεια για λιγο ακομα με πιπα οπου τελικα ηρθε το επιθυμητο αποτελεσμα Confused
  Ανεβηκε απο πανω,εκανε 3-4 ανεβα-κατεβα και πηρα τα ηνια του αγωνα στα χερια μου με δυνατα καρφωματα οπου σε καποια φαση δεν αντεξε και μου ειπε ν'αλλαξουμε σταση Embarrasedσε αυτη τη σταση μου ειπε και το θεεικο αμα θελω να με χυσει και γενικα ηταν πολυ ομιλητικη σε ολη τη διαρκεια του σεξ,αλλα ολη την ωρα πετουσε μαλακιες Jerking
  Την εβαλα να κατσει στα 4 και την καρφωσα δυνατα και σε αυτη τη σταση,οπου πονουμε αλλα στα @@ μου Sunglasses
  Τελευταια σταση αυτη απο κατω,τα ποδια της στους ωμους μου και δυνατο και βαθυ καρφωμα οπου μετα απο λιγο ηρθε και το τελος...
  Ενα ξερο γεια ειπε και την εκανε Jerking

  Οποιος θελει να φαει το κεφαλι του,οπως εκανα εγω,μπορει να την βρει καθε βραδυ σε αυτο το ποστο Hi

  Πληροφορίες Επίσκεψης

  Όνομα κοπέλας Αλίνα
  Προκαταρκτικά Όχι
  Υπηρεσίες κοπέλας Ελεύθερο στοματικό
  Βάρδια επίσκεψης 3η (βραδινή/μεταμεσονύχτια)
  Σχόλια (0)
   
   
                   
   
  Oasis Masaz Banner Adult Club Banner Athens Girls Banner Babes.gr Banner ESCORTSGIRLSCLUB Banner Escorts Club Banner Dream Girls Banner Athens Diva Banner Συγγρού 108 Banner Athens Queens Banner OneiroMassage Banner Dimokritou 9 Banner Massage Musses Banner
  Kallirois 48 Banner Paradise Spa Banner Gazi Spa Banner Glamour Escorts Banner Athens Escorts GDE Banner Your Angels Banner Babes.gr Banner Athens Escorts GDE Banner Dream Girls Banner Delight7 Banner Sinopis 29 Banner Lelas Massage and Relax Banner Μασάζ Τατοΐου 71 Banner Massage Musses Banner
  Top Banner 2