yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.829
- Πόντοι
- 35.668
Βόλτα σήμερα νυχτερινή 02:00 με 03:00 σκέτη απελπισία. Δεν υπήρχε τπτ, πολλά σπιτάκια κλειστά. Για να καταλάβετε περίπου:
Πέτρου Ερημίτη: Σαλώμη (στα άλλα 2 λογικά θα είχε Μίρα και Μισέλ - είχα μπει πριν λίγες μέρες και δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός)
Βέγκας: Σουζάνα και ???/busy
Μινωταύρου: Σάρα μέτρια/κακή εμφάνιση αλλά με προκλητικούς βύζους στο ξύλινο, Χριστίνα με τις βυζο-ατομικές βόμβες στο απέναντι. Του βυζιού το πανηγύρι πάντα αυτός ο δρόμος.
Ουρανού (από Δ προς Α): Αντριάνα η οποία ήταν η πιο δελεαστική πρόταση. Κορίνα στο δίπλα. Λογικά η Ελενα θα ήταν στη γωνία,
Vis: Εκεί ήθελα να μπω και δε μου άνοιξαν!!!! Έλεος. Δουλεύουν συνήθως μια Λίνα Ελληνίδα πρωί και μια Γκαμπριέλα βράδυ που φαίνονται ωραία μωρά. Τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι ήταν αυτές εκεί. Μπορεί να ήταν καμιά τραγική Αλίκη....
Τρίδυμα: Απλά αδιαφορώ.
Φρίξου: Μόνο 3 από τα 6 ανοιχτά...... και τίποτα ενδιαφέρον. Μια Βανέσσα στο 13β(?) ήταν ίσως πηδεύσιμη. Η Φλωρίτα στο Sex atC.
Βίλες: Δεν ασχολήθηκα - τπτ καινούριο.
Ουρανού-αρχή: Η μικρή καυλιάρα μουνάρα (Χριστίνα νομίζω) που ήταν πάλι μες την τρελή χαρά και τα γελάκια. Ωραίο μωρό αλλά όχι αυτό που ψάχνω.
..και να ρίχνει ασταμάτητα βροχή... κανένα έλεος.
Έφυγα και πήγα στοχευμένα σε κωλομπαρού - δεν το μετάνιωσα.

Ερημίτη 3 Νικόλ
Vegas: Στο πρώτο η Λίλυ
Νικηφόρου Ουρανού 24(Μινωταύρου) Η Ντέα.
Έλενα λείπει εκτός σύμφωνα με την υπηρεσία.