δε γραφω για αποτελεσματα απο μπουρδελοτσαρκες γιατι δεν κανω. Οχι οτι δε θελω αλλα ειναι "επικινδυνο" σπορ για μενα. Γι αυτο και βασιζομαι πολυ στις αναφορες και κριτικες τριτων. Γι αυτο και οταν κανεις δεν δινει αναφορα για καιρο εχω μεγαλο θεμα. Γι αυτο κι εχω φαει απειρες φολες βασιζομενος σε κριτικες που δεν επαληθευτηκαν απο μενα. Σημερα ομως εκανα κανονικη μπουρδελοτσαρκα. Ξεκινησα για στοχευμενη επισκεψη (δε βρηκα την κοπελα ωστοσο) και κατεληξα σε τσαρκα μιας και ημουν ο μονος στην περιοχη και η περιπτωση να με δει καποιος που με ξερει απιθανη. Καταλαβα ποσο δυσκολα ειναι να θυμασαι αυτα που ειδες και να τα μεταφερεις εδω. Καταλαβα τα παραπονα για το χαμηλο επιπεδο. Καταλαβα γιατι γκομενες τυπου Μονικα, Ειρηνη και Νατασσα γινονται θεες(OMG guys!!!)
Στην τσαρκα ομως. Σχεδον το 80% των σπιτιων ανοιχτα. Θυμαμαι μονο ελαχιστα.
- Φριξου 14α, μια 20χρονη - δεν την ειδα
- Φριξου 14β, δε θυμαμαι αλλα δε μου εκανε και καμμια ενρυπωση
- Φριξου 15, δε βλεποταν η κοπελα, φιλη της εφης ειπε η τσατσα
- Φριξου 13α, μια Βουλγαρα γυφτοπουλα που ειπε οτι ειναι απο Βραζιλια...
- Τριδυμα (2 απο 3 ανοιχτα) μια μπαστυ μαγκιορα και η Αναστασια η νταρντανα
- Ν Ουρανου 24 η Στεφη, 26 η Ειρηνη (αλλη μια "θεα") 28 σορρυ δε θυμαμαι ονομα, μια σκουροχρωμη με πιασιματακια και δικτυωτο συνολακι
- Οι "θεες" Μονικα κα Νατασσα στο καινουριο (καλα πλακα κανετε και γραφετε ο,τι γραφετε γι αυτες!!!)
- Στο ξυλινο μινωταυρου μια αδιαφορη, στο διπλα επισης, απεναντι στο πρασινο η σαυρα Σουζανα
- Στη γειτονια του ΛΒΕΓΚΑΣ, και τα 3 ανοιχτα, μια κοκκαλιαρα στο πρωτο, η Αννα στο 2ο , δε θυμαμαι ποια στο τριτο
- Ερημιτη μονο το 2 ανοιχτο με μια γυφτοπουλα μεσα
- Κεφαλληνιας η Νεφελη
- καποια ακομα ανοιχτα αλλα φοβηθηκα να μπω
Ξερω πως ημουν ελλειπης...ξερω τι να προσεξω την αλλη φορα για να τα καταφερω καλυτερα...γραφετε ρε μαγκες, οσο και "υποκειμενικα " να ειναι, ειναι χρησιμα για παρα πολλους...δεν πεισραζει που ειναι οι ιδιες κι ιδιες...για μενα ειναι πολυ χρησιμο να ξερω που θα βρω μια κοπελα χωρις να παρω σβαρνα ολα τα μαγαζια οπως σημερα καλη ωρα...οχι γιατι δε θελω αλλα γιατι δε με παιρνει... Αυτα...