Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
H Nταϊανα εδινε κωλο κανονικα και θεωρω απιθανο ακομα κι αν εχει επιστρεψει οπως γραφτηκε,να παιρνει τηλεφωνο τους πελατες της με την εννοια της διαφημισης εννοω
Οσες φορες τη ρωτησα ελεγε ο κωλος ειναι για αλλη δουλεια  :2funny:

giomotor

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
ξαναπηγα σε συγκεκριμενο μαγαζι σημερα μπας και ειναι η κοπελα που ψαχνω αλλα δεν. Με την ευκαιρια μπηκα στο Γκοντιβα για να ρωτησω για Νταιανα. Ηταν ενα σκυλι του πολεμου (εμφανησιακα) νομιζω Σαμπρινα. Η Νταιανα δεν παιζει τωρα συντομα μου ειπε η τσατσα. Περνωντας απο Φριξου ηταν οι τσατσαδες του 15(εφησ) και του διπλανου. Ρωτησα για Εφη. Οχι πριν το Πασχα μου ειπε. Μπηκα και στο 12. Ενα μπαζακι (Μερτζυ?) για τα ματια μου, με αυτοπεποιθηση και ναζι. Μου ειπε μονορουφι και φυσικοτητα τα προγραμματα και ακομα ειμαι με εγκεφαλικο. 30 απλο, 40χαλαρο, 50 στομ, 60 να τη γλυψεις, 70 να χυσεις οπου γουσταρεις, 80 πρωκτικο /δε θυμαμαι που χυνεις, κατι ακομα και 150 για φουλ, 2 φορες, τη μια πρωκτικο. καποιοι (ποιοι?) μπορει να τα δινουν. μαγκια τους. Αυτα

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
πιστευω οτι με την παλια ιδιοτητα του προεδρου μπορω να καταχραστω λιγο την φιλοξενια του νηματος και να βαλω και εδω την αναφορα την αννυ απο las vegas που ειχα την χαρα να συνευρεθω αποψε στην εκτακτη εμφανιση της στα τρικαλα στο χ στουντιο

νεα αφιξη λοιπον στο χ στουντιο

Αννυ πιπινι απο Σουηδια δουλευει και στο las vegas στην θεσσαλονικη οποτε καλο ειναι να αναμεταδωσω και στο θρεντ της μπουρδελόκαταστασης

ξανθουλι με μακρυ μαλλι αλλα πιασμενα κοτσο,πανεμορφο και γλυκο κοριτσι,σφιχτο νεανικο σωματακι με πολυ καλες αναλογιες ,μονο κοριτσι της δουλειαςδεν θυμιζει σε εμφανιση αλλα και συμπεριφορα

αψογη,επικοινωνιακη,δεκτικη σε ολα πιασιματα ,χαδακια,φιλακια παντου,προκαταρκτικα αψογα  και με διαρκεια,ακομα και γλωσσοφιλα αλλα αυτο φανταζομαι ειναι πως θα  της βγει,πεντακαθαρη με ενα υπεροχο αρωμα,ανετη απο χρονο και καυλιαρα στο γαμησι αλλα με τον αντρα και το πως θα περασεις εσυ καλα σε πρωτο πλανο

δεν βιαζεται καθολου

καναμε ενα υπεροχο σεξ απο αυτα που θα θυμασαι καιρο σε αρκετες στασεις τις οποιες κατεχει ολες καλα και περασα τελεια

στην πιπα ηταν δε αργη και απολαυστικη αν και με καποτα

κανει γενικα ολα τα προγραμματα πλην πρωκτικου και αξιζει κατ εμε καταθεσης γιατι ειναι μια τιμια ιεροδουλη,σεβεται τον πελατη και το χρημα του,εχει φιλοτιμο και γενικα τιμα το επαγγελμα παρολο που ειναι πολυ νεα και δροσερη κοπελα(πραγμα σπανιο στις μερες μας)

απο δευτερα μαλλον θα ειναι πισω θεσσαλονικη οποτε προτεινω σε οσους ασχολουνται να την τιμησουν

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
προφανως εννοεις την άλλη δευτερα ε?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
πρωινη ειναι αυτη η Αννυ?
εκανε και ενα καλο αυτο το καινουριο πραμα στο σιτε που βαζει κατω απο τα μελη τις κριτικες τους. Οποτε μολις ανακαλυψα οτι δεν εχω γραψει κριτικη για την μεγαλη μου αγαπη την Αφρουλα που την εχω τιμισει πιο πολλες φορες απο καθε αλλη πουτανα. Καιρος λοιπον να γραψω μιας και εχω ελευθερο χρονο!!

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Περνωντας απο Φριξου ηταν οι τσατσαδες του 15(εφησ) και του διπλανου. Ρωτησα για Εφη. Οχι πριν το Πασχα μου ειπε.
Καλησπερα συναδελφε! Ναι καλα πεστους..κι οταν θα ερθει το πασχα θα πουνε,οχι πριν το καλοκαιρι..οταν θα ερθει το καλοκαιρι,ειναι διακοπες..ελατε τον σεπτεμβρη..κοροιδια και μονο, τιποτε αλλο.

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Καλησπέερα σεε όλους. Τωρα που έχουν εξαφανιστεί η θεία μόνικα και η Εμμανουέλα γνωρίζει κανείς καμια κοπέλα με καλή πίπα που να κατεβαίνει και χαμηλά... πολύ χαμηλά  :kissass:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπέερα σεε όλους. Τωρα που έχουν εξαφανιστεί η θεία μόνικα και η Εμμανουέλα γνωρίζει κανείς καμια κοπέλα με καλή πίπα που να κατεβαίνει και χαμηλά... πολύ χαμηλά  :kissass:
Διαβασε λιγο καλυτερα φιλε...Θεια Μονικα επεστρεψε στο free house

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Ομολογώ πιαστηκα αδιαβαστος. Ευχαριστώ παντως. Και αν υπάρχει και καμιά άλλη  προταση ακομα καλύτερα.

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
308
Πόντοι
281
Μονικα λετε,ολα τα λεφτα η Μονικα λετε,γαματη η Μονικα επισης λετε...και εγω περασα,την ειδα αλλα δεν μπηκα,δεν ξερω γιατι αλλα δεν....κατι δεν μου αρεσε,δεν μου εκανε κλικ....για να λετε εσεις και απο τις πολλες κριτηκες που εχει και ειναι καλες σιγουρα αξιζει..στην επομενη βολτα μου θα μπω να δοκιμασω.

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Στη Μονικα δεν πας για ρην εμφάνιση. Σαφώς υπάρχουν πολυ πιο ωραίες. Πας για υα γούστα. Προτιμας ενα όμορφο κομοδινο ή μια γυναίκα που θα σου βγάλει ολα τα γούστα? Το θεμα φυσικά ειναι άκρως υποκειμενικο

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
308
Πόντοι
281
Τοτε εκανα μαλακια που δεν μπηκα,νταξει τουμπαναρα ειναι η μιλφ Μονικα,την επομενη φορα θα μπω και θα γραψω κριτικη.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
216
Στη Μονικα δεν πας για ρην εμφάνιση. Σαφώς υπάρχουν πολυ πιο ωραίες. Πας για υα γούστα. Προτιμας ενα όμορφο κομοδινο ή μια γυναίκα που θα σου βγάλει ολα τα γούστα? Το θεμα φυσικά ειναι άκρως υποκειμενικο
Εισαι ωραίος αδελφε.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
475
Πόντοι
26
Πήγα απισκεψη στην Μονικα.πρωτη φορα την ειδα αν και εχω ακουσει πολλα εδω μεσα. ο λογος που δεν περασα στο δωματιο ειναι οτι μοιαζει πολυ με μια ξαδερφη μου και καπως κωλωσα να την  :fuck2:
ισως καποια αλλη φορα να κανω το ντου ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
Μονικα λετε,ολα τα λεφτα η Μονικα λετε,γαματη η Μονικα επισης λετε...και εγω περασα,την ειδα αλλα δεν μπηκα,δεν ξερω γιατι αλλα δεν....κατι δεν μου αρεσε,δεν μου εκανε κλικ....για να λετε εσεις και απο τις πολλες κριτηκες που εχει και ειναι καλες σιγουρα αξιζει..στην επομενη βολτα μου θα μπω να δοκιμασω.
εμενα παλι δεν μου αρεσει καθολου ουτε εμφανισιακα ουτε μεσα στο δωματιο.δοκιμασα μια φορα να δω τι ειναι αυτο που ολοι λενε οτι κανει και δεν μ αρεσε.ειναι θεμα γουστου αυτα.μπορει να κανει καποια τελειο κρεβατι αλλα να μην ταιριαζει στα γουστα το αλλουνου...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
περασμα σημερα απο αφροδιτη. οτι και να πω ειναι λιγο. γραφτηκε και η κριτικη η οποια ηταν λες και γραφτηκε για την συγκερκιμενη φορα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom