Alekos Papadopoulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Ερώτηση , Την Εμμα απο τις Βίλες της έχει δοκιμάσει κανείς ; έχουμε κάποιο στοιχείο προς ενημέρωση ;
Ερώτηση , Την Εμμα απο τις Βίλες της έχει δοκιμάσει κανείς ; έχουμε κάποιο στοιχείο προς ενημέρωση ;
Ευχαριστώ,συμ-παίχτη μου για το σχόλιο.Γνωριζεις μετα τις ποσες φορες μπορει να δουλεψεις ως κανονικός εργάτης>?? Και αν ξερεις,εσύ είτε άλλοι συναγωνιστές καμια αθλήτρια που να φιλάει ή να δεχεται τα φιλιά ?Λογικό και γω 20 είμαι.Τις πρώτες 2 φορές που πήγα,τη μια τέλειωσα στη πίπα και τη δεύτερη όταν ανέβηκε πάνω μου,στη πρώτη στάση.Πήγαινε για αρχή σε όποια σου αρέσει με 30,να συνηθίσει το εργαλείο και όποτε πιστεύεις ότι είσαι οκ,πήγαινε και με προγράμματα.Κανά ακα,69,ότι γουστάρεις
Valkyrion μου φαίνεται εννοεί πόσες φορές την ίδια μέρα. Εξαρτάται από την ψυχολογία, σωματική κατάσταση και ένα κάρο άλλα πράγματα. Νομίζω όμως ότι την 3η φορά είναι το συνηθέστερο σημείο που θα δεις μεγάλη μείωση στην απόδοσή σου.
Κοπέλες που το έχουν με φιλιά: Ελένη Ουκρανή νομίζω δουλεύει στο γωνιακό Μινωταύρου με Ουρανού. Τώρα πια και η Μαρία στο Βέγκας, όχι όμως το ίδιο με την Ελένη. Η Εμμανουέλα στις βίλες, αλλά το κάνει με πολύ τυποποιημένο τρόπο και διάβασα από συναγωνιστές ότι δεν τους άρεσε. Εμένα μου άρεσε.... Πιθανώς η Ντέα? Τώρα δε μου έρχονται άλλες στο μυαλό. Πολλές κοπέλες σε κωλόμπαρα το έχουν οπότε σκέψου και για εκεί...
Edit: Χαχα ρε τώρα κατάλαβα τι εννοείς... Μετά τις πόσες φορές? Σοβαρά τώρα?Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Απλά κάθε φορά βελτιώνεσαι και από λίγο σε πολλούς τομείς...
Γυναικαρα απο τις λιγες με μυαλο και προσωπικοτητα,την αγαπω πολυ και εχουμε βγαλει ωραια γουστα μαζιΥπαρχει ανεπιβεβαιωτη πληροφορια οτι γυρισε Νταιανα Μολδαβη στο godiva παιδια..
Oλη η Αφροκρεμα Αλ..ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!Γυναικαρα απο τις λιγες με μυαλο και προσωπικοτητα,την αγαπω πολυ και εχουμε βγαλει ωραια γουστα μαζι![]()
αν ισχυει αυτο που διαβαζω τοτε η πρωινη βαρδια αποκτα παρα πολυ ενδιαφερον...
Περιμενω εκεινη τη Δευτερα δηλαδη που θα δουλευουν συγχρονως η Αφροδιτη,η Νταϊανα,λιγο παρακατω η Νατασα με τη Μονικα μαζι και απεναντι η Ειρηνη![]()
Ωχ τι καλα....θα κατεβω αυριο για Μονικα θα περασω και απο godiva να δω αν ισχυει...Γυναικαρα απο τις λιγες με μυαλο και προσωπικοτητα,την αγαπω πολυ και εχουμε βγαλει ωραια γουστα μαζι![]()
αν ισχυει αυτο που διαβαζω τοτε η πρωινη βαρδια αποκτα παρα πολυ ενδιαφερον...
Περιμενω εκεινη τη Δευτερα δηλαδη που θα δουλευουν συγχρονως η Αφροδιτη,η Νταϊανα,λιγο παρακατω η Νατασα με τη Μονικα μαζι και απεναντι η Ειρηνη![]()
Φίλε και γω έτσι ήμουν στην ηλικία σου εμφανίσιμος και να προσπαθώ για γκομενα και τίποτα και στο σχόλειο ακόμη τα ίδια. Πήγα στα 22 μου το 2010 πρώτη φορά με μιλφ, διάβαζα από πριν το site αλλά ποτέ δεν είχα επισκεφτεί καμία ούτε ήμουν μέλος, όποτε πήρα την απόφαση και ξεκίνησα με τα πόδια κιόλας, έκανα τη δουλειά μου και όλα καλά. Της είχα πει ότι είναι η πρώτη μου φορά και τελείωσε η υπόθεση και από τότε πήρα φοραΚαλησπερα παιδες
Λοιπον,κατευθειαν στο ψητο:Ειμαι 20 χρονων.Για Χ,Ψ λογους που υποθετω δεν ενδιαφερουν και κανεναν,ενω ειμαι εμφανισιμος(καλα οχι και κανας παιδαρος) και κοινωνικος(πλεον),παραμενω παρθενος.
Θα μπορουσα να το κυνηγησω κιαλλο μεσω κοπελιων κτλ,νομιζω οτι αργα ή γρηρορα κατι θα προκυψει γιατι εχω βελτιωθει αρκετα στο θεμα των γκομενικων,αλλα γιατι ειμαι αρκετα στρεσσαρισμενος αυτον τον καιρο και θελω να μου φυγει και η γκινια,μου εχει περασει απο το μυαλο η λυση του αγοραιου ερωτα/του μπουρδελου οπως θελετε πειτε το.
Αρα απευθυνομαι σε σας για να μου δωσετεε τα φωτα σας.Ουσιαστικα σχεδον για τα παντα.Δηλαδη,παραδειγματος χαρη,αν υπαρχει μια ιδανικη επιλογη για την περιπτωση μου,που,ποτε κτλ.Και λογικα θα επανελθω με διευκρινιστικες ερωτησεις(εφοσον υπαρξουν απαντησεις προφανως)
Καλησπερα παιδες
Λοιπον,κατευθειαν στο ψητο:Ειμαι 20 χρονων.Για Χ,Ψ λογους που υποθετω δεν ενδιαφερουν και κανεναν,ενω ειμαι εμφανισιμος(καλα οχι και κανας παιδαρος) και κοινωνικος(πλεον),παραμενω παρθενος.
Θα μπορουσα να το κυνηγησω κιαλλο μεσω κοπελιων κτλ,νομιζω οτι αργα ή γρηρορα κατι θα προκυψει γιατι εχω βελτιωθει αρκετα στο θεμα των γκομενικων,αλλα γιατι ειμαι αρκετα στρεσσαρισμενος αυτον τον καιρο και θελω να μου φυγει και η γκινια,μου εχει περασει απο το μυαλο η λυση του αγοραιου ερωτα/του μπουρδελου οπως θελετε πειτε το.
Αρα απευθυνομαι σε σας για να μου δωσετεε τα φωτα σας.Ουσιαστικα σχεδον για τα παντα.Δηλαδη,παραδειγματος χαρη,αν υπαρχει μια ιδανικη επιλογη για την περιπτωση μου,που,ποτε κτλ.Και λογικα θα επανελθω με διευκρινιστικες ερωτησεις(εφοσον υπαρξουν απαντησεις προφανως)
το ρολο κοτοπουλο;Υπαρχει ανεπιβεβαιωτη πληροφορια οτι γυρισε Νταιανα Μολδαβη στο godiva παιδια..
Καλησπερα παιδες