Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Καλησπερα παιδες

Λοιπον,κατευθειαν στο ψητο:Ειμαι 20 χρονων.Για Χ,Ψ λογους που υποθετω δεν ενδιαφερουν και κανεναν,ενω ειμαι εμφανισιμος(καλα οχι και κανας παιδαρος) και κοινωνικος(πλεον),παραμενω παρθενος.

Θα μπορουσα να το κυνηγησω κιαλλο μεσω κοπελιων κτλ,νομιζω οτι αργα ή γρηρορα κατι θα προκυψει γιατι εχω βελτιωθει αρκετα στο θεμα των γκομενικων,αλλα γιατι ειμαι αρκετα στρεσσαρισμενος αυτον τον καιρο και θελω να μου φυγει και η γκινια,μου εχει περασει απο το μυαλο η λυση του αγοραιου ερωτα/του μπουρδελου οπως θελετε πειτε το.

Αρα απευθυνομαι σε σας για να μου δωσετεε τα φωτα σας.Ουσιαστικα σχεδον για τα παντα.Δηλαδη,παραδειγματος χαρη,αν υπαρχει μια ιδανικη επιλογη για την περιπτωση μου,που,ποτε κτλ.Και λογικα θα επανελθω με διευκρινιστικες ερωτησεις(εφοσον υπαρξουν απαντησεις προφανως :P )
τυπε έπρεπε να ανοίξεις νέο θρεντ κατά προτίμηση Κυριακή σύμφωνα με τους κανόνεςτου σάιτ περί κλωνων  και εκεί να αναπτύξεις τον προβληματισμό σου για να σου απαντήσει η επιστημονικη ομάδα του δρ απολυτου

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Καλησπερα παιδες

Λοιπον,κατευθειαν στο ψητο:Ειμαι 20 χρονων.Για Χ,Ψ λογους που υποθετω δεν ενδιαφερουν και κανεναν,ενω ειμαι εμφανισιμος(καλα οχι και κανας παιδαρος) και κοινωνικος(πλεον),παραμενω παρθενος.

Θα μπορουσα να το κυνηγησω κιαλλο μεσω κοπελιων κτλ,νομιζω οτι αργα ή γρηρορα κατι θα προκυψει γιατι εχω βελτιωθει αρκετα στο θεμα των γκομενικων,αλλα γιατι ειμαι αρκετα στρεσσαρισμενος αυτον τον καιρο και θελω να μου φυγει και η γκινια,μου εχει περασει απο το μυαλο η λυση του αγοραιου ερωτα/του μπουρδελου οπως θελετε πειτε το.

Αρα απευθυνομαι σε σας για να μου δωσετεε τα φωτα σας.Ουσιαστικα σχεδον για τα παντα.Δηλαδη,παραδειγματος χαρη,αν υπαρχει μια ιδανικη επιλογη για την περιπτωση μου,που,ποτε κτλ.Και λογικα θα επανελθω με διευκρινιστικες ερωτησεις(εφοσον υπαρξουν απαντησεις προφανως :P )
Η αληθεια ειναι οτι αργησες λιγο,συνηθως τα παιδια πανε στις ιεροδουλες σε μικροτερες ηλικιες δλδ μετα τα 15 κι ετσι σιγα,σιγα ξεθαρευουν με τις γυναικες και οταν φτασουν σε ηλικια σαν την δικια σου μετα να μπορουν αφοβα να κανουν σχεση με κοπελα! Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις τωρα να βρεις μια μικροτερη απο σενα και να κανεις σχεση και αργοτερα να ερθεις σε σεξουαλικη επαφη μαζι της.Εαν ξεκινησεις με ιεροδουλη τωρα ισως να κολλησεις και να πηγαινεις συνεχεια με αποτελεσμα μετα να βλεπεις διαφορετικα τις γυναικες εξω.Ο αγοραιος ερωτας ειναι ευχαριστηση της στιγμης η μια εκτονωση απλα χωρις πολλα συναισθηματα! Οι περισσοτερες ιεροδουλες θα σου πουλησουν ερωτα για να κανουν την δουλεια τους και ισως ετσι την πατησεις μαζι τους.Βεβαια εσυ αποφασιζεις, και αν τελικα θελησεις να πας με ιεροδουλη να κοιταξεις να βρεις μια εμπειρη και ας ειναι λιγο μεγαλη,παντα την πρωτη φορα θα θυμασαι πως περασες μαζι της και λιγοτερο με ποια περασες.

nikos_nakhs

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
4
Πόντοι
0
πολυ ησυχια επεσε στο νημα... ! εχουμε καμια καλη προταση για πρωινη βαρδια???

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
257
Πόντοι
26
Καλημέρα Τελικά η επιστροφή Της Νταϊάνα επί επιβεβαιώθηκε;

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Αρχηγε μου, μιας και ειχες μια Αλφα σχεση με τη Λουση, δε μαθαινεις αν σκοπευει να δουλεψει σε αλλο και που; (αν εχεις καποια  επικοινωνια ακομα)
Ειναι τοσο χαλια η κατασταση που τις κηνυγαμε με το τουφεκι πλεον...
Γιατί έφυγε η Λούση-Βανέσσα από αυτό που δούλευε (το λευκό με τη σκάλα);

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Γιατί έφυγε η Λούση-Βανέσσα από αυτό που δούλευε (το λευκό με τη σκάλα);

Δεν ηθελε να δουλεψει πολυ, γι αυτο εκανε μονο πρωινα. Τωρα μαλλον που επεσε συρμα και πηγε αρκετος κοσμος σταματησε. Στο τηλεφωνο η τσατσα μου ειπε εφυγε και δε θα ξαναδουλεψει

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.829
Πόντοι
35.668
Δεν ηθελε να δουλεψει πολυ, γι αυτο εκανε μονο πρωινα. Τωρα μαλλον που επεσε συρμα και πηγε αρκετος κοσμος σταματησε. Στο τηλεφωνο η τσατσα μου ειπε εφυγε και δε θα ξαναδουλεψει

Μπάμ έκανε.

max-mad

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
472
Πόντοι
4.475

Εδειχνε το πραγμα ότι είναι λαχειο,οποιος προλαβε τον κυριο ειδε.Μπορει σε λιγο καιρο να την δουμε σε καποια αγγελια να κανει citytour.Mε τετοιο σωμα και κομοδινο να ητανε,(που δεν ητανε)παλι αξιζε να την πηδηξεις

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Το θεμα ειναι οτι σημερα ειχα ορεξη και δεν εχει ουτε ΜΙΑ ωραια γκομενα να πας να πηδηξεις... Εκτος κι αν ειναι καποια που μου διαφευγει.

Δεν εχουμε και εναλλακτικες, που να πας, σε κωλομπαρο; σε στριπ; παει και το παλιο καλο fever..

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.307
Πόντοι
5.646
Το θεμα ειναι οτι σημερα ειχα ορεξη και δεν εχει ουτε ΜΙΑ ωραια γκομενα να πας να πηδηξεις... Εκτος κι αν ειναι καποια που μου διαφευγει.

Δεν εχουμε και εναλλακτικες, που να πας, σε κωλομπαρο; σε στριπ; παει και το παλιο καλο fever..
Kritik παίρνεις πτήση για Αθήνα κ περνάς ζάχαρη!Έχει επιλογές για όλα τα βαλάντια!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
ΔΕΝ ειναι επιλογη δυστυχως λογω δουλειας... Μακαρι να μπορουσα. Απορω με τοσο κοσμο η Θεσσαλονικη, οταν εχει 200 ωραιες πουτανες η αθηνα, εδω δεν επρεπε να εχει 5-6?

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Καλησπερα συναδελφοι! Για την εφη κανα νεο εχουμε?

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
ΔΕΝ ειναι επιλογη δυστυχως λογω δουλειας... Μακαρι να μπορουσα. Απορω με τοσο κοσμο η Θεσσαλονικη, οταν εχει 200 ωραιες πουτανες η αθηνα, εδω δεν επρεπε να εχει 5-6?
5-6 ισως και περισσοτερες εχει..αλλα ολες ειναι παλιες! Απο καινουργιες ειμαστε αστα να πανε, οτι σαβουρα εχουν εδω την στελνουν και αν βγει καμια καλη..πολυ γρηγορα φευγει απο εδω.

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Καλησπερα συναδελφοι! Για την εφη κανα νεο εχουμε?

Ναι ότι η τσατσά μας δουλεύει ψιλό γαζί. Τώρα βέβαια άκουσα νέα εκδοχή αλλά δεν λέω τπτ, γιατί δεν πιστεύω τίποτα.

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
308
Πόντοι
281
Τα ιδια και τα ιδια,το επιπεδο εχει πεσει παρα πολυ μετα και την χθεσινη μου τσαρκα (βραδινη) σε ολα τα σπιτακια.Παιρνουν που παιρνουν τα λεφτα μας,τουλαχιστον φερτε κατι καινουριο να δοκιμασουμε,ολες οι κριτικιες ειναι ιδιες για ολες τις κοπελες δυστυχως.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Ναι ότι η τσατσά μας δουλεύει ψιλό γαζί. Τώρα βέβαια άκουσα νέα εκδοχή αλλά δεν λέω τπτ, γιατί δεν πιστεύω τίποτα.
Το μαγαζι μας δουλευει ψιλο γαζι, η τσατσα λεει οτι της λενε τα αφεντικα.Αυτοι νομιζω οτι το σκεφτονται κουτοπονηρα,οσο δεν λενε κατι οριστικο, αρκετοι απο εμας θα πανε να μαθουν νεα για την εφη, και ετσι ολο και καποιος θα περασει με την κοπελα που θα εχουν εκεινη τη μερα.

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Βόλτα σήμερα νυχτερινή 02:00 με 03:00 σκέτη απελπισία. Δεν υπήρχε τπτ, πολλά σπιτάκια κλειστά. Για να καταλάβετε περίπου:

Πέτρου Ερημίτη: Σαλώμη (στα άλλα 2 λογικά θα είχε Μίρα και Μισέλ - είχα μπει πριν λίγες μέρες και δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός)
Βέγκας: Σουζάνα και ???/busy
Μινωταύρου: Σάρα μέτρια/κακή εμφάνιση αλλά με προκλητικούς βύζους στο ξύλινο, Χριστίνα με τις βυζο-ατομικές βόμβες στο απέναντι. Του βυζιού το πανηγύρι πάντα αυτός ο δρόμος.
Ουρανού (από Δ προς Α): Αντριάνα η οποία ήταν η πιο δελεαστική πρόταση. Κορίνα στο δίπλα. Λογικά η Ελενα θα ήταν στη γωνία,
Vis: Εκεί ήθελα να μπω και δε μου άνοιξαν!!!! Έλεος. Δουλεύουν συνήθως μια Λίνα Ελληνίδα πρωί και μια Γκαμπριέλα βράδυ που φαίνονται ωραία μωρά. Τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι ήταν αυτές εκεί. Μπορεί να ήταν καμιά τραγική Αλίκη....
Τρίδυμα: Απλά αδιαφορώ.
Φρίξου: Μόνο 3 από τα 6 ανοιχτά...... και τίποτα ενδιαφέρον. Μια Βανέσσα στο 13β(?) ήταν ίσως πηδεύσιμη. Η Φλωρίτα στο Sex atC.
Βίλες: Δεν ασχολήθηκα - τπτ καινούριο.
Ουρανού-αρχή: Η μικρή καυλιάρα μουνάρα (Χριστίνα νομίζω) που ήταν πάλι μες την τρελή χαρά και τα γελάκια. Ωραίο μωρό αλλά όχι αυτό που ψάχνω.

..και να ρίχνει ασταμάτητα βροχή... κανένα έλεος.
Έφυγα και πήγα στοχευμένα σε κωλομπαρού - δεν το μετάνιωσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom