Σωστός φίλε Kassler. Πολλά εξαρτόνται από το πόσο θα ταιριάξεις με την εκάστοτε ιερόδουλη. Όπως και από το τι ζητάς και το τι προσφέρει, που αλλάζει από περίπτωση σε περίπτωση. Γι' αυτο καλό είναι όποτε μπορούμε να αναφέρουμε και σε τι ακριβώς ήταν καλή.
Κι εγώ είμαι από αυτούς που δεν γράφουν κριτικές και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό. Οι κριτικές όμως μπορούν να φανούν χρήσιμες και σέβομαι καθένα από τα μέλη που ασχολείται με αυτόν τον τρόπο και τους ευχαριστώ. Τώρα ας προσφέρω κι εγώ με τον τρόπο που ξέρω, αναφέροντας την δική μου σημερινή εμπειρία.
Κατεβαίνω με αποκλειστικό στόχο την Έφη. Κατευθείαν Φρίξου 15 καθώς η τσατσά μου είχε πει ότι η Έφη από Κυριακή επιστρέφει. Επειδη χθες δεν μπορούσα να πάω πήγα σήμερα. ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ. Η Έφη δούλευε την προηγούμενη βδομάδα ως Κυριακή. Αυτήν δε θα δουλεύει. Μαχαιριά. Χάθηκε κάθε ελπίδα για ποιοτικό γαμήσι. Βγαίνω έξω χαμένος στο χάος του τίποτα. Τα στάνταρ μου όλα λείπουν ή έχουν χαθεί τα ίχνη τους και Τρίτη είναι η τελευταία μέρα μου στην πόλη. Είμουν έτοιμος να παραδώσω τα όπλα αμαχητί, αλλά για καλή μου τύχη είχα τη φαεινή ιδέα να περάσω από Πέτρου Ερημίτη 2 γιατί μου έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι αλλάζουν κοπέλες συχνότερα από οπουδήποτε αλλού.
Πράγματι το μωρό το έβλεπα πρώτη φορά. Σουζάνα, ομορφούλα Ουκρανή γεματούλα. Γλυκίτατη έξω χωρίς όμως υπερβολές για να περάσεις μέσα. Πολύ αισθησιακή στο δωμάτιο, δεν γίνεται περισσότερο από αυτό δλδ. Μόνο η γυναικεία πορνοελίτ (λιγότερο από 10%) μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι κάνεις πραγματικό έρωτα και όχι σεξ, τουλάχιστον στα μπουρδέλα. Αυτή ανήκει στην elite. Με έστειλε στον παράδεισο από την πρώτη στιγμή, με πολύ ιδιαίτερα χάδια και φιλιά. Μου φερόταν πιο γλυκά απότι καμία γκόμενά μου γαμώ την κοινωνία. Στα υπόλοιπα στάσεις και πίπα κτλ είναι πολύ καλή αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν θα βρείτε καλύτερα από τεχνικής απόψεως. Δεν τα πολυκοιτάω αυτά. Κοιτάω σχεδόν αποκλειστικά το πάθος και τον ερωτισμό. Η συνεννόηση άψογη στη γλώσσα μας. Το πρόγραμμα 30ρι χαχα έλεος. Άξιζε 40+
Και απέναντι έχουμε τη Λουίζα να μη μας ανοίγει ομαδικά. Πραγματικά τι κόλημα έχει φάει αυτή. Ήταν κι ένα παλικάρι νέος εντελώς νορμαλ που δεν του άνοιξε χωρίς να υπάρχει λόγος. Και ξέρω ότι και σε άλλους δεν ανοίγει. Τελικά πέρασε και αυτός στη Σουζάνα. Ελπίζω να το ευχαριστήθηκες όσο κι εγώ τύπε.