Γενικό ήταν το ποστ μου, σαφώς όμως η αφορμή υπήρξε αυτό το σχόλιό σου
Ο αλλος λεει ο παραδεισος βρισκεται στο δρομο χαλκηδωνα-αλεξανδρειας χαχαχα παει
μας ψεκαζουν δεν μπορει να ειναι αλλιος

ρε φιλε περασες καλα αλλα μην υπερβαλεις και ξεσηκωνεις τον κοσμο να τρεχει σε αυτο τον κολοδρομο της παλιας εθνικης

δλδ
δεν σας κοβει καθολου οταν γραφεται κριτικες,τι να πω αλλο :S
Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί στους οποίους αναφέρθηκα ήταν αυτοί που φαίνονται παραπάνω. Έγραψε ο Gameover μία πληροφορία. Για κάποιους μπορεί να είναι αδιάφορη. Κάποιοι άλλοι όμως, για χ,ψ λόγους μπορεί να πάνε (γιατί έτυχε να περνάνε από εκεί κοντά, γιατί δουλεύουν κάπου εκεί, γιατί γενικώς είναι στη γύρα ή τους αρέσει η εξερεύνηση, οτιδήποτε), και να περάσουν και καλά. Εσύ αν δεν ενδιαφέρεσαι, απλά αγνόησέ το. Ποιος ο λόγος να το σχολιάσεις με αυτό τον μάλλον προσβλητικό τρόπο;
Θα μου πεις τώρα, εσύ τι είσαι; Δικηγόρος του Gameover (ή του οποιουδήποτε Gameover); Ή θα έρθω να σου πω τι να κάνεις; Όχι βέβαια, αλλά όπως και να το κάνουμε χτυπάει άσχημα και ήθελα να το καυτηριάσω. Ενδεχομένως εσύ να το έγραψες με άλλο ύφος, ίσως και λίγο στο χαβαλέ ή χιουμοριστικά, αλλά στο γραπτό λόγο βγήκε άσχημα. Πως θα σου φαινόταν εσένα για παράδειγμα αν έγραφες μία πληροφορία και κάποιος σου απαντούσε "είσαι καθυστερημένος, δε σου κόβει καθόλου";
Κατά τα άλλα, σαφώς και δε γνωριζόμαστε, δεν αμφισβητώ όσα λες, αλλά στην τελική δεν έχει σημασία ποια νικς είχες ή πόσες κριτικές έγραψες, επιμένω ότι δεν είναι ωραίο να τη λες έτσι σε ένα μέλος που μάλιστα έχει γράψει και προσφέρει πάρα πολλά. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου (πως θα μπορούσα άλλωστε, αφού δε γνωριζόμαστε), και σου τα λέω όλα αυτά πολύ καλοπροαίρετα.