Νέα

Μπέτυ Μαγγίρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Φονιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 386
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δεν ξέρω φίλε αλλά την είδα προχθές σε εκπομπή και το τραγούδι της, το ταλέντο της, το μπρίο της και η ομορφιά της με καύλωσαν.  Θα πάω να την δω λαιφ εκεί που εμφανίζεται

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
380
Πόντοι
21

nektaria

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η μπεττυ μαγγίρα είναι πολύ ωραία κοπελλα και φαινετε έξυπνη και αστεία

OP
OP
Φ

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αν παγώσετε το video και προσέξετε καλά,θα παρατηρήσετε την κορυφή της σχισμής.Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος γιατί βρίσκεται ακριβώς στα όρια της εικόνας.Φαίνεται ξυρισμένη τελείως πάντως αν είναι γυμνή.

Επισκέπτης
Έβγαλα τα μάτια μου στη μελέτη του video αλλά τελικά είμαι 60% σίγουρος ότι δεν φοράει κυλοτάκι

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
16
90 % σιγουρος εγω οτι το ξεχασε η κοπελα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
945
Πόντοι
96
  Και αυτην την εχω δει σε super market (αλλα εκανε γυρισμα οποτε ήταν βαμμενη) και να πω την αληθεια με απογοητευσε, ωραιο σωμα μεν αλλα πολύ κρυα και ψευτικη (βεβαια δουλευε εκεινη την ωρα, δεν ηταν χαλαρή)

Επισκέπτης
πολυ γαμισable.ποσα παιρνει ρε παιδια?

Επισκέπτης
οντως δεν φοραει κυλοτα στο βιντεακι

OP
OP
Φ

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
ʼρα επιβεβαιώθηκα.Μέχρι που πήρα screenshot την κατάλληλη στιγμή και επεξεργάστηκα την εικόνα με Photoshop για να σιγουρευτώ.Τι γαμιόλες που είναι ρε πούστη μου...Και η πλάκα είναι ότι το παίζουν και οσίες παρθένες και άμα τους ρωτήσει κανείς αν θα εμφανιζόταν ποτέ χωρίς εσώρουχο διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν θα το έκαναν ποτέ.Καταλαβαίνετε τι γίνεται...Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες ξεκωλιάρες είναι μέσα από τη show biz... 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
18
Πόντοι
66
ʼρα επιβεβαιώθηκα.Μέχρι που πήρα screenshot την κατάλληλη στιγμή και επεξεργάστηκα την εικόνα με Photoshop για να σιγουρευτώ.Τι γαμιόλες που είναι ρε πούστη μου...Και η πλάκα είναι ότι το παίζουν και οσίες παρθένες και άμα τους ρωτήσει κανείς αν θα εμφανιζόταν ποτέ χωρίς εσώρουχο διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν θα το έκαναν ποτέ.Καταλαβαίνετε τι γίνεται...Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες ξεκωλιάρες είναι μέσα από τη show biz... 

Όχι ρε συ, είναι .. κυρίες :2funny: :2funny: :2funny:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
παντως εμενα ρε παιδια αν και δεν μου αρεσει η εν λογω κυρια οταν ξερω η υποψιαζομαι οτι δεν φοραει εσωρουχο η γκομενα με φτιαχνει πολυ η κατασταση

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
32
Πόντοι
16
Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να δώ το βιντεάκι.
έχω media player 11, και ενώ μου γράφει ότι έλαβε κάποιο codec,(συνδέεται προφανώς μόνο του για να λάβει το codec για avi αρχείο), στην συνέχεια βγαίνει το παρακάτω μήνυμα :

έχει κανείς καμιά ιδέα ; Από ότι κατάλαβα, γενικώς δεν μπορώ να δώ .avi αρχεία.

Συνημμένα

• SP32-20070403-121804.jpg
    SP32-20070403-121804.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 252

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
804
Πόντοι
96
Κατέβασε το VLC media player ή το Media Player Classic  (είναι ελεύθερα) από το  net και θάσαι ΟΚ!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
32
Πόντοι
16
Μήπως χρειάζεσαι το divx codec?

Ευχαριστώ και τους δύο φίλους.
Κατέβασα πρώτη την πρόταση του sony και δουλεύει, άρα δεν ψάχνω παραπέρα.
Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί δεν δουλεύει με τον WMP 11, καί πρέπει να κατεβάζω άλλο player, αφού το avi είναι windows video file, και εντωμεταξύ μου λέει και ο player ότι κατέβασε το codec....
ʼβυσσος η ψυχή της .....Microsoft.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
Έχει να κάνει με την κωδικοποίηση του βίντεο όταν το φτιάχνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom