You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα γίνω trapper
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Νταης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 487
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 241026
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 999
- Πόντοι
- 301
Ναι αλλά η συγκεκριμένη ήταν φίλη μου και δεν ήταν τύπου γαμηστε με να μπω.Έχω πάντως έχω ακούσει ότι οι κοπέλες στα βίντεο κλιπ Τραπ..του πιπονουνε μόνο και μόνο για να παίξουν στο βίντεο να γίνουνε διάσημες!ούτε λεφτά δε παίρνουνε..πίπα στα κλιπς παίζει σίγουρα ίσως και γαμησι..
Καλά τα λες αλλά ξέρω τι σ λέω. Ξέφυγε
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.395
- Πόντοι
- 9.931

Συνέλαβαν τον τράπερ Thug Slime για ναρκωτικά - Προσπάθησε να τα ξεφορτωθεί μέσα στο περιπολικό
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω τράπερ απασχολεί τις Αρχές καθώς στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για παράβαση του νόμου περί όπλων
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.395
- Πόντοι
- 9.931

Τράπερ από την Αλβανία, γνώριμος στις Αρχές: Το who is who του απατεώνα «λογιστή» που αποσπούσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ
Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2022 είχε απασχολήσει τις Αρχές έπειτα από καταγγελία ενός 16χρονου τότε κοριτσιού για βιασμό και είχε οδηγηθεί στη φυλακή
Τελικά υπάρχει τραπερ που να μην ειναι σκουπίδι;
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 45.926
- Πόντοι
- 10.411

Auτός είναι ο πασίγνωστος τράπερ που αγόpαζε πολυτελή αυτοκίνητα και ρολόγια μέσω ΜΚΟ - Enimerotiko.gr
Πρόστιμο 500.000 ευρώ για αρχή: Στην φάκα της ΑΑΔΕ ο πασίγνωστος τράπερ SNIK για φοροδιαφυγή! Το Colpo Grosso με την ΑΜΚΕ για να μην πληρώνει φόρους! Η πολυτελής ζωή, το χρυσό rolex αξίας 116.000 ευρώ και τα τιμολόγια της «φιλανθρωπίας». Ελέγχεται η δισκογραφική εταιρεία που ανήκει ο...

diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.501
- Πόντοι
- 456
ε γω λεω να γινω ταπερ και μαλακιες δεν θα τραγουδαω και χρησιμος θα ειμαι αι στο δι@λο με τις μαλακιες που ακοθυει πια η νεολαοια![]()
Auτός είναι ο πασίγνωστος τράπερ που αγόpαζε πολυτελή αυτοκίνητα και ρολόγια μέσω ΜΚΟ - Enimerotiko.gr
Πρόστιμο 500.000 ευρώ για αρχή: Στην φάκα της ΑΑΔΕ ο πασίγνωστος τράπερ SNIK για φοροδιαφυγή! Το Colpo Grosso με την ΑΜΚΕ για να μην πληρώνει φόρους! Η πολυτελής ζωή, το χρυσό rolex αξίας 116.000 ευρώ και τα τιμολόγια της «φιλανθρωπίας». Ελέγχεται η δισκογραφική εταιρεία που ανήκει ο...www-enimerotiko-gr.cdn.ampproject.org
Stories
Νέο!cm: cm