voucheristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ε οχι και σχεδον μονος του. ειχε στο πλαι του τον ακαταβλητο Πλατωνα ΧοτοκουριδηΔεν είμαι Παοκτσής, αλλά θαυμάζω τον συγκεκριμένο παίκτη.
Τον Μπάνε τον έχω γνωρίσει προσωπικά, λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας, και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για άνθρωπο χαμηλών τόνων, απόλυτα αξιοπρεπή, με λίγα λόγια, ένα μεγάλο παιδί.
Και δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σχεδόν μόνος του κράταγε τον ΠΑΟΚ όρθιο απέναντι στην μεγάλη ομάδα του 'Αρη.
Ε οχι και σχεδον μονος του. ειχε στο πλαι του τον ακαταβλητο Πλατωνα Χοτοκουριδη![]()

Δεν είμαι Παοκτσής, αλλά θαυμάζω τον συγκεκριμένο παίκτη.
Τον Μπάνε τον έχω γνωρίσει προσωπικά, λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας, και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για άνθρωπο χαμηλών τόνων, απόλυτα αξιοπρεπή, με λίγα λόγια, ένα μεγάλο παιδί.
Και δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σχεδόν μόνος του κράταγε τον ΠΑΟΚ όρθιο απέναντι στην μεγάλη ομάδα του 'Αρη.
Το γράφω καθαρά ωστε να μην μπουν κάποιοι και τρολλάρουν, και μόνο για αυτό.γιατι ρε μαγκα μονο για παοκτζηδες, για ολους τους οπαδους και φιλαθλους ειναι το σωστο. ο μπανε ηταν πραγματι πολυ μεγαλος παιχτης...
μεσα στην καλυτερη πενταδα ξενων της α1, ever, μαζι με ντεγιαν, πασπαλιε, μπερι και ντομινικ κατα την γνωμη μου
παντως δε νομιζω να εχει να πει καποιος κατι αρνητικο για τον μπανε, ανεξαρτητως οπαδικης προελευσης...Το γράφω καθαρά ωστε να μην μπουν κάποιοι και τρολλάρουν, και μόνο για αυτό.
παντως δε νομιζω να εχει να πει καποιος κατι αρνητικο για τον μπανε, ανεξαρτητως οπαδικης προελευσης...
δηλαδη οι αρειανοι τι λενε; οτι ο μπανε ηταν παιχτακι της πλακας; δε νομιζω...Αυτό δεν το ξέρω, αν κρίνω από τους αρειανούς![]()
δηλαδη οι αρειανοι τι λενε; οτι ο μπανε ηταν παιχτακι της πλακας; δε νομιζω...
Μεγάλος εκτελεστής και μεγάλη ψυχή αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να είναι στο τοπ 5 των ξένων που λέει ο φίλος πιο πάνω.
αλλο να τον βριζεις και αλλο να μην παραδεχεσαι οτι ειναι μεγαλος παιχτης. ειναι δυνατον να υπαρχει οπαδος που να μην παραδεχεται τα αυτονοητα για τον γκαλη ή τον μπανε;Τον βρίζουν όπως εμείς τον γκάλη
αλλο να τον βριζεις και αλλο να μην παραδεχεσαι οτι ειναι μεγαλος παιχτης. ειναι δυνατον να υπαρχει οπαδος που να μην παραδεχεται τα αυτονοητα για τον γκαλη ή τον μπανε;
Μεταξύ μας σιγά τον γκάλη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπερτιμημένος, ο Χριστοδούλου ήταν πιο ολοκληρωμένος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεταξύ μας σιγά τον γκάλη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπερτιμημένος, ο Χριστοδούλου ήταν πιο ολοκληρωμένος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για εμένα είναι στο top 1
Συμφωνώ για τον Φάνη, θα μπορούσε να μιλάει όλος ο πλανήτης για αυτόν. Πραγματικά τρομερά προσόντα. Αλλά τότε το μπάσκετ ήταν ψιλοερασιτεχνικό στην Ελλάδα δυστυχώς και αυτό ήταν ένα αντικίνητρο για τα όνειρα των τότε παικτών. Η πικρή (για εμέναΓια τον Χριστοδούλου θα διαφωνήσω. Ολοκληρωμένος παίκτης δεν σημαίνει μόνο προσόντα, ταλέντο και γνώση του αθλήματος.
Σημαίνει και μυαλό και ο Φάνης δεν είχε πολύ από δαύτο.
Αν έβαζε το κεφάλι του να δουλέψει λίγο περισσότερο και έκοβε τις πολλές μπύρες, είμαι βέβαιος ότι σήμερα δεν θα θυμόμασταν τον Κούκοτς.
Για τον Γκάλη δεν σου απάντησα, γιατί προφανώς κάνεις πλάκα...