Νέα

Μπάνε Πρέλεβιτς ο ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα voucheristas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
888
Πόντοι
326
Δεν είμαι Παοκτσής, αλλά θαυμάζω τον συγκεκριμένο παίκτη.
Τον Μπάνε τον έχω γνωρίσει προσωπικά, λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας, και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για άνθρωπο χαμηλών τόνων, απόλυτα αξιοπρεπή, με λίγα λόγια, ένα μεγάλο παιδί.
Και δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σχεδόν μόνος του κράταγε τον ΠΑΟΚ όρθιο απέναντι στην μεγάλη ομάδα του 'Αρη.
Ε οχι και σχεδον μονος του. ειχε στο πλαι του τον ακαταβλητο Πλατωνα Χοτοκουριδη  :grin:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
528
Πόντοι
186
OP
OP
voucheristas

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είμαι Παοκτσής, αλλά θαυμάζω τον συγκεκριμένο παίκτη.
Τον Μπάνε τον έχω γνωρίσει προσωπικά, λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας, και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για άνθρωπο χαμηλών τόνων, απόλυτα αξιοπρεπή, με λίγα λόγια, ένα μεγάλο παιδί.
Και δεν μπορώ να ξεχάσω ότι σχεδόν μόνος του κράταγε τον ΠΑΟΚ όρθιο απέναντι στην μεγάλη ομάδα του 'Αρη.

Τα τελευταία χρόνια έπαιζε συνεχώς με ενέσεις αλλά πάντα μπροστά με πάθος και ψυχή. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίκτης και προσωπικότητα, έτυχε να τον γνωρίσω και εγώ κάποτε. Τι να λέμε. Μακάρι όλοι οι παίκτες να ήταν σαν αυτόν.

OP
OP
voucheristas

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ρε μαγκα μονο για παοκτζηδες, για ολους τους οπαδους και φιλαθλους ειναι το σωστο. ο μπανε ηταν πραγματι πολυ μεγαλος παιχτης...

μεσα στην καλυτερη πενταδα ξενων της α1, ever, μαζι με ντεγιαν, πασπαλιε, μπερι και ντομινικ κατα την γνωμη μου
Το γράφω καθαρά ωστε να μην μπουν κάποιοι και τρολλάρουν, και μόνο για αυτό.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
528
Πόντοι
186
Το γράφω καθαρά ωστε να μην μπουν κάποιοι και τρολλάρουν, και μόνο για αυτό.
παντως δε νομιζω να εχει να πει καποιος κατι αρνητικο για τον μπανε, ανεξαρτητως οπαδικης προελευσης...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Μεγάλος εκτελεστής και μεγάλη ψυχή αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να είναι στο τοπ 5 των ξένων που λέει ο φίλος πιο πάνω.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
528
Πόντοι
186
Τον βρίζουν όπως εμείς τον γκάλη
αλλο να τον βριζεις και αλλο να μην παραδεχεσαι οτι ειναι μεγαλος παιχτης. ειναι δυνατον να υπαρχει οπαδος που να μην παραδεχεται τα αυτονοητα για τον γκαλη ή τον μπανε;

OP
OP
voucheristas

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αλλο να τον βριζεις και αλλο να μην παραδεχεσαι οτι ειναι μεγαλος παιχτης. ειναι δυνατον να υπαρχει οπαδος που να μην παραδεχεται τα αυτονοητα για τον γκαλη ή τον μπανε;

Μεταξύ μας σιγά τον γκάλη  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υπερτιμημένος, ο Χριστοδούλου ήταν πιο ολοκληρωμένος  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
989
Πόντοι
366
Μεταξύ μας σιγά τον γκάλη  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Υπερτιμημένος, ο Χριστοδούλου ήταν πιο ολοκληρωμένος  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Για τον Χριστοδούλου θα διαφωνήσω. Ολοκληρωμένος παίκτης δεν σημαίνει μόνο προσόντα, ταλέντο και γνώση του αθλήματος.
Σημαίνει και μυαλό και ο Φάνης δεν είχε πολύ από δαύτο.
Αν έβαζε το κεφάλι του να δουλέψει λίγο περισσότερο και έκοβε τις πολλές μπύρες, είμαι βέβαιος ότι σήμερα δεν θα θυμόμασταν τον Κούκοτς.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Για εμένα είναι στο top 1

Για βγάλε τα παοκτζίδικα γυαλιά μπας και δεις καλύτερα. Εκτός αν είπες ότι το θρεντ είναι μόνο για παοκτζήδες για να συμφωνείτε όλοι μαζί και να αυτοθαυμάζεστε.

OP
OP
voucheristas

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Για τον Χριστοδούλου θα διαφωνήσω. Ολοκληρωμένος παίκτης δεν σημαίνει μόνο προσόντα, ταλέντο και γνώση του αθλήματος.
Σημαίνει και μυαλό και ο Φάνης δεν είχε πολύ από δαύτο.
Αν έβαζε το κεφάλι του να δουλέψει λίγο περισσότερο και έκοβε τις πολλές μπύρες, είμαι βέβαιος ότι σήμερα δεν θα θυμόμασταν τον Κούκοτς.
Συμφωνώ για τον Φάνη, θα μπορούσε να μιλάει όλος ο πλανήτης για αυτόν. Πραγματικά τρομερά προσόντα. Αλλά τότε το μπάσκετ ήταν ψιλοερασιτεχνικό στην Ελλάδα δυστυχώς και αυτό ήταν ένα αντικίνητρο για τα όνειρα των τότε παικτών. Η πικρή (για εμένα  :grin: ) αλήθεια είναι ότι ο γκάλης άλλαξε σιγά σιγά τα δεδομένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom