Νέα

Flirt Coaching - Εμπειρίες / Απόψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamikazi13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Εμένα συνήθως στα κλαμπ με σπρώχνανε να πάω να μιλήσω στις γκόμενες μου λέγανε όρμα ρε μαλάκα,μίλα σε αυτές,τα λες καλά δημιουργείς πολύ ωραία ατμόσφαιρα.Με το σπρώξιμο σιγά σιγά μαθαίνεις και παίρνεις το κολλάει.
Τυχερός, μάλλον έχεις καλούς φίλους

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.859
Πόντοι
3.556
Οι dating coaches ουσιαστικά σου ζητάνε να τους πληρώνεις για τους βλέπεις να γαμάνε με τα δικά σου λεφτά.Το concept όμως αρέσει σε πολλούς άντρες.
Βασικά μετά το Mystery δεν έχει προσθέσει κανείς τίποτα απολύτως στη θεωρία καμακιού.Λογικό είναι βέβαια τι να προσθέσει ένας Milennial ή GenZ?Αφού αυτοί γαμάνε λιγότερο.
Τα αντίστοιχα courses για γυναίκες που πληρώνουν δεν είναι πώς θα φάτε πούτσο αλλά πώς θα τυλίξετε τον πλούσιο γαμπρό.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
13.859
Πόντοι
3.556
Εντωμεταξύ Ελληνας dating coach που να δείχνει live καμάκια,ραντεβού,γαμήσια απλά δεν παίζει.Αν θέλω να δω πόσο καλός είναι κάποιος του λέω βλέπεις τα δυο μουνάκια που περπατούν απέναντι?Θέλω να τους μιλήσεις και να πάρεις τηλε΄φωνο.Το είπα στο roosh και το έκανε επι τόπου μπροστά μου.Οπότε με έπεισε οτι είναι όντως καμάκιας έχεις κάτι να μάθεις από αυτόν.Το επαγελματικό καμάκι δεν ορρωδεί,για αυτόν είναι τελείως ρουτίνα σα να λες σε ποδοσφαιριστή δείξε μου πώς χτυπας το πέναλτυ κτλ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Όλοι αυτοί παπαρογαμίκουλες δήθεν φλερτ κόουτσιτς, μήπως τυγχάνει να είναι, εκτός από εξυπνάκηδες στο να αρπάζουν τα χρήματα των θυμάτων τους, ευπαρουσίαστοι και όχι κάτω του 1.8μ.; Φορούν και τα ιδιαίτερα ρουχαλάκια τους, μάρκες, και το παίζουν γκόμενοι στις συναντήσεις;

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.205
Πόντοι
456
Πάντα υπήρχαν τα βιβλία για το πως θα κάνετε καμάκι για τους αυτιστικούς που θέλουν να διαβάσουν εγχειρίδιο χαχα Και φυσικά όλες αυτές οι αυτιστικές αναλύσεις των γυναικών που θέλουν να ακούσουν τέτοιοι τύποι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Το καμάκι στην ελλάδα, ανέκαθεν ήταν το πιο δύσκολο στον κόσμο με τεράστια διαφορά.
Ειδικά σε νυχτερινά μαγαζιά. Σε νυχτερινά μαγαζιά σε νησιά σε ελληνίδες, έχει μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας.

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.367
Πόντοι
2.306
Το καμάκι στην ελλάδα, ανέκαθεν ήταν το πιο δύσκολο στον κόσμο με τεράστια διαφορά.
Ειδικά σε νυχτερινά μαγαζιά. Σε νυχτερινά μαγαζιά σε νησιά σε ελληνίδες, έχει μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας.

Γι' αυτό πας στον balou και σε ένα βράδυ χτυπάς πέντε 10άρια!!! (προς αποφυγή παρεξηγήσεων το σχόλιο είναι ειρωνικό!!)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Πάντα υπήρχαν τα βιβλία για το πως θα κάνετε καμάκι για τους αυτιστικούς που θέλουν να διαβάσουν εγχειρίδιο χαχα Και φυσικά όλες αυτές οι αυτιστικές αναλύσεις των γυναικών που θέλουν να ακούσουν τέτοιοι τύποι.
Πες μια ποιοί είναι οι άλλοι τύποι όμως ρε τύπε ......

Ο ηλιοκαμμένος , με παντελόνι χωρίς ζώνη, που οδηγεί μηχανάκι και δείχνει/αερίζει κωλοτρυπίδι και όταν δεν έχει τακακια το δίτροχο
φρενάρει και με τη διχάλα σαγιονάρα , που αν έχει φαγωθεί , βοηθάνε ως υλικό τριβής και τα νύχια με μύκητες ;
Ο οποίος κερνάει σφηνάκια σε μπαρ, μέχρι να του κάτσει μουνέτο ;

Ή αυτός που περιμένει μόνο να του προξενέψουν οι κολλητοί τις βαφτισιμιές της μάνας και του πατέρα τους ;
ή τις συγχωριανές τους , με τις οποίες θα χορέψει ωχ αμαν και μανι μανι το μερακι μου με πιανει ;

Γενικά , αν είσαι μάγκας και μπάνικος, μπορείς και πιάνεις κουβέντα με γυναίκες παντού, οποιοασδήποτε ηλικίας.
Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το αν η χώρα είναι απολίτιστη ή μπουρδέλο ......

και από το αν είναι χώρα, που σε μία εξαίρεση , της ελλάδος, δεν είναι .

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom