ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.434
- Πόντοι
- 3.556
Αυτό έγινε.Έγινε ένα μπέρδεμα με τις προσθήκες
Κι εγώ ψήφισα Σκλήβα και Μάθιους που ήταν διεθνούς εμβέλειας
Μπέρδεμα με προσθήκες.
Αυτό έγινε.Έγινε ένα μπέρδεμα με τις προσθήκες
Μην ξηγιεσαι ετσι...να λυπάσαι τα πιτσιρίκια που αποθεώνουν το απόλυτο τίποτα από τις μαλακίες που βλέπουν από μωρά στα κωλοκινητα.κατι τετοια θεματα βλεπω κ νιωθω ακομα πιο μεγαλος...
Αλλες οι γυναίκες του 80-90.Μην ξηγιεσαι ετσι...να λυπάσαι τα πιτσιρίκια που αποθεώνουν το απόλυτο τίποτα από τις μαλακίες που βλέπουν από μωρά στα κωλοκινητα.
Δεν νιώθουν αυτά.
Ναι αλλά οι δικές σου ψήφοι φαίνονται...εγώ έχω μια αγνοούμενη.Έγινε ένα μπέρδεμα με τις προσθήκες
Απιαστες...Αλλες οι γυναίκες του 80-90.
Eποχές ΠΑΣΟΚ 80-90 .Ναι αλλά οι δικές σου ψήφοι φαίνονται...εγώ έχω μια αγνοούμενη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απιαστες...
μωρε τα λυπαμαι κ τα κοροιδευω κιολας!αλλα δε γελαω πολυ δυνατα πλεον στα μουτρα τους μη με πιασει καμια μεση!Μην ξηγιεσαι ετσι...να λυπάσαι τα πιτσιρίκια που αποθεώνουν το απόλυτο τίποτα από τις μαλακίες που βλέπουν από μωρά στα κωλοκινητα.
Δεν νιώθουν αυτά.
Ρε συ τι κάνεις; συνέχεια ψηφίζω Φιλίππα και έχει 0 ψήφους![]()
Αλλαξε ψήφο.
Και δοκίμασε τώρα.
Είπαμε ξαναψήφισε, υπάρχει δικαίωμα αλλαγής ψήφου,Ναι αλλά οι δικές σου ψήφοι φαίνονται...εγώ έχω μια αγνοούμενη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!
μωρε τα λυπαμαι κ τα κοροιδευω κιολας!αλλα δε γελαω πολυ δυνατα πλεον στα μουτρα τους μη με πιασει καμια μεση!
Αν την έστελνες επιστολικά την ψήφο δε θα πήγαινε αλλού.Είπαμε ξαναψήφισε, υπάρχει δικαίωμα αλλαγής ψήφου,
Και εμένα πήγαν αλλού και ξαναψήφισα.
Δηλαδή που να την στείλω;Αν την έστελνες επιστολικά την ψήφο δε θα πήγαινε αλλού.
Να την στείλεις επιστολικά στην Ορεινή Μεσσηνία στο Ντούντα.Δηλαδή που να την στείλω;
Μαζί με τα οπωροκηπευτικά και τα άλλα τρόφιμα που αποστέλλουν μέλη του σαιτ![]()
Eγω τον μόνο Ντούντα -πλην του δικού μας εδώ,που είναι ο δευτερος-που ξέρω είναι ο Ίβκοβιτς...και που να του στείλω κάτι;Να την στείλεις επιστολικά στην Ορεινή Μεσσηνία στο Ντούντα.
Μεγάλη μορφή ο Ντούντα Ιβκοβιτς.Eγω τον μόνο Ντούντα -πλην του δικού μας εδώ,που είναι ο δευτερος-που ξέρω είναι ο Ίβκοβιτς...και που να του στείλω κάτι;
Τρίτο συννεφάκι αριστερά στον Παράδεισο;
Όπως λέμε αρχίδια καλαβρέζικα ή να ψάξω καμμιά ιταλική ομάδα από εκεί;Καλάβρια.
Όταν θα ρωτάς πίπες θα σου απαντώ analoγαΠρόλαβες και σήμερα να ρίξεις Δελτίο?
Ευτυχώς.Απεκατασταθη η τάξις και η ηθική.
Skase leme re.....Ο δεύτερος ο Μεσσήνιος Ντούντας μια καττηγορία μόνος του.
Εννοείται!Αλλες οι γυναίκες του 80-90.