Νέα

Μοντέλα δεκαετίας 80-90

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananeotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΕΞΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟ 80 ΚΑΙ ΤΟ 90?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.891
Πόντοι
6.056
Ακόμα υφιστάμεθα τις συνέπειες της κινεζικής πανούκλας...έκπτωση αισθητικής και ( ολοένα και περισσότερη)εκπουστευση της κοινωνίας όπως έλεγε ο ογκόλιθος Σαράντος Καργακος.
Η φτώχια φταίει και όχι οι κινέζοι.
Οι κινέζοι ράβουν και πουλάνε και κοστούμια ... και φράκα .... ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ;;
ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ;;;;

Οι έφηβοι σήμερα ... παίρνουν καφέδες take away ... και τους πινουν σε παγκάκια στις πλατείες.
Μαζεύονται και πίνουν σπίτια.

Παίζουν βίντεο γκέημς σπίτια. ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

Εμείς ... καφέδες έξω ... μπιλιάρδα .... φαγητά έξω .... ντίσκο ... κλαμπ ... μπουζούκια ....
Διασχίζαμε ... όλο το νομό που μέναμε ... για πλάκα ........ ταξί ... αμάξια ... βενζίνες ...........

ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ....

για να πληρώνονται δημόσιοι υπάλληλοι .... και κλέφτες εισφορών οπεκεπε εσπα ... αναβαθμισεων κτλ ....

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
295
Πόντοι
21
Εεεειιιι!
Που είναι η Μαριναρα Πουπου ;
Μπουααααχχχχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ακόμα υφιστάμεθα τις συνέπειες της κινεζικής πανούκλας...έκπτωση αισθητικής και ( ολοένα και περισσότερη)εκπουστευση της κοινωνίας όπως έλεγε ο ογκόλιθος Σαράντος Καργακος.

Πρόεδρε Λεβέντη...βγες από την ψυχούλα του @tellystalone6969 !!!
Σαράντος Καργάκος....
Λείπει πολύ...
Τιτάνας ...
Αιώνια του η μνημη

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
295
Πόντοι
21

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
Οι κινέζοι ράβουν και πουλάνε και κοστούμια ... και φράκα .... ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ;;
ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ;;;;

Οι έφηβοι σήμερα ... παίρνουν καφέδες take away ... και τους πινουν σε παγκάκια στις πλατείες.

Εμείς ... καφέδες έξω ... μπιλιάρδα .... φαγητά έξω .... ντίσκο ... κλαμπ ... μπουζούκια ....
Διασχίζαμε ... όλο το νομό που μέναμε ... για πλάκα ........ ταξί ... αμάξια ... βενζίνες ...........

για να πληρώνονται δημόσιοι υπάλληλοι .... και κλέφτες εισφορών οπεκεπε εσπα ... αναβαθμισεων κτλ ....
Νομίζουν τα βλαμμένα ότι είναι μαγκιά να φάνε συμμαθήτριες τους...εμείς τρυγησαμε τους γλυκούς καρπούς του Ανατολικού Μπλοκ γράφοντας άπειρα χιλιόμετρα έξω από την ασφάλεια του δωματίου μας χωρίς μπλιμπλικια και πουστριλικια και χωρίς να ζητάμε άδεια από πουθενά ...αν δεν πάνε σε κάνα άθλημα ή γυμναστήριο όλα θα έχουν περίοδο γιατί η τεστοστερόνη τους θα μηδενίσει ακόμα κι αν γεννήθηκαν αγοράκια λόγω του διαρκούς μπουχεσισμου και του κωλοκινητου με το οποίο τα έχουν όλα στα χέρια από μωρά.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ;;;;

Δεν νομίζω να κυκλοφορούν σε τέτοιο πλεμποχαλι όπως εδώ ακόμα και στην Ρουμανία και την Βουλγαρία που είναι λίγο πιο κάτω από εμάς ...

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
295
Πόντοι
21
Νομίζουν τα βλαμμένα ότι είναι μαγκιά να φάνε συμμαθήτριες τους...εμείς τρυγησαμε τους γλυκούς καρπούς του Ανατολικού Μπλοκ γράφοντας άπειρα χιλιόμετρα έξω από την ασφάλεια του δωματίου μας χωρίς μπλιμπλικια και πουστριλικια και χωρίς να ζητάμε άδεια από πουθενά ...αν δεν πάνε σε κάνα άθλημα ή γυμναστήριο όλα θα έχουν περίοδο γιατί η τεστοστερόνη τους θα μηδενίσει ακόμα κι αν γεννήθηκαν αγοράκια λόγω του διαρκούς μπουχεσισμου και του κωλοκινητου με το οποίο τα έχουν όλα στα χέρια από μωρά.
Τους βλέπω στη δουλειά κ τρελενομαι.....νέα παιδιά 20-30...
Μη μου άπτου,κ κίνηση σε στυλ slow motion από βίντεο των 80 s....
Νευρο μηδέν...
Τελικά μας έκανε καλό κ το ξύλο απ' τους δασκάλους στο Δημοτικό,και η δουλειά στα οικογενειακά χωραφια- οικοδομή με τον γέρο μου,όπως κ η πρώτη μου δουλειά σε εργοστάσιο με χημικά έντομο απωθητικά...
Μετά από αυτά,όλα φάνταζαν στην μετέπειτα πορεία (εργασιακά) σαν υγιεινός περιπατος
!
Ευγνώμων..!

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.981
Πόντοι
2.356

Τύπε, η χώρα θ' αλλάξει χρώμα σίγουρα, οπότε έχεις 2 επιλογές:

1) Θα χαζεύεις κανένα νεανικό μαύρο κώλο με yoga pants όπως θα περνάς από την κοντινή σου πλατεία, πριν πας Φυλής να ρίξεις τα χοντρά σε καμιά Ρωσίδα

2) Θα ρίχνεις μπινελίκια για άλλα 20 χρόνια στο bou και κυρίως για την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αχαΐα το 2041

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
Εεεειιιι!
Που είναι η Μαριναρα Πουπου ;
Μπουααααχχχχ

Σαράντος Καργάκος....
Λείπει πολύ...
Τιτάνας ...
Αιώνια του η μνημη
Ποια είναι αυτή στο Άβαταρ σου;
Η Παπαρίδου με πολυβόλο Minimi;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
Τους βλέπω στη δουλειά κ τρελενομαι.....νέα παιδιά 20-30...
Μη μου άπτου,κ κίνηση σε στυλ slow motion από βίντεο των 80 s....
Νευρο μηδέν...
Τελικά μας έκανε καλό κ το ξύλο απ' τους δασκάλους στο Δημοτικό,και η δουλειά στα οικογενειακά χωραφια- οικοδομή με τον γέρο μου,όπως κ η πρώτη μου δουλειά σε εργοστάσιο με χημικά έντομο απωθητικά...
Μετά από αυτά,όλα φάνταζαν στην μετέπειτα πορεία (εργασιακά) σαν υγιεινός περιπατος
!
Ευγνώμων..!
Eιναι η περιβόητη γενιά Ζ...για τον πουτσο καβάλα παντού...ακόμα και από Αμερική διαβάζω άρθρα για το ότι δεν αντέχουν στην πίεση και αλλάζουν δουλειές διαρκώς γιατί δεν προσπαθούν ,δεν έχουν υπομονή και τα θέλουν όλα τέλεια.
Και που να την βρουν την υπομονή όταν όλα τα έχουν στο χέρι από γονείς ,οι απορίες τους λύνονται με δύο κλικ και γενικώς ζουν ωσάν εισοδηματιες από τα πέντε η τα δέκα ΤΟ ΠΟΛΎ;

Έμπαινες,συναγωνιστα;εγώ με την πάντα,και τράβαγα κ χειρόφρενο!
Έτσι καλή φαίνεται....είναι πράγματι η Παπαρίδου με πολυβόλο Minimi;

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
295
Πόντοι
21
Eιναι η περιβόητη γενιά Ζ...για τον πουτσο καβάλα παντού...ακόμα και από Αμερική διαβάζω άρθρα για το ότι δεν αντέχουν στην πίεση και αλλάζουν δουλειές διαρκώς γιατί δεν προσπαθούν ,δεν έχουν υπομονή και τα θέλουν όλα τέλεια.
Και που να την βρουν την υπομονή όταν όλα τα έχουν στο χέρι από γονείς ,οι απορίες τους λύνονται με δύο κλικ και γενικώς ζουν ωσάν εισοδηματιες από τα πέντε η τα δέκα ΤΟ ΠΟΛΎ;

Όχι,αλλά θα μπορούσε.
Νομίζω είναι Αμερικάνα,κάπου στο google είχα ψάξει "women in arms" κ μου την έβγαλε.
Την διάλεξα,λόγω μπροστινού διαφορικού!

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
295
Πόντοι
21

Όταν πρώτο ανέβηκα Αθήνα,το 07,για δουλειά( sprider stores) εμένα πλ Αττικής ....πολυκατοικία του 60,σκέτη τοστιέρα ,τελευταίος όροφος,ρετιρέ.....καθαρίζες σήμερα κ το βράδυ οι γαμωκατσαριδες κάναν παρέλαση....απέναντι πολυκατοικία(έβλεπα ακάλυπτο..) ήταν καμιά δεκαριά ιρακινοί σ' ένα διαμέρισμα,δίπλα ένας Πολωνός μεθύστακας πού τα βράδια μεταξύ 12-3 έβγαινε κ τραγούδαγε κάτι μαλακίες στο μπαλκόνι,και στο ισόγειο της πολυκατοικίας μου μέναν δύο ζευγάρια Ρουμάνοι οι Αλβανοί που χασισωνονταν,πτζωνονταν,έσπαγαν μπουκάλια,και μουσική διαπασών μέχρι το πρωί....μέχρι κ αίματα έβλεπες στην είσοδο...
Σουρεαλ- καταστάσεις ....
Πεζοδρόμια καφέ κ κίτρινα,κουραδες καλυμμένες με χαρτοπετσέτες( voila,Κίντερ έκπληξη...!)
Νοίκι 300 ευρώ τότε,με μισθό 580€...
Είχε τύχει να περάσω κ βδομάδα με 5€....
Αλλά στα μεζεα μου...αυτό με χαλυβδωσε για την πορεία....
Όπου απογειώθηκα ...
Τι να μας πουν τα παιδάκια...άστα στις παραισθήσεις τους.....
Ναναι καλά κ να χαίρονται τα νιάτα τους,αλλά από δουλειά κ αξιόμαχο......δεν.....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.141
Πόντοι
7.745
Ποιά θεωρείτε ότι ήταν το πιο όμορφο και σέξι μοντέλο της δεκαετίας 80 και 90 ?
Δύο ψήφοι από δυνατή λίστα.

Εγώ έκανα σεφτέ με Κουλιανού και Τσιντικίδου.
τυπε μισες δουλειες κανεις, δεν εβαλες τα μοντελα των τοτε πρωιναδικων, Γιολαντα Διαμαντη, Ινες, Μυριαμ Παναγου, Δομινικη Κεφαλοπουλου, Μαρινα Πουπου (σταρ Ελλας).... δεν θυμαμαι αλλες :think:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
Όχι,αλλά θα μπορούσε.
Νομίζω είναι Αμερικάνα,κάπου στο google είχα ψάξει "women in arms" κ μου την έβγαλε.
Την διάλεξα,λόγω μπροστινού διαφορικού!
Μα τόση ομοιότητα με την Παπαρίδου πχια...άρα το πολυβόλο μάλλον δεν είναι Minimi.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
Όταν πρώτο ανέβηκα Αθήνα,το 07,για δουλειά( sprider stores) εμένα πλ Αττικής ....πολυκατοικία του 60,σκέτη τοστιέρα ,τελευταίος όροφος,ρετιρέ.....καθαρίζες σήμερα κ το βράδυ οι γαμωκατσαριδες κάναν παρέλαση....απέναντι πολυκατοικία(έβλεπα ακάλυπτο..) ήταν καμιά δεκαριά ιρακινοί σ' ένα διαμέρισμα,δίπλα ένας Πολωνός μεθύστακας πού τα βράδια μεταξύ 12-3 έβγαινε κ τραγούδαγε κάτι μαλακίες στο μπαλκόνι,και στο ισόγειο της πολυκατοικίας μου μέναν δύο ζευγάρια Ρουμάνοι οι Αλβανοί που χασισωνονταν,πτζωνονταν,έσπαγαν μπουκάλια,και μουσική διαπασών μέχρι το πρωί....μέχρι κ αίματα έβλεπες στην είσοδο...
Σουρεαλ- καταστάσεις ....
Πεζοδρόμια καφέ κ κίτρινα,κουραδες καλυμμένες με χαρτοπετσέτες( voila,Κίντερ έκπληξη...!)
Νοίκι 300 ευρώ τότε,με μισθό 580€...
Είχε τύχει να περάσω κ βδομάδα με 5€....
Αλλά στα μεζεα μου...αυτό με χαλυβδωσε για την πορεία....
Όπου απογειώθηκα ...
Τι να μας πουν τα παιδάκια...άστα στις παραισθήσεις τους.....
Ναναι καλά κ να χαίρονται τα νιάτα τους,αλλά από δουλειά κ αξιόμαχο......δεν.....
Noμιζω ότι και τότε δεν θα υπήρχαν πολλοί που να έφευγαν από την ασφάλεια του πατρικού για να τρώνε τον μισό μισθό τους στο ενοίκιο.Ομως τότε ήμασταν στις καλές μέρες ...τώρα θα είναι ακόμα πιο λίγες οι περιπτώσεις αυτές.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.991
Πόντοι
16.235
τυπε μισες δουλειες κανεις, δεν εβαλες τα μοντελα των τοτε πρωιναδικων, Γιολαντα Διαμαντη, Ινες, Μυριαμ Παναγου, Δομινικη Κεφαλοπουλου, Μαρινα Πουπου (σταρ Ελλας).... δεν θυμαμαι αλλες :think:
Πολύ καλά πήγε το παιδί..

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.137
Πόντοι
3.556
Μπήκαν και αυτές.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
295
Πόντοι
21
Noμιζω ότι και τότε δεν θα υπήρχαν πολλοί που να έφευγαν από την ασφάλεια του πατρικού για να τρώνε τον μισό μισθό τους στο ενοίκιο.Ομως τότε ήμασταν στις καλές μέρες ...τώρα θα είναι ακόμα πιο λίγες οι περιπτώσεις αυτές.
Ισχύει....
Οι περισσότεροι έθεταν το γνωστό άλλοθι"δε βγαίνεις αν δεν έχεις μισθό 1200€ +...
Για να μη χάσουν την βολεψη του παιδικού δωματίου κ λοιπές τρυφες...
Είκοσι χρόνια στην γκρίζα τερατουπολη,πέρασα αρκετές σκοτεινές κ δύσκολες ψυχολογικά μέρες...(Με μισθούς 440€ ,580 €....)
Ποτέ όμως δεν έδωσα σε κανενα πστη το πάτημα να μου χτυπήσει την πόρτα κ να μου πει
" Ε,μου χρωστάς ένα ευρώ"..
Ποτέ....
Αχχ Μαριναα....
Ναι
Ναι
Ναιιιιιι!

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.137
Πόντοι
3.556
Ισχύει....
Οι περισσότεροι έθεταν το γνωστό άλλοθι"δε βγαίνεις αν δεν έχεις μισθό 1200€ +...
Για να μη χάσουν την βολεψη του παιδικού δωματίου κ λοιπές τρυφες...
Είκοσι χρόνια στην γκρίζα τερατουπολη,πέρασα αρκετές σκοτεινές κ δύσκολες ψυχολογικά μέρες...(Με μισθούς 440€ ,580 €....)
Ποτέ όμως δεν έδωσα σε κανενα πστη το πάτημα να μου χτυπήσει την πόρτα κ να μου πει
" Ε,μου χρωστάς ένα ευρώ"..
Ποτέ....

Αχχ Μαριναα....
Ναι
Ναι
Ναιιιιιι!
Δυνατή η Πούπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom