Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εμπαινε χαριλαεπιστευω κισινιοβ με της ρωσοφωνες κοπελες θα εχω επιτυχια αν εχω χρονο.

Εκει πολυ λιγες ειναι οι καθαρα Ρωσσοφωνες συνηθως ολες μιλανε και της δυο γλωσσες οσο πιο μορφωμενες ειναι τοσο καλητερα Ρωσσικα ξερουνε.Τα τελειως βούρλα δεν μιλανε λιγο Ρωσσικα.Η νοοτροπια ολων των γυναικων εκει ειναι η ιδια ειτε μιλαει Ρωσσικα ειτε μιλαει Ρουμανικα.Τα εχω γραψει πως φερονται.Παντος μια για να την γυριζεις να την τα'ι'ζεις και να την διατάζεις και να της το παιζεις σκληρο αντράκι θα βρεις παντος.Εννοειται οτι θα της πεις απο πριν οτι σκοπευεις να αγωρασεις διαμερισμα στο Κισινιώφ και να μενεις εκει μαζι τηςπιστευω κισινιοβ με της ρωσοφωνες κοπελες θα εχω επιτυχια αν εχω χρονο.
και να την παντρευτεις φυσικα 
ποιος ειναι ο μολντο ρε νταβαρις?ελληνικο καμακι?φοιτητης?μπιζνεσμαν?νυκτοβιος?ενδιαφερον θεμα,,,,αστε το ποιος ειναι πιο ομορφος εσυ η ο πορνομιτσος,,,μαυρογαταααα![]()
![]()
![]()
![]()
τον γλοσοφαγατεεε τον μολντοο !!!!!!!!! μιν δειτε ανθριοπο να γαμαει!!!!!! φτου φτου φτου μαυρογατεσσσσσσσσσσσ
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα που υπαρχει και ο μολντο και γαμαει και μας βγαζει ασπροπροσοπους
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ρε με τα κοκορια ξυπνάς το προι!!!!!!!!!!!!! Υ/Γ ειδες ανταποκριση το σαιτ
![]()
![]()
![]()
![]()
με το που εριξες σιρμα αμεσος που και τι και πος και γιατι!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
ELLHNARADES
![]()
![]()
![]()
![]()
εκεί συχνάζουν τις καθημερινές ειδικά και γράφουν μετά στα fb τους...χαμοοος στο el greco και σήμερα

αβε σιζαρ οι Αγαμητοι σε χαιρετουν,,,Ναι έχει ελληνίδες φοιτήτριεςεκεί συχνάζουν τις καθημερινές ειδικά και γράφουν μετά στα fb τους...χαμοοος στο el greco και σήμερα
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα σχεδόν πάντα υπάρχει κάτι γαμεύσιμο,τον περασμένο μήνα ψαρεψαμε δύο ουκρανές από εκεί![]()

Ναι έχει ελληνίδες φοιτήτριεςεκεί συχνάζουν τις καθημερινές ειδικά και γράφουν μετά στα fb τους...χαμοοος στο el greco και σήμερα
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα σχεδόν πάντα υπάρχει κάτι γαμεύσιμο,τον περασμένο μήνα ψαρεψαμε δύο ουκρανές από εκεί![]()
;;;;

κανα νεο "παιδες"?![]()