Socrates009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2023
- Like
- 4.598
- Πόντοι
- 446
Μήπως πρέπει να ξέρουμε πολεμικές τέχνες για να γίνει φάση;γεια χαρα, γινετε να μ στειλεις το facebook της?
Μήπως πρέπει να ξέρουμε πολεμικές τέχνες για να γίνει φάση;γεια χαρα, γινετε να μ στειλεις το facebook της?
Στείλε μου να κάνω Κ εγώ καμία κίνηση φίλε μουγεια χαρα, γινετε να μ στειλεις το facebook της?
Και εγώ θέλω παιδιάΑν μπορείς φίλε να το στείλεις και σε μένα θα το εκτιμούσα
γεια χαρα, γινετε να μ στειλεις το facebook της?
Στείλε μου να κάνω Κ εγώ καμία κίνηση φίλε μου
Για στείλε και προς τα δω...
Τι ζητάτε ρε μάγκες? Το facebook μίας που πριν κάμποσα χρόνια ήταν 40αρα, και τώρα μπορεί να είναι και 60, που την γάμαγε ένας που δεν τον γνωρίζετε? Ρε πάτε καλά ή σας έχει φάει η αγαμία τελείως? Βγείτε έξω, ψαχτείτε, υπάρχουν γυναίκες για όλους.Και εγώ θέλω παιδιά
Τι ζητάτε ρε μάγκες? Το facebook μίας που πριν κάμποσα χρόνια ήταν 40αρα, και τώρα μπορεί να είναι και 60, που την γάμαγε ένας που δεν τον γνωρίζετε? Ρε πάτε καλά ή σας έχει φάει η αγαμία τελείως? Βγείτε έξω, ψαχτείτε, υπάρχουν γυναίκες για όλους.
ειναι πολυ δυσκολο να σου απαντησει 40+ γυναικα στο φουμπου,ακατορθωτο πραγματικα,τωρα βεβαια αμα θελετε να γαμησετε 40αρα πρωην αθλητρια πρωην μοντελο κατι θειες που πετανε βυζια κωλους στις διαφημισεις στα ρουχαδικα προφανως θα μεινετε με το πουλι στο χεριΤι ζητάτε ρε μάγκες? Το facebook μίας που πριν κάμποσα χρόνια ήταν 40αρα, και τώρα μπορεί να είναι και 60, που την γάμαγε ένας που δεν τον γνωρίζετε? Ρε πάτε καλά ή σας έχει φάει η αγαμία τελείως? Βγείτε έξω, ψαχτείτε, υπάρχουν γυναίκες για όλους.
γεια σου sandy τι κανεις?Μια Sandy Koutsou7 στο ινσταγκραμ την ξέρει κάποιος;;
Φίλε άμα βρεις πες Μ και εμένα από Πάτρα και εγώΕχουμε κανενα μιλφ στην πατρα? Που να γουσταρει να γαμηθει με μικροτερους
Να τσεκάρουμε κι εμεις;;Εχω βρει σοβαρή μίλφαρα φβ
Για δώσε πληροφορίεςΕχω βρει σοβαρή μίλφαρα φβ
Φίλε για εδώ θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες εάν γίνεταιΓεια σας
μετα απο τοσο καιρο που ειναι η αναρτηση τυπε βγηκε στη συνταξη η θεια!Φίλε για εδώ θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες εάν γίνεται
Καλύτερα, να έχει και πιο πολύ ελεύθερο χρόνομετα απο τοσο καιρο που ειναι η αναρτηση τυπε βγηκε στη συνταξη η θεια!
να προσεχεις μονο γτ βλεπω οτι ηδη σου εχει αρχισει να σου χαλαει την οραση...Καλύτερα, να έχει και πιο πολύ ελεύθερο χρόνο![]()
Τελικά με αυτή έχει βγει κανείς? Πολύ καύλα μου φάνηκεΜια Sandy Koutsou7 στο ινσταγκραμ την ξέρει κάποιος;;
Την βρήκες;Τελικά με αυτή έχει βγει κανείς? Πολύ καύλα μου φάνηκε