Νέα

JERROR_NOLOGIN_BANNED

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
11
Πόντοι
0
Πριν λίγους μήνες όταν προσπάθησα να συνδεθώ στο site μου έβγαλε αυτό το μήνημα στο προφίλ μου.

Από ότι κατάλαβα πρόκειται για μπαν, και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο (δεν είχα κάποιο μήνημα ή notification πριν γίνει αυτό το ban). Ο λόγος δημιουργίας αυτού του thread είναι καθαρά για να καταλάβω τι έγινε, καθώς δεν βρήκα άλλον τρόπο επικοινωνίας για feedback πάνω σε αυτό το θέμα.

Για διευκρίνηση πρόκειται για το username Perastikos11. Το προφίλ που γράφω αυτή την στιγμή ήταν ένα παλιό που είχα χάσει την προσβαση σε αυτό (πρίν αρχίσω να γράφω κριτικές).

Ζητάω συγνώμη αν δεν επιτρέπεται τέτοιου είδους post, καθώς δεν βρήκα στο forum εναλακτική για το πρόβλημα που είχα.

• Like
Αντιδράσεις: Triant
OP
OP
Π
Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
11
Πόντοι
0
Άν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα, τότε υπάρχει κάποια διαδικασία για να διαγράψω αυτόν τον λογαριασμό; Κυρίως γιατί δεν τον χρησιμοποιώ και οι κριτικές που είχα ήταν στον άλλον.

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.

Triant

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
385
Πόντοι
21
Πριν λίγους μήνες όταν προσπάθησα να συνδεθώ στο site μου έβγαλε αυτό το μήνημα στο προφίλ μου.

Από ότι κατάλαβα πρόκειται για μπαν, και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο (δεν είχα κάποιο μήνημα ή notification πριν γίνει αυτό το ban). Ο λόγος δημιουργίας αυτού του thread είναι καθαρά για να καταλάβω τι έγινε, καθώς δεν βρήκα άλλον τρόπο επικοινωνίας για feedback πάνω σε αυτό το θέμα.

Για διευκρίνηση πρόκειται για το username Perastikos11. Το προφίλ που γράφω αυτή την στιγμή ήταν ένα παλιό που είχα χάσει την προσβαση σε αυτό (πρίν αρχίσω να γράφω κριτικές).

Ζητάω συγνώμη αν δεν επιτρέπεται τέτοιου είδους post, καθώς δεν βρήκα στο forum εναλακτική για το πρόβλημα που είχα.
Χαίρεται,το ίδιο και με το δικό μου προφίλ συναγωνιστή,το δικό μου προφίλ είναι Ntaffy2, πάω να μπω στο προφίλ μου και μου βγάζει την συγκεκριμένη ένδειξη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom