apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 866
πως την πατησες ετσι εσυ?ήταν κάπου 9-10,πολύ λεπτό,και με διάρκεια 2-3 λεπτά το πολύ (ούτε ολόκληρο τραγούδι)
δεν ειχες κανει τεστ ντραιβ πριν?
πως την πατησες ετσι εσυ?ήταν κάπου 9-10,πολύ λεπτό,και με διάρκεια 2-3 λεπτά το πολύ (ούτε ολόκληρο τραγούδι)
Πράγματι.......τα μηνύματα πάνε σφαίρα.....![]()
πάντως το θέμα τα σπάει. έχει και γαμώ τις τηλεθεάσεις!

η μαλακια παντα σπαει κοντερ!!!!![]()
πάντως το θέμα τα σπάει. έχει και γαμώ τις τηλεθεάσεις!
ήταν κάπου 9-10,πολύ λεπτό,και με διάρκεια 2-3 λεπτά το πολύ (ούτε ολόκληρο τραγούδι)
γι'αυτο δεν σε κανω αντκαι φυσικα δεν θα τον ειχα κανει μπλοκ
Ε... περιπου αυτο της εκανε..... για αυτο 'σκουζει' εδω.....![]()

Στο μεταξυ, εγω που ειμαι 16-17, οταν ειμαι (τελειως) ξεκαβλωτος καμια φορα γινομαι γαριδακι
Ενας που δηλωνει full size 10, ή 12, ΠΟΣΟ μικρο μπορει να φτασει να του γινει με λιγο κρυο?![]()
Ειλικρινα, παντα ειχα αυτη την απορια!
Δηλ. ειναι θεμα "ελλιπους στυσης" (αιματωσης), ή ειναι καθαρα θεμα hardware??![]()
Φαντάσου για τι μπάζο μιλάμε λοιπόν.....Γι' αυτήν δε λέγανε ότι τα 'χει με κάποιον από δω μέσα;
να ειδες αυτα παθαινουν οι απελευθερωμενες γυναικες :Sόταν τον είχα πρωτοδεί ήτανε νύχτα και είχα πιει (2 ζόμπι συγκεκριμένα),παχουλός αλλά ωραία φάτσα και καλούς τρόπους
ΝΟΜΙΖΑ και μετά γαμήθηκε ο Δίας
Στο μεταξυ, εγω που ειμαι 16-17, οταν ειμαι (τελειως) ξεκαβλωτος καμια φορα γινομαι γαριδακι
Ενας που δηλωνει full size 10, ή 12, ΠΟΣΟ μικρο μπορει να φτασει να του γινει με λιγο κρυο?![]()
Ειλικρινα, παντα ειχα αυτη την απορια!
Δηλ. ειναι θεμα "ελλιπους στυσης" (αιματωσης), ή ειναι καθαρα θεμα hardware??![]()
να ειδες αυτα παθαινουν οι απελευθερωμενες γυναικες :S
ήταν κάπου 9-10,πολύ λεπτό,και με διάρκεια 2-3 λεπτά το πολύ (ούτε ολόκληρο τραγούδι)
Πράγματι.......τα μηνύματα πάνε σφαίρα.....![]()
Γι' αυτήν δε λέγανε ότι τα 'χει με κάποιον από δω μέσα;
Ελα ντε.....Στο κατω κατω αυτοs την δουλεια του την εκανεΗ επόμενη θα τον λέει "πουτσαρά μου" και θα ισιώσει![]()
Ναι... Οντως... παιζει κ αυτο.....Δηλ. ειναι θεμα "ελλιπους στυσης" (αιματωσης), ...