Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όλη μου η ζωή ...Μελίνα το νήμα σου έχει σασπένς, μαλλιοτραβήγματα (μεταξύ μελών) και ανατροπές!

Όλη μου η ζωή ...
Όχι μόνο το νήμα μου![]()
Καλοκαιρινή ανάσταση ;) welcome back . . . Ανυπομονώ για meeting . . .Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση χωρίς ιδιαίτερο λόγο ...
Θα εξηγήσω απο κοντά σε κάποιους...
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε!!!
Το νέο μου τηλέφωνο είναι: 6987417586
Το πρόγραμμα μου θα ξεκινήσει κανονικά απο την Δευτέρα.
Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση χωρίς ιδιαίτερο λόγο ...
Θα εξηγήσω απο κοντά σε κάποιους...
Τελικά το πρόβλημα λύθηκε!!!
Το νέο μου τηλέφωνο είναι: 6987417586
Το πρόγραμμα μου θα ξεκινήσει κανονικά απο την Δευτέρα.
πια πείνα ρε φίλε δηλαδή? Επειδή δίνει το τηλέφωνο της να βρεθούν μαζί της εκείνη που τη ψάχνουν? Και στέλνουν συνέχεια πμ? Αν δεν το δίνε μήπως θα λεγες το αντίθετο? Σεβαστείτε και λίγο τα κορίτσιαΤι έγινε; δεν κάνει επιλογή πια;Α ρε τι κάνει η πείνα...
ενα κοριτσι σαν την Μελινα ,λιγο δυσκολο να πειναει.δυο μερες να δουλεψει μαζεψε εναν μισθο δ.υ.απλα κανει ενα ιδιοτυπο σελφ-προμοσιον. να αισθανεται και ο πελατης οτι ειναι τυχερος και πανεξυπνος που εκλεισε ραντεβου μαζι της κι ετσι να δικαιωνει και το ονομα της .να μην θεωρειται δεδομενη δηλαδη και ευκολη λεια .θαθελα να την συναντησω.οι κριτικες ειναι θετικοτατες. αν συμβει συνεβη. θα χαρω,αν παλι δεν συμβει ο μπαχτσες ειναι γεματος .οσον αφορα το προβλημα που αντιμετωπισε δεν εχω λογους να μην την πιστεψω, ευχομαι ολα να ειναι καλα στην ζωη της πλεον και να συνεχισει να χαριζει ηδονηΤι έγινε; δεν κάνει επιλογή πια;Α ρε τι κάνει η πείνα...
Τι έγινε; δεν κάνει επιλογή πια;Α ρε τι κάνει η πείνα...
Καλησπερα!
Που μπορουμε να βρουμε υπηρεσιες/τιμη?
Απο τις φωτο και τις κριτικες φαινεται γκομεναρα
Κανει Ινκολ? Η σε ξενοδοχειο?
Σόρυ τύπε, αλλά αυτό που είπες έχει αξία να το πεις για κάποια (ή και κάποιον) που της βγαίνει ο κώλος καθημερινά σε ένα γραφείο (όχι του δημοσίου βέβαια) για 700 εουρα και έχει μετά να ζήσει, να πληρώσει τους φόρους, τις εισφορές της...
Η Μελίνα και η κάθε Μελίνα διάλεξε το δρόμο του εύκολου μαύρου χρήματος.. Απορώ με κάποιους που ενώ έχετε συναναστραφεί με τόσες εκδιδόμενες δεν έχετε ακόμα καταλάβει όχι για πιο λόγο ξεκίνησαν (αυτό πραγματικά ποικίλει), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ..
ένας καλός λόγος να δώσω το τηλ μου είναι ότι πλέον το επάγγελμα δεν διώκεται ποινικά...Τι έγινε; δεν κάνει επιλογή πια;Α ρε τι κάνει η πείνα...
Λάθος πληροφόρηση έχεις,αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.ένας καλός λόγος να δώσω το τηλ μου είναι ότι πλέον το επάγγελμα δεν διώκεται ποινικά...
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, αλλα την προσπάθεια μου την έκανα...
μαλλον λαθος κανεις εσυ ;) υπαρχει ποινικη διωξη για εμπορια λευκης σαρκος και για αλλα αδικηματα παρεμφερηΛάθος πληροφόρηση έχεις,αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Εκδιδόμενη χωρίς άδεια και εκτός οίκου ανοχής,δεν είναι πλέον αδίκημα; Έχω χάσει επεισόδια τότε...μαλλον λαθος κανεις εσυ ;) υπαρχει ποινικη διωξη για εμπορια λευκης σαρκος και για αλλα αδικηματα παρεμφερη![]()
![]()
καλο ειναι πριν πεις ολα αυτα να εχεις μια καλυτερη ενημερωση ;) γιατι η απαντηση σου αυτη στην νηματοθετρια λεγεται καπως αλλιως στον ποινικο κωδικαΕκδιδόμενη χωρίς άδεια και εκτός οίκου ανοχής,δεν είναι πλέον αδίκημα; Έχω χάσει επεισόδια τότε...