Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το πάρκινγκ εκεί, τουλάχιστον για τις μεσημεριανές ώρες.Hellinis δεν παίζεις μπάλα? Είναι η έδρα μου...έλα να σε παίξω!
παλικάρι την συνομιλία την έχω άμα θες να στην στείλω screen shot...προσπαθω να βρεθω μαζι της απο οταν ανακοινωσε οτι ξαναρχιζει...
της στελνω την προηγουμενη Πεμπτη για Σαββατο και μου λεει μπορω μεσημερι
την επομενη ημερα μου λεει οτι τελικα δεν μπορει, οκαυ λεω πες μου αν μπορεις Κυριακη ή απο βδομαδα -> δεν απανταει
της στελνω σημερα για ΣΚ και τι ρωταω τι ωρα μπορει. οταν μου λεει για Σαββατο βραδυ της λεω οτι ειναι λιγο αργα και αν γινεται πιο νωρις.
τελικα μου απανταει "καλο καλοκαιρι γιατι μου φαινεται παιζεις" και με κανει και block πριν προλαβω καν να απαντησω.
εχω συναντηθει μαζι της στο παρελθον (εχω το παλιο της τηλεφωνο) και ειχα περασει πολυ καλα και ηθελα και ακομα θελω να τη συναντησω.
θα ηθελα να δωσω μια 2η ευκαιρια γιατι ισως την πετυχα σε κακη ημερα. Μελινα οταν το διαβασεις και δεις οτι δεν παιζω και οντως θελω να βρεθουμε, αν θελεις στειλε μου.
Το Ελληνίς έχει θέμα όντως το μεσημέρι.Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το πάρκινγκ εκεί, τουλάχιστον για τις μεσημεριανές ώρες.
Πληροφορήθηκα οτι πλέον υπάρχει και ημιδιαμονή στον Πρίαμο Ηλιούπολης.
Ένα μπρόκολο δρόμο όπως λέει κ ο Pilofori...
πληροφορήθηκα οτι μπορείς να ζητήσεις ημιδιαμονή με 30 ευρώ στον Πρίαμο...Το Ελληνίς έχει θέμα όντως το μεσημέρι.
Τώρα δε παίζει ακόμα πολύ κίνηση και έχει να παρκαρεις.Η ημιδιαμονη στο Πρίαμο με πενήντα ευρώ δεν είναι και vfm αυτες τις μέρες.
Τώρα για το μπρόκολο πόση ώρα είναι αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο...
και σου είπα για 21:00 μου λες είναι αργά...
Αν θες Σάββατο βράδυ να κάτσεις να πλέξεις, κάτσε πλέξε!!! Αυτός που θέλει να γαμήσει, θα γαμήσει...

Δεν γαμάω ποτέ μεσημέρι και ειδικά τώρα με τη ζέστη που ο πούτσος μυρίζει ιδρωτίλα. Για βράδυ Hellinis αν θες. Η Ηλιούπολη μου πέφτει μακρυά. ;)Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το πάρκινγκ εκεί, τουλάχιστον για τις μεσημεριανές ώρες.
Πληροφορήθηκα οτι πλέον υπάρχει και ημιδιαμονή στον Πρίαμο Ηλιούπολης.
Ένα μπρόκολο δρόμο όπως λέει κ ο Pilofori...
λίγες ημέρες ακόμα και ανοίγουν και τα χοτελς.Στην Αθήνα που είναι όλο το χρόνο ανοιχτά θα ανοίξουν πιο μπροστά από τα άλλα στα νησιά.Δεν γαμάω ποτέ μεσημέρι και ειδικά τώρα με τη ζέστη που ο πούτσος μυρίζει ιδρωτίλα. Για βράδυ Hellinis αν θες. Η Ηλιούπολη μου πέφτει μακρυά. ;)
Το Μελινακι όπως κ με το Αλικακι το γαμαω μονάχα ΕΓΩ!

Στο bill πάντως που έστειλα προσωπικό μήνυμα, μου είπαν οτι θα ανοίξουν 1η Ιουνίου...λίγες ημέρες ακόμα και ανοίγουν και τα χοτελς.Στην Αθήνα που είναι όλο το χρόνο ανοιχτά θα ανοίξουν πιο μπροστά από τα άλλα στα νησιά.
Ναι ισχύει. Ο κλάδος επισήμως ανοιγει 1η Ιούνη.Στο bill πάντως που έστειλα προσωπικό μήνυμα, μου είπαν οτι θα ανοίξουν 1η Ιουνίου...
Στο bill πάντως που έστειλα προσωπικό μήνυμα, μου είπαν οτι θα ανοίξουν 1η Ιουνίου...
παλικάρι την συνομιλία την έχω άμα θες να στην στείλω screen shot...
Πρώτα με έπαιζες ρωτώντας για Σάββατο και σου λέω μόνο μεσημέρι (εκείνη την στιγμή έτσι ήταν διαμορφωμένο το πρόγραμμα), την επόμενη μέρα
μου λες για Σάββατο όμως για μετά το μεσημέρι(ενώ σου είχα πει πρώτα οτι δεν μπορούσα μέχρι που ακυρώθηκε κάτι) και σου είπα για 21:00 μου λες είναι αργά...
Αν θες Σάββατο βράδυ να κάτσεις να πλέξεις, κάτσε πλέξε!!! Αυτός που θέλει να γαμήσει, θα γαμήσει...
Καλό καλοκαίρι και πάλι ...

παλικάρι την συνομιλία την έχω άμα θες να στην στείλω screen shot...
Πρώτα με έπαιζες ρωτώντας για Σάββατο και σου λέω μόνο μεσημέρι (εκείνη την στιγμή έτσι ήταν διαμορφωμένο το πρόγραμμα), την επόμενη μέρα
μου λες για Σάββατο όμως για μετά το μεσημέρι(ενώ σου είχα πει πρώτα οτι δεν μπορούσα μέχρι που ακυρώθηκε κάτι) και σου είπα για 21:00 μου λες είναι αργά...
Καλό καλοκαίρι και πάλι ...

Καλό μήνα και καλό χειμώνα να έχουμε παιδάκια... :-![]()
Τι χιουμορ! Τι πνεύμα!Καλό μήνα και καλό χειμώνα να έχουμε παιδάκια... :-![]()