Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Με μπερδεύεις με άλλη τύπε...Η Μελίνα δν ήταν που είχε αποχαιρετησει?
Μάλλον άρχισε η κόρον-κρίση
Τηλέφωνο είχα δώσει δημόσια μήνες πριν...Γειά σου Μελίνα Καβλιαρα Ξεκωλιαρα το δώσες το τηλέφωνο μωρή μανούλο καυλιαρα Καλά Γαμησια με Υγεία να Ευχυθω!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ :-*διαβασε στο ..Ανοιχτα Ξενοδοχεια Ημιαδιαμομης...απο την απαντηση 13 και μετα για το ξενοδοχειο που προτεινεις
Δε χειρίζεται η Μελίνα το λογαριασμό η Μελίνα, οι αλλοδαπές ούτε το όνομα τους δε μπορούν να γράψουν όλα είναι μελετημένα και συμφωνημένα Μπράβο σε αυτούς που έχουν αυτά τα Σάι site για την ακρίβεια μορφωμένα από εποχή Zuzana ενημερωμένα πληροφορημενα ούτε ήμαστε Ερατώ ούτε είμαστε Άξιοι να βγάλουμε Κανά Χρήμα συγχαρητηρια σε όσους Κονομανε από τη Μπισνα το Βασίλη το Τάσο τις Κύριες και Όσους Γενικά Δουλεύουν στη Βιομηχανία!!!!!!!!!!!!!!!!
Δε χειρίζεται η Μελίνα το λογαριασμό η Μελίνα, οι αλλοδαπές ούτε το όνομα τους δε μπορούν να γράψουν όλα είναι μελετημένα και συμφωνημένα
Αν βαδισεις παντως προς νοτια να μου πεις ε!?Άμα δεν είμαι η Μελίνα, τότε ποια είμαι; Γιατί ζω; Που βαδίζω;:S :S :S
και σε μενα πες εαν ερθεις προς το μεγαλο λιμανι ενημερωσε..Άμα δεν είμαι η Μελίνα, τότε ποια είμαι; Γιατί ζω; Που βαδίζω;:S :S :S
Άμα δεν είμαι η Μελίνα, τότε ποια είμαι; Γιατί ζω; Που βαδίζω;:S :S :S

Και προς Βορεια,εμενα...Αν βαδισεις παντως προς νοτια να μου πεις ε!?

αφησε τον ,αυτος πηγε για μπανιο.δεν εισαι η μελινα.εισαι η ΜΕΛΙΝΑΡΑ.Άμα δεν είμαι η Μελίνα, τότε ποια είμαι; Γιατί ζω; Που βαδίζω;:S :S :S
Παίζω μπάλα golden city , park hotel , priamo Ηλιούπολης...Και προς Βορεια,εμενα...
![]()
Να παιξεις μπαλιτσα και πιο βορεια μαντμαζελ..Παίζω μπάλα golden city , park hotel , priamo Ηλιούπολης...

πριαμο ηλιουπολης εννοεις στα διαμερισματακια ε...καυλαρος εισαι..Παίζω μπάλα golden city , park hotel , priamo Ηλιούπολης...