Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όλοι κάνουμε τους μαλάκες και δεν μιλάμε,εσύ πήγες να τα δώσεις όλα φόλα παρτίδα επειδή ενοχλήθηκες που οι νέοι δεν παίρνουν το κινητό της. Και εγώ παλιός είμαι εδώ και δεν το έχω και με αυτό που έκανες μπορεί να μην το πάρω ποτέ.
Δεν είμαι ο Θεός για να σε συγχωρέσω. Εξάλλου δεν σε ξέρω προσωπικά για να έχω άποψη για το τι πραγματικά είσαι (μαλάκας ή όχι). Άσε που αν καταλάβαινες το λάθος που έκανες από αλλού πρέπει να βρεις την συγχώρεση που μόλις μου ζητάς....συγχώρεσε με...αλλά έχω πάψει προ πολλού να κάνω τον μαλάκα...εσύ μπορείς να συνεχίσεις όμως αν θέλεις...![]()
![]()
...
...κατά τα άλλα...
...ούτε χοροπήδηξα στο νήμα της που θα έβλεπα την Μελίνα...ούτε κατουρήθηκα από την χαρά μου στην καρέκλα του γραφείου μου...για να κρατήσω σαν επτασφράγιστο μυστικό την ανταπόκριση της σε μια συνάντηση...
...εσείς μπορείτε να κρατάτε την γλώσσα σας έξω...και κρεμασμένη...περιμένοντας για όσο διάστημα θέλετε...εγώ δεν μπαίνω σε αυτό το mood...sorry κιόλας...![]()
![]()
...
Το ανεβάζες συνομιλία σε ιδιωτικά μυνήματα είναι εξαιρετικά αγενές. Το να δικαιολογείσαι ότι "δεν μου είπε να μην το κάνω' (δηλαδή να δημοσιοποησω μια ιδιωτική συνομιλία) δείχνει ανωριμότητα επιπέδου δημοτικού και παντελή έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης. Όταν μάλιστα βάζεις και πολλές τελιτσες γίνεται και κουραστικό για εμάς τους υπόλοιπους.
Της ψωλης μας τον χαβα, Γκαρσία!
Με τα μέλη έχεις πρόβλημα, με τους διαχειριστές έχεις πρόβλημα, με τα κορίτσια έχεις πρόβλημα. Και πάντα να έχεις το τελευταίο λόγο! Σε παρακολουθω απο το σύντομο πέρασμα της Αριας...
Κάποιος, κάποτε, μου είχε πει το εξής: <<ο προβληματκός ο άνθρωπος έχει προβλήματα με όλους και με όλα.>>
για ποιο μέλος μιλάς?...ναι...θυμάμαι και έγω έναν άλλο προβληματικό...που με είχε αδικήσει...χωρίς να του έχω δώσει καν δικαίωμα...και μετά ήθελε να πιάσουμε και κουβέντα...![]()
![]()
...
για ποιο μέλος μιλάς?
Καλημέρα... 
Καλημέρα..Καλημέρα...
κάτι έπρεπε να κάνω με τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια...
το ωράριο μου απο δω και στο εξής αλλάζει και θα είμαι διαθέσιμη απο τις 12:00 έως τις 22:00.
Ευχαριστώ![]()

Ὁ λόγος γιὰ τὸν ὁποῖο γράφω τώρα δὲν εἶναι ἀπὸ φόβο μὴν μὲ ἀποστομώσῃς, ἀλλὰ διότι τώρα βρῆκα ἐλεύθερο χρόνο. Εἶδα ὑπέστης διαγραφή (Banned), .........
..........Εἶχες βάλει καὶ τοὺς κλώνους νὰ πατήσουν like. Μπορεῖς νὰ τοὺς στείλεις νὰ μοῦ ἐπιτεθοῦν.
ΥΓ Συγνώμη ἄν κούρασα τοὺς ἀναγνώστες καὶ τὴν νηματοθέτρια μὲ τὸ ἐκτενὲς κείμενο. Μὴν τὸ ἐκλάβουν ὠς off topic. Μαθαίνουν καὶ οἱ νέοι ἔντιμοι χρῆστες ἀπὸ αὐτά.

Καλημέρα...
το ωράριο μου απο δω και στο εξής αλλάζει και θα είμαι διαθέσιμη απο τις 12:00 έως τις 22:00.
Ευχαριστώ![]()

Καλημέρα...
Ευχαριστώ![]()
Δικο σου το μαγαζι κοριτσαρα οποτε θες το κλεινεις. 22:00 ειναι μεσημερι για εμενα αντιο απο τους βραδυνους τυπους.
Φιλικα
GY
γιατι μπαν στο αξιοτιμο μελος garsia?...." Όπως η ίδια μου απάντησε"...