apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 2.026
εχεις ψωνισει εσυ και ξερεις...εγω πρωτη φορα αδερφε.δεν σου λεω![]()
εχεις ψωνισει εσυ και ξερεις...εγω πρωτη φορα αδερφε.δεν σου λεω![]()
μην το πάρεις προσωπικά ..Να δώσω και κάποιες βασικές οδηγίες για όσους δεν με γνωρίζουν....
1) Αν το δωμάτιο έχει πάνω από 23 βαθμούς τώρα το καλοκαίρι...
(Ιδανικά θα έκανα σεξ με γκάζια πανω σε χιόνι, στην άλλη περίπτωση θα κάνω τον αστερία)
2) Αν τα φώτα είναι τόσο δυνατά λες κ είμαι έτοιμη για εξέταση σε γυναικολόγο...
(Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι στο έντονο φως ο εγκέφαλος δεν χαλαρώνει)
3) Αν θέλετε να βλέπετε ταυτόχρονα και ματς μπαλίτσα η Ευαγγελάτο (ναι μου έχει τύχει)
Καλύτερα παιδιά μην στείλετε...
Δεν θα περάσετε καλά κ σας το λέω ευθέως!!!
δεν εχω (ψωνισει) οπως λες.... δεν μ αρεσει αυτη η λεξη οταν εχει να κανει με ανθρωπους. απλα θα σου πω οτι τα τελευταια 5 χρονια μονο αυτην βλεπω. και δεν ακουει black metalεχεις ψωνισει εσυ και ξερεις...εγω πρωτη φορα αδερφε.
Ωραιος φιλε. Καλα η μουσικη δεν εν εχει σχεση.δεν εχω (ψωνισει) οπως λες.... δεν μ αρεσει αυτη η λεξη οταν εχει να κανει με ανθρωπους. απλα θα σου πω οτι τα τελευταια 5 χρονια μονο αυτην βλεπω. και δεν ακουει black metal![]()
φιλε σε αυτο εχεις ενα δικιο, αλλα αυτον θελουν να τον γαμησουν στο ξυλο!!!μην το πάρεις προσωπικά ..
αλλά ευαγγελάτο θέλουν πολλοί να γαμήσουν....και ισως νιωθουν ετσι.

Ευαγγελατος..Για κλωτσιες..Τις προαλλες πηγα στο Bill βαζω τηλεοραση και μπηκε Βουλη. Φτιαχνεται κανενας με βουλη??φιλε σε αυτο εχεις ενα δικιο, αλλα αυτον θελουν να τον γαμησουν στο ξυλο!!!![]()
Ωραίος!!!2ωρακι σήμερα μετά από αρκετό καιρό λόγω υποχρεώσεων εξωτερικό.
Και; εντυπώσεις;2ωρακι σήμερα μετά από αρκετό καιρό λόγω υποχρεώσεων εξωτερικό.
Πες μας πώς πηγε φιλε.2ωρακι σήμερα μετά από αρκετό καιρό λόγω υποχρεώσεων εξωτερικό.
Ένα δίκιο το έχεις!Να δώσω και κάποιες βασικές οδηγίες για όσους δεν με γνωρίζουν....
1) Αν το δωμάτιο έχει πάνω από 23 βαθμούς τώρα το καλοκαίρι...
(Ιδανικά θα έκανα σεξ με γκάζια πανω σε χιόνι, στην άλλη περίπτωση θα κάνω τον αστερία)
2) Αν τα φώτα είναι τόσο δυνατά λες κ είμαι έτοιμη για εξέταση σε γυναικολόγο...
(Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι στο έντονο φως ο εγκέφαλος δεν χαλαρώνει)
3) Αν θέλετε να βλέπετε ταυτόχρονα και ματς μπαλίτσα η Ευαγγελάτο (ναι μου έχει τύχει)
Καλύτερα παιδιά μην στείλετε...
Δεν θα περάσετε καλά κ σας το λέω ευθέως!!!
Το μεγάλο της πλεονέκτημα το οποίο μαζί με την ομορφια της την βάζει στην κορυφή του χώρου..Νέα συνάντηση.
Πέραν του φυσικού της κάλλους, η κοπέλα ήταν ανεξάντλητη στο να με ευχαριστήσει καθ' όλη τη διάρκεια της συνάντησης, και τα κατάφερε απόλυτα.
Θα δεις και θα καταλάβεις. Σούπερ ειναιΚαλησπέρα ομάδα,
Μετά από αρκετές σελίδες διάβασμα με σχεδόν 99,99% θετικά όλα αποφάσισα να συναντήσω την κοπέλα.
Ήρεμα ρωτάω αν όντως αξίζει το ραντεβού μαζί της ως κοπέλα ως άνθρωπος κ αν αντιπροσωπεύουν οι φωτογραφίες είναι τόσο όμορφη όσο τόσο δυνατή στο κρεββάτι ;;
Σας ευχαριστώ όλους
ολα αυτα που γραφεις... ε... βαλτα χ2 τουλαχιστονΚαλησπέρα ομάδα,
Μετά από αρκετές σελίδες διάβασμα με σχεδόν 99,99% θετικά όλα αποφάσισα να συναντήσω την κοπέλα.
Ήρεμα ρωτάω αν όντως αξίζει το ραντεβού μαζί της ως κοπέλα ως άνθρωπος κ αν αντιπροσωπεύουν οι φωτογραφίες είναι τόσο όμορφη όσο τόσο δυνατή στο κρεββάτι ;;
Σας ευχαριστώ όλους
Τόσοι έχουμε συναντηθεί μαζί της όπως και τόσες κριτικές έχουν γραφτεί για την κοριτσάρα. Όλες θετικές. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν. Άδικα αναρωτιέσαι. Συνάντησέ την και θα περάσεις τέλεια. Με εγγύηση...Καλησπέρα ομάδα,
Σας ευχαριστώ όλους