Έρχεται σύντομα νέα φωτογράφιση...Προσπάθησα να της στείλω μυνημα απο εδώ αλλά δεν έγινε. Φωτο της που θα βρώ πέρα απο τις 3 που έχει στο site;

Έρχεται σύντομα νέα φωτογράφιση...Προσπάθησα να της στείλω μυνημα απο εδώ αλλά δεν έγινε. Φωτο της που θα βρώ πέρα απο τις 3 που έχει στο site;

Μπορείς να μου στείλεις το τηλ σου σε προσωπικό;Εμένα με έχει μπλοκάρει .Παρόλο που την έχω δει 2 φορές και δεν ξέρω τι γιατί
ετσι καπως ενιωσα και γω οταν σου ζητησα ραντεβου και μου απαντησες. δεν ειναι αναγκη να τα εχουμε καλα με ολους και πιστεψε με δεν με ξερεις και δεν με απασχολει αν με μπλοκάρεις.Επειδή μόνο έναν ξέρω που μιλάει έτσι....
Οτι και να γράψεις δεν θα σε ξεμπλοκάρω
Δίνω ευκαιρίες αλλά είπαμε, υπάρχουν και κάποια όρια...
Kαλησπερα στην όμορφη κ φυσικά στην ομήγυρη.....
Γιατί ασχολούμαστε με μαλακίες...?
Οσο αφορά τα μπλοκαρίσματα δεν εχω άποψη για τα συγκεκριμένα , αλλα γενικα αν στο μνμ καταλάβει οτι τρολαρεις η γενικά χαλαστεί ,δυστυχώς τον πουλο....θέλει υπομονή κ προσοχή στα πρώτα μνμ...
Αν περάσεις τα κρασ τεστ της σου κάνει μέχρι κ το τραπέζι ,τόσο δοτική,είναι Άνθρωπος για συζήτηση κ κουβέντα
Αντί να συζητάμε για το πόσο μουναρα ειναι ,το σωμα της βγάζει φωτιές ,μόνο που την βλέπεις κ την πιάνεις ,καβλωνεις.Φάτσα ,χιλή βυζαρες ,κωλαρά,κ ενα μουνάκι κεχριμπάρι
έχεις μια αμαζόνα στο κρεβάτι,φωτιές βγάζει..... ροκ κ ανέντακτη τυπισα
όσο άφορα το δώρο ,σταθερό εδω κ ποσά χρονιά ,λίγο προσεκτικό διάβασμα στο νημα παλιοτερα μνμ...
Ανυπομονώ.Έρχεται σύντομα νέα φωτογράφιση...![]()
Βιντεάκι ανέβασε την κορμάρα σου..Έρχεται σύντομα νέα φωτογράφιση...![]()

Παρόλα αυτά έστειλες sms με παράπονα που σε μπλόκαρα στο viber... τέλος πάντων... Καλό καλοκαίρι να έχεις!ετσι καπως ενιωσα και γω οταν σου ζητησα ραντεβου και μου απαντησες. δεν ειναι αναγκη να τα εχουμε καλα με ολους και πιστεψε με δεν με ξερεις και δεν με απασχολει αν με μπλοκάρεις.
Κανονίστηκε φωτογράφιση ερχόμενη Παρασκευή ...Βιντεάκι ανέβασε την κορμάρα σου..
Μπέμπα πολυ κωλοπαιδο αυτός ο Κυριάκος..
![]()
ΑνυπομονούμεΚανονίστηκε φωτογράφιση ερχόμενη Παρασκευή ...![]()
Δεν είμαι παράλογη όταν το κάνω... αρκετοί έχουν έλλειψη παιδείας η ακόμα κ έλλειψη iq πιθανότατα!!!Kαλησπερα στην όμορφη κ φυσικά στην ομήγυρη.....
Γιατί ασχολούμαστε με μαλακίες...?
Οσο αφορά τα μπλοκαρίσματα δεν εχω άποψη για τα συγκεκριμένα , αλλα γενικα αν στο μνμ καταλάβει οτι τρολαρεις η γενικά χαλαστεί ,δυστυχώς τον πουλο....θέλει υπομονή κ προσοχή στα πρώτα μνμ...
Αν περάσεις τα κρασ τεστ της σου κάνει μέχρι κ το τραπέζι ,τόσο δοτική,είναι Άνθρωπος για συζήτηση κ κουβέντα
Αντί να συζητάμε για το πόσο μουναρα ειναι ,το σωμα της βγάζει φωτιές ,μόνο που την βλέπεις κ την πιάνεις ,καβλωνεις.Φάτσα ,χιλή βυζαρες ,κωλαρά,κ ενα μουνάκι κεχριμπάρι
έχεις μια αμαζόνα στο κρεβάτι,φωτιές βγάζει..... ροκ κ ανέντακτη τυπισα
όσο άφορα το δώρο ,σταθερό εδω κ ποσά χρονιά ,λίγο προσεκτικό διάβασμα στο νημα παλιοτερα μνμ...

αχ παναγία μου....Κανονίστηκε φωτογράφιση ερχόμενη Παρασκευή ...![]()
πες ταΝα δώσω και κάποιες βασικές οδηγίες για όσους δεν με γνωρίζουν....
1) Αν το δωμάτιο έχει πάνω από 23 βαθμούς τώρα το καλοκαίρι...
(Ιδανικά θα έκανα σεξ με γκάζια πανω σε χιόνι, στην άλλη περίπτωση θα κάνω τον αστερία)
2) Αν τα φώτα είναι τόσο δυνατά λες κ είμαι έτοιμη για εξέταση σε γυναικολόγο...
(Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι στο έντονο φως ο εγκέφαλος δεν χαλαρώνει)
3) Αν θέλετε να βλέπετε ταυτόχρονα και ματς μπαλίτσα η Ευαγγελάτο (ναι μου έχει τύχει)
Καλύτερα παιδιά μην στείλετε...
Δεν θα περάσετε καλά κ σας το λέω ευθέως!!!
Δεν τσαντίζομαι... απλά απορώ με την ηλιθιότητα που υπάρχει γύρω μαςτο κορίτσι είναι μάλαμα κ το τσαντίζετε .....κριμα

το ξερω κ εχεις δικιοΔεν τσαντίζομαι... απλά απορώ με την ηλιθιότητα που υπάρχει γύρω μας![]()
Προτιμώ την ζωντανή επαφή κ εξερεύνηση του σώματος, ειδικά αυτό το σώμα, αλλά χρειάζεται κ η φωτογράφιση για λόγους παρουσίασης κ ενημέρωσης.Κανονίστηκε φωτογράφιση ερχόμενη Παρασκευή ...![]()
Κανονίστηκε φωτογράφιση ερχόμενη Παρασκευή ...![]()
Παρόλα αυτά έστειλες sms με παράπονα που σε μπλόκαρα στο viber... τέλος πάντων... Καλό καλοκαίρι να έχεις!
Προχωράμε παρακάτω...
Απο τα air condition του bill που ειναι απο την εποχη του Οθωνα,μην περιμενεις και πολλα.Να δώσω και κάποιες βασικές οδηγίες για όσους δεν με γνωρίζουν....
1) Αν το δωμάτιο έχει πάνω από 23 βαθμούς τώρα το καλοκαίρι...