Minister2021
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 2.390
Καλώς την όμορφηΚαλησπέρα... Επιστρέφω από αύριο 5/6.
Καλώς την όμορφηΚαλησπέρα... Επιστρέφω από αύριο 5/6.
Λίστα αναμονής κ οποίος προλάβει.Καλώς την όμορφη
Παντού υπάρχουν κορόιδα, σίγουρα κάτι θα βγάλεις, δεν χρειάζεται να ρωτάς!!Καλησπέρα... ήθελα να ενημερώσω ότι τα ωράρια μου άλλαξαν 16.00-00.00
Τρίτη κλασικά ξεκούραση!
Μιας και αρκετοί ζητάτε φώτο και βίντεο αρκετά τακτικά, πως θα σας φαινόταν να ξεκινήσω of ανανεώνοντας το υλικό μου κάθε βδομάδα με ένα πολύ μικρό κόστος;;;![]()
Πως το βρίσκετε σαν ιδέα;;;
Πολλά.Παντού υπάρχουν κορόιδα, σίγουρα κάτι θα βγάλεις, δεν χρειάζεται να ρωτάς!!
σε εχει μπλοκαρει?πες μαςΠολλά.
Από που ορμώμενος έβγαλες Συμπέρασμα? Θ σ πω αύριο που έχω 2ωρακι.σε εχει μπλοκαρει?πες μας
ωραίος.....με αποστόμωσες...Από που ορμώμενος έβγαλες Συμπέρασμα? Θ σ πω αύριο που έχω 2ωρακι.
2ωρακι όπως είχε κανονιστεί. Το τιμήσαμε στο έπακρο. Η Κοπέλα έχει γίνει κουκλαρα. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Κάθε φορα κ νέα κόλπα..ωραίος.....με αποστόμωσες...
Κόστος;2ωρακι όπως είχε κανονιστεί. Το τιμήσαμε στο έπακρο. Η Κοπέλα έχει γίνει κουκλαρα. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Κάθε φορα κ νέα κόλπα..
Κόστος;
Άλλη αντιμετώπιση στο κόστος;Μην ξεχνάς ότι ο φίλος ίσως είναι και παλιός πελάτης οπότε έχει άλλη αντιμετώπιση λογικά
Δε νομίζωΆλλη αντιμετώπιση στο κόστος;
Κράτα μικρό καλάθι..Δε νομίζω
Πόσα σου πήρε ρε μαν δηλαδή; Ένα 50αρικο; Γιατί 100 παίρνει την ώρα…Κράτα μικρό καλάθι..
Αυτό κατάλαβες? Ρώτησε την πόσα παίρνει.Πόσα σου πήρε ρε μαν δηλαδή; Ένα 50αρικο; Γιατί 100 παίρνει την ώρα…
Εμένα με έχει μπλοκάρει .Παρόλο που την έχω δει 2 φορές και δεν ξέρω τι γιατίσε εχει μπλοκαρει?πες μας
Καλημέρα ! Τι εννοείς;Συμπεριφορά Τρούμπας
Ισχύει ότι γράφει η αγγελία....Να φανταστω οτι αυτο ειναι μηνυμα ενος ετους πριν? Επειδη ο φιλος μας εδω πριν ενα μηνα το επιβεβαιωνει οτι η τιμη ειναι αυτη ακομη. Μπορεις να μας πεις τι ισχυει Μελινα?
Επειδή μόνο έναν ξέρω που μιλάει έτσι....Συμπεριφορά Τρούμπας