Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.692
- Πόντοι
- 12.056
kalo ειναι να μιλαμε ομορφα

kalo ειναι να μιλαμε ομορφα

Μα ομορφα μιλάωkalo ειναι να μιλαμε ομορφα![]()
Ειλικρινής και σαφήςΈχεις δίκιο και κατανοώ ότι κάποιοι γουστάρουν να κλείνουν ραντεβού αυθημερόν ανάλογα με την διάθεση της στιγμής... το σέβομαι απόλυτα! Σε αυτήν την περίπτωση η καλύτερη λύση είναι κάποιο γραφείο.
Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να απαντάω ανάμεσα στα ραντεβού σε 50 μηνύματα και πολλές φορές δεν προλαβαίνω να τα βλέπω καν.
Η μόνη ώρα που μπορώ και απαντάω στα μηνύματα, είναι το πρωί με τον καφέ (11-12:00)...
Αυθημερόν ραντεβού είτε δεν προλαβαίνω να τα διαβάζω είτε η πιθανότητα να υπάρχει κάποιο κενό είναι μηδαμινή... οπότε τρύπα στο νερό!
Πιο όμορφα από το "θέλω να σε γλείψω" γίνεται;;;kalo ειναι να μιλαμε ομορφα![]()
Πεστα!! Με ξέρεις 6-7 χρόνια, δεν μιλώ ομορφα;; να γλειφω μπορεί να μην ξερω , αλλα μιλάω μπορώΠιο όμορφα από το "θέλω να σε γλείψω" γίνεται;;;![]()
ναι με το θελω κωλοΠιο όμορφα από το "θέλω να σε γλείψω" γίνεται;;;![]()

Και όμορφα μιλάς... κ όμορφα γλείφεις...

Καλή Χρονιά να έχεις όμορφη!!!Τα φιλιά μου και πάλι... τα λέμε μετά τις 6-7 Ιανουαρίου![]()
Καλη χρονια μελινακιΚαλησπέρα... το viber το έχω κλείσει γιατί είμαι στις μέρες μου και ήθελα λίγο ηρεμία αυτές τις μέρες. Οπότε να σας ευχηθώ από εδώ καλή πρωτοχρονιά ... ο νέος χρόνος να σας φέρει ότι επιθυμείτε! Μα κυρίως υγεία παιδιά... σωματική κ ψυχική!
Επίσης να ζητήσω συγνώμη αν αδίκησα κάποιον στα μηνύματα.
Οι γνωστοί μου γνωρίζουν ότι είμαι λίγο "μυστήρια" μέχρι να γνωρίσω κάποιον κ ξεψειρίζω κάθε λέξη. Αν σας γνωρίσω καλύτερα "δίνω κ το βρακι μου" .
Καμιά φορά κ κυριολεκτικά(έχει τύχει)
ΤΑ ΦΙΛΙΆ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ 6-7 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ.
Συμπληρωματικά του προηγούμενου σχολίου/κριτικής μου και σε απάντηση μεταγενέστερου σχολίου της κοπέλας,Πρόσφατη συνάντηση, μετά τα Χριστούγεννα (ενημερώνει μέσω των εικονιδίων στο viber για τυχόν αποχές)
Κατευχαριστημένος (ως λάτρης του gfe).
Κατέβαλλε προσπάθεια, χωρίς ίχνος δυσαρέσκειας, για να υπάρξει και 2η ολοκλήρωση.
Το μόνο, κατ’ εμέ, μειονέκτημα ότι πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία >= 3-4 μέρες πριν την συνεύρεση.
Καλή Χρονιά με υγεία κούκλα μου!!Καλησπέρα... το viber το έχω κλείσει γιατί είμαι στις μέρες μου και ήθελα λίγο ηρεμία αυτές τις μέρες. Οπότε να σας ευχηθώ από εδώ καλή πρωτοχρονιά ... ο νέος χρόνος να σας φέρει ότι επιθυμείτε! Μα κυρίως υγεία παιδιά... σωματική κ ψυχική!
Επίσης να ζητήσω συγνώμη αν αδίκησα κάποιον στα μηνύματα.
Οι γνωστοί μου γνωρίζουν ότι είμαι λίγο "μυστήρια" μέχρι να γνωρίσω κάποιον κ ξεψειρίζω κάθε λέξη. Αν σας γνωρίσω καλύτερα "δίνω κ το βρακι μου" .
Καμιά φορά κ κυριολεκτικά(έχει τύχει)
ΤΑ ΦΙΛΙΆ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ 6-7 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ.
Αγαπημένη κ σε μένα τα ίδια λες. ...Και όμορφα μιλάς... κ όμορφα γλείφεις...
???Καλησπέρα και καλή χρονιά στους συναγωνιστές και στη Μελίνα μας. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει το τηλ της κοπέλας? Αυτό που έχει στο προφίλ της, στο viber μου βγάζει ότι δεν υπάρχει
Υπομονή λίγες μέρες..
Ησύχασα!!!Υπομονή λίγες μέρες..