Americanla
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2024
- Like
- 553
- Πόντοι
- 80
Έλα αδερφέ ότι προλάβουμε..Θέλω κ εγω ζήλεψα...
Έλα.ελα
Εσυ το πάνω κ εγώ το κατω μέρος.
Έλα αδερφέ ότι προλάβουμε..Θέλω κ εγω ζήλεψα...
Έλα.ελα
Θα την καθυστερήσω φίλε μου... αύριοΣοβαρα. Μην γελας. Θα χάσεις..
Σορρύ αδελφέ κθα στο χαλάσω αλλά μου αρέσει δυάδα, το τριάδα δεν το έχω ακόμα ποτέ δεν ξερειςΈλα αδερφέ ότι προλάβουμε..
Εσυ το πάνω κ εγώ το κατω μέρος.
συμφωνω σε οσα λες απολυτα για αυτο εχεις τον σεβασμο μου οπως και πολλες αλλες κοπελες του χωρουΣου απάντησα ήδη... της συνείδησης μας!
Αν και ιερόδουλη παράδειγμα, δεν νιώθω ότι κάνω κάτι ανήθικο. (Παρόλο που κάποιοι το θεωρούν ανήθικο επάγγελμα)
Αντιθέτως αποτρέπω βιασμούς κ συμπληρώνω τα κενά κάποιον.
Στην ουσία πληρώνομαι για να δώσω αυτό που χρειάζεται ο καθένας, πολλές φορές δεν είναι καν το σεξ.
Δεν έχω σύντροφο ούτε κοροϊδεύω κανεναν , όσες φορές ερωτεύτηκα σταμάτησα την δουλειά γιατί δεν ένιωθα καλά να με αγγίζουν άλλοι. Ομως αν δούλευα αυτό για μένα θα ήταν ανήθικο και εγωιστικό επίσης...
Στην μια περίπτωση κάνω μια προσφορά που δεν βλάπτει κανέναν, αντιθέτως...
Στην δεύτερη περίπτωση είχα έναν άνθρωπο που δεν ήθελα να μοιράζομαι με καμιά , οπότε εδώ λειτουργεί υποσυνείδητα το :
"ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ"...
ελπίζω να έδωσα λίγο περισσότερο φως με το παράδειγμα μου .
Έχω κανονίσει για,αργά. Μην αγχώνεσαι.Θα την καθυστερήσω φίλε μου... αύριο![]()
Αν μου επιτρέπειςΚάποτε που λες ήταν μια γνωστή που γνώρισε έναν συμπαθητικό γ αυτήν τύπο σε ένα μαγαζί, μετά από 2-3 ραντεβού πήγε σπίτι του, στο (σεξ) δεν άκουγε όχι ο τύπος και σήκωσε και χέρι, την άλλη μέρα την είδαν κάποιες της παρέας με μαυριλες και πέσανε τα απαραίτητα τηλέφωνα στην παρέα. Οοοοοοοχι δεν πήγαμε στους μπάτσους, έδειξε το σπίτι του. Τα υπόλοιπα τα διαχειριστηκαν κάποια άτομα της παρέας ένα πρωί που πήγαινε στην δουλειά του.... έτσι θέλουν eye for an eye.
Εχθες το απόλαυσα πολύ..και το twerk![]()
Τυχερέ εγω να δω πότε?....Εχθες το απόλαυσα πολύ..
Γρηγορα τελειωσατε.Θα την καθυστερήσω φίλε μου... αύριο![]()
Κάνε μια εξαίρεση...Με τέτοιο κρύο δεν την βγάζω έξω...
Εργάζομαι στο magic...Καλημερα
Κανεις ραντεβου κανονικα;
Υ.Γ.Με συχωρειται για την χαζη ερωτηση αλλα υπαρχει λογος.
Ευχαριστω
Καλημέρα όλη μέρα! Πως μπορω να επικοινωνησω απο κοντα μαζι σου?
Εργάζομαι στο magic...
Αυτή τη βδομάδα θα είμαι Πέμπτη κ Σάββατο (ίσως κ Κυριακή)
Σε θέλω για γραμματέα μου εσένα! Μου κάνεις...Από το γραφείο magicgirls.tv παίχτη, υπάρχει νήμα εδώ που έχουν την σελίδα τους δίνουν διαθεσιμότητες , πάρε τηλέφωνο και ρώτα. Καλημέρα σου κιόλας, με όλο τον σεβασμό διάβασε λίγο κανόνες του σαιτ, νήματα, ψάξε και ενημερώσου. Καλή συνέχεια
Σε θέλω για γραμματέα μου εσένα! Μου κάνεις...
Πάντα στη διάθεσή σαςκαι φυσικά όλων των κοριτσιών
![]()
Τι λέει @Spiros_73 ? Τον συμπαθείς πολύ ή ναΚατάλαβα, ενέργεια για το βράδυ; Που θα πας και συ στην μοναδική σου αγάπη την Αγάπη;
Στην έφερα μνπνο...Καλημέρα