Ναι...Μια χαράΚαι κουνημενος είναι χάρμα οφθαλμών...
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι...Μια χαράΚαι κουνημενος είναι χάρμα οφθαλμών...
Μην ασχολείσαι με μικρότητες. Εσύ κάνε αυτό που
Μην χαλάς την ψυχολογία σου..
Πως μπορώ να σηκώσω τον πεσμένο κωλο μου σε βίντεο ρε τύπε? Δώσε μου τα φώτα σου...δεν σε ξέρω και ούτε καν τηλέφωνο σου δεν έχω, αλλά αυτό που έβαλες δεν είναι βίντεο.
Αυτό που έβαλες μπορείς να το ρετουσάρεις.
Δεν διαφωνώ όμως σε τίποτα από τα παραπάνω που έγραψες!
Δεν έχουμε χάσει τίποτα που πρέπει να βρούμε...Νομίζω ότι το θέμα δεν μας ενδιαφέρει. Αν υπάρχει κόντρα μεταξύ των δύο μερών ας τα βρουν εκτός forum.

15αυγουστο εδω?Δεν έχουμε χάσει τίποτα που πρέπει να βρούμε...![]()
Πολύ καλά στέκεται μανάρι ο κωλος σου.Πως μπορώ να σηκώσω τον πεσμένο κωλο μου σε βίντεο ρε τύπε? Δώσε μου τα φώτα σου...![]()
Είμαι διακοπές , αν υπάρχει χρόνος θα το ανακοινώνω εδώ...15αυγουστο εδω?

....ρε μαγκα φωτογραφε (kouros60 aka wiseman22), 300 μηνυματα ρε θηριο?!?!!?! Δεν ειναι "κλικ" της dslr σου τα μνμΑρχικά να πω πως κάποια στιγμή όλοι εσείς που μπλοκάρω (για οποιονδήποτε λόγο) πρέπει να μάθετε να πηγαίνετε παρακάτω και όχι να βγάζετε χολή ως εκδίκηση...
Ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι και για ακόμη μια φορά θα πω ντροπή σου κοτζάμ άντρας να κάνεις σαν δεκαπενταχρονο!
Τα 300 αναπάντητα μηνύματα (από 3 διαφορετικά νούμερα) και όλη η χολή που βγάζεις μόνο εις βάρος σου είναι...
Καλά θα κάνεις να γυρίσεις σελίδα γιατί στο τέλος θα βρεις τον μπελά σου!
Φιλικά πάντα....
ΥΓ: τόσο καιρό που έχεις να με δεις μάλλον ξέχασες πως είναι τα κωλομέρια μου.
Στα αφήνω σε βίντεο (που δεν γίνεται ρετους) να θυμηθείς![]()
ε μα........ρε μαγκα φωτογραφε (kouros60 aka wiseman22), 300 μηνυματα ρε θηριο?!?!!?! Δεν ειναι "κλικ" της dslr σου τα μνμ![]()
Στέλνω SMS για ώρα?Είμαι διακοπές , αν υπάρχει χρόνος θα το ανακοινώνω εδώ...
Σήμερα το βράδυ μετά τις 9 υπάρχει χρόνος να αμαρτήσω![]()
από τις 12:00 έως τις 21:00Τρίτη 23 ή Τετάρτη 24?Καλησπέρα...
Τρίτη 24/8 θα είμαι ελεύθερη για ιππασίααπό τις 12:00 έως τις 21:00
Μάλλον Τρίτη εννοεί το κορίτσι..Τρίτη 23 ή Τετάρτη 24?
Ίσως θα ήταν καλύτερα να μας το διευκρινήσει η ίδια για αποφυγή μπερδέματοςΜάλλον Τρίτη εννοεί το κορίτσι..
από τις 15:00 έως τις 22:00Καλημέρααα...
Σάββατο 10/9 στο άθλημααπό τις 15:00 έως τις 22:00
Τέλος της άλλης εβδομάδαςΠότε επιστρέφεις κανονικά
Με το καλό...Και μια φωτό να μας ρίξειςΤέλος της άλλης εβδομάδας