Πρέπει να τρως πολύ ξύλο από κάποια !!!
Το ποιο πιθανό είναι να μην σε γουστάρει και να λες ότι λες .
Επειδή έτσι είναι η Μελίνα
Εάν δεν γουστάρει απλά δεν ....
Ψάξε αλλού και όχι μαζί μου
Δεν σε πέρνει !!!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Και επειδή θέλω να δώσω ενα ΤΕΛΟΣ μαζί σου .. εάν έχεις βρεθεί μαζί της και όσο έχει βρεθεί .. δεν είναι ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον δικό μου μαζί της !!!
Πρέπει να τρως πολύ ξύλο από κάποια !!!
Το ποιο πιθανό είναι να μην σε γουστάρει και να λες ότι λες .
Επειδή έτσι είναι η Μελίνα
Εάν δεν γουστάρει απλά δεν ....
Ψάξε αλλού και όχι μαζί μου
Δεν σε πέρνει !!!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
Και επειδή θέλω να δώσω ενα ΤΕΛΟΣ μαζί σου .. εάν έχεις βρεθεί μαζί της και όσο έχει βρεθεί .. δεν είναι ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον δικό μου μαζί της !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ούτε εγώ !!! Ο τύπος είναι με την χείρα και τα πέντε ορφανά
Τραβα ρε γαμηδι να δεις αν ερχομαι που θα το παιξεις και μαγκας πισω απο το πληκτρολογιο κι απ οτι ειδα ακομα δεν καταλαβες τι εννοουσα οποτε με ζωα κι αγαπουληδες δεν ασχολουμαι και πολυ χρονο σου εδωσα που απαντησα
Τραβα ρε γαμηδι να δεις αν ερχομαι που θα το παιξεις και μαγκας πισω απο το πληκτρολογιο κι απ οτι ειδα ακομα δεν καταλαβες τι εννοουσα οποτε με ζωα κι αγαπουληδες δεν ασχολουμαι και πολυ χρονο σου εδωσα που απαντησα
Και τα ζώα έχουν πέος και μάλιστα κάποια είναι και με προσόντα , και τα βαράνε πάνω στο τραπέζι !!
Εσύ συνέχισε να χτυπάς τα χέρια σου !
Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω και αρκετά έριξα το επίπεδο μου τόσο χαμηλά !!
Και τα ζώα έχουν πέος και μάλιστα κάποια είναι και με προσόντα , και τα βαράνε πάνω στο τραπέζι !!
Εσύ συνέχισε να χτυπάς τα χέρια σου !
Έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω και αρκετά έριξα το επίπεδο μου τόσο χαμηλά !!