Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τύπε αυτό που αρχίζει & τελειώνει σε-με 69..Τελικά ρε παιδιά ποιο τηλέφωνο ισχύει τώρα ;;;;
Ευχαριστώ παίχτη !Τύπε αυτό που αρχίζει & τελειώνει σε-με 69..
Ευχαριστώ παίχτη !

γυρισε δουλευει?Θα είμαι ενεργή μέχρι 20 Αυγούστου.
Από 20 Αυγούστου μέχρι 20 Σεπτέμβρη διακοπούλες .
Μάλλον ακόμη διακοπές.γυρισε δουλευει?
Κανείς ???Όσοι έχουν μόνο τον αριθμό που αναφέρει η ίδια στο νήμα της δεν θα ξέρουν κάτι !
Λες να σταμάτησε;Κανείς ???
Θα το ξέρατεΛες να σταμάτησε;![]()
Δε νομιζω. Coming soon ?Λες να σταμάτησε;![]()
Και εγώ αυτό πιστεύω.Θα ενημερώσει μόλις ξεκινήσει.Λογικα...Δε νομιζω. Coming soon ?
Μπες στη σελιδα γαμος σχεση και αναμεσα τι. Σε περιμενει μια εκπληξηΚαι εγώ αυτό πιστεύω.Θα ενημερώσει μόλις ξεκινήσει.Λογικα...
Ξεκίνησε;;;Μπες στη σελιδα γαμος σχεση και αναμεσα τι. Σε περιμενει μια εκπληξη![]()

Μπήκε Οκτώβρης , καιρός λοιπόν να μπω και γω στο παιχνίδι με μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα:Και εγώ αυτό πιστεύω.Θα ενημερώσει μόλις ξεκινήσει.Λογικα...
Καλυτερα με αντιχειρα να πιανει ολο το ονομα του προφιλ ?Μπήκε Οκτώβρης , καιρός λοιπόν να μπω και γω στο παιχνίδι με μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα:
Δευτέρα έως Παρασκευή από 12:00 έως 20:00 και ΣΚ ξεκούραση.
Μόνο μηνύματα με λίγη υπομονή γιατί δεν έχω γραμματέα , απαντάω η ίδια με την πρώτη ευκαιρία (γι'αυτό κ δεν κλείνω αυθημερόν ραντεβού αλλα κατά προτίμηση μια μέρα πριν)...
ΥΓ: Με την παραμικρή υποψία ότι κάποιος τρολαρει, μ@λ@κίζεται , υπάρχει ασυνεννοησία η υπάρχει έλλειψη σεβασμού, θα μπλοκαρεται αυτόματα από τον ατίθασο δείκτη μου! ??
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ❤?
καλησπερα ρε μελινα.καλως ηρθες.ξεκαθαρο το μηνυμα σου.μηνυμα που?Μπήκε Οκτώβρης , καιρός λοιπόν να μπω και γω στο παιχνίδι με μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα:
Δευτέρα έως Παρασκευή από 12:00 έως 20:00 και ΣΚ ξεκούραση.
Μόνο μηνύματα με λίγη υπομονή γιατί δεν έχω γραμματέα , απαντάω η ίδια με την πρώτη ευκαιρία (γι'αυτό κ δεν κλείνω αυθημερόν ραντεβού αλλα κατά προτίμηση μια μέρα πριν)...
ΥΓ: Με την παραμικρή υποψία ότι κάποιος τρολαρει, μ@λ@κίζεται , υπάρχει ασυνεννοησία η υπάρχει έλλειψη σεβασμού, θα μπλοκαρεται αυτόματα από τον ατίθασο δείκτη μου! ??
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ❤?
Εσένα σου χρωστάω μια δωρεάν συνάντηση, δώρο από το κατάστημα γιατί τελευταία φορά δε με πέτυχες στα "Καλά" μου...Καλυτερα με αντιχειρα να πιανει ολο το ονομα του προφιλ ?