cook69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 235
- Πόντοι
- 280
Για όποιους αναρωτιούνται, το πρόσωπό της είναι εξίσου καλό με το κορμί της, τελεία.
Απο τις πιο ωραιες γυναικες που εχω συναντησει, προσωπο σωμα και συμπεριφορα!!!!!
Για όποιους αναρωτιούνται, το πρόσωπό της είναι εξίσου καλό με το κορμί της, τελεία.
λυσε μου μια απορια μελινα ,όταν λες για οσους εννοεις εκεινους τους οσους που τους ξερεις η και για οσους δεν ξερεις σαν εμενα π.χ, που δεν κοιμομαστε τις νυχτες επειδή εισαι ερωτικο απωθημενο μας?Για όσους δε βολεύονται στο Μπιλ, σήμερα βράδυ θα βρίσκομαι Αργυρούπολη και υπάρχει περιθώριο...
Λέγε τέτοια ... ΟΧΙ ΛΕΓΕΓια όσους δε βολεύονται στο Μπιλ, σήμερα βράδυ θα βρίσκομαι Αργυρούπολη και υπάρχει περιθώριο...
παρών!Για όσους δε βολεύονται στο Μπιλ, σήμερα βράδυ θα βρίσκομαι Αργυρούπολη και υπάρχει περιθώριο...
ναι μάνα μου ...Καλησπέρα! Είσαι από το γνωστό Athens diva που έκλεισε πριν ένα χρόνο περίπου?
Στείλε μου κινητό τι εννοείς ακριβως, για να λύσω την απορία σου...λυσε μου μια απορια μελινα ,όταν λες για οσους εννοεις εκεινους τους οσους που τους ξερεις η και για οσους δεν ξερεις σαν εμενα π.χ, που δεν κοιμομαστε τις νυχτες επειδή εισαι ερωτικο απωθημενο μας?
Καλααααααααναι μάνα μου ...
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΠΛΉΡΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
ναι μάνα μου ...
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΠΛΉΡΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
Δε σας μπορώ ρεεεε μαι και εσυ ρε κοριτσι με 2 κενα τι περιμενες :-Δε σας μπορώ ρεεε

καλησπερα κ απο μενα! εχω στειλει μηνυμα εδω και καιρο αν μπορουμε να βρεθουμε μια και η περιοχη που θα εισαι ειναι και δικη μου.ευχαριστωΔε σας μπορώ ρεεε