Νέα

Με ποιές πουτάνες έχετε κάνει τα καλύτερα γαμήσια;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMMY DEVITO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ispanolatris

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Μηνύματα
45
Like
42
Πόντοι
0
Από όσες παίζουν μπάλα ακόμα:

1) Μαρίνα 60, για τους γνωστούς λόγους
2) Valeria από Spicy Models, λόγω κορμάρας (οκ, στη φάτσα είναι σαν βελοσιράπτορας) και pse.
3) Αγγελική 24, την οποία έχω καιρό να δω. Δεν έχει απαντήσει σε Pm δυστυχώς. Η καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει.

Από όσες δε βρίσκω πλέον (και αν κάποιος έχει πληροφορία για το αν παίζουν ακόμα, θα τον ευγνωμονώ για πάντα)

1) Εύα, η μιλφάρα από Αγ. Μελετίου, Βριλησσού 57, τα πάντα όλα
2) Άντζελα, το βρωμόσκυλο από Δευκαλίωνος 63 με την κωλάρα που κάθε φορά την έκανα μπάνιο στη μάπα.
3) Μάρσι, το λαδοκόριτσο από Καιτόσπιτο, λόγω της κωλάρας της που με άφηνε να τη χύνω, και της ποδομαλακίας της
4) Μαρία, κωλάρα πέρασε σχετικά πρόσφατα για λίγο από Φ212
5) Ντάρια, (Αγ. Μελετίου, Φραντζή),ίσως η καλύτερη. Κορμάρα, γαμώ τα παιδιά και κρεβάτι από τα λίγα.
6) Κατερίνα από μασατζίδικο Σινώπης, θα έδινα τα πάντα να ξαναέχυνα ανάμεσα στις βυζάρες της. Και τέλειο μασάζ.
7) Μελίνα από Στουρνάρη 29, πρόσφατη απώλεια, ευελπιστώ να επιστρέψει στα καθήκοντά της.
8) Αλίνα, συνήθως πρωινές βάρδιες Βριλησσού 36, πήγαινες στα έκανε όλα, και ξύπναγες για όλη την υπόλοιπη μέρα.
9) Σάρα, κωλάρα, κοντά μαλλιά από Συγγρού 248.
 

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.337
Κριτικές
48
Like
1.798
Πόντοι
2.426
Τι εννοεις παικτη; Εγω νομιζα οτι της εκατσε κατι καλο και σταματησε.. Η ετσι ηλπιζα τουλαχιστον..

την δίπλωσαν σε μιά κόλα χαρτί και την απέλασαν γιατί δεν έκανε κάποια χατήρια...
 

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Μηνύματα
949
Κριτικές
65
Like
1.198
Πόντοι
2.300
Από όσες δε βρίσκω πλέον (και αν κάποιος έχει πληροφορία για το αν παίζουν ακόμα, θα τον ευγνωμονώ για πάντα)

5) Ντάρια, (Αγ. Μελετίου, Φραντζή),ίσως η καλύτερη. Κορμάρα, γαμώ τα παιδιά και κρεβάτι από τα λίγα.
Φιγουράρει και στη δικια μου λιστα.. :rockon: :rockon: :rockon: Τι κριμα που εγινε κυριλε..
 

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Μηνύματα
1.217
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Άννα σέρβα 2009, Λίντα , Αλίσα ξανθούλα στο δεύτερο μισό της καριέρας της, Μπέτυ Φ104
θα μου έρθουν κι άλλες...
 

stefanos22

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Μηνύματα
58
Like
6
Πόντοι
0
Τα καλύτερα γαμήσια τα έκανα τριολέ με δύο ταϊλανδέζες. Σπάρταθλον και θελαν κι' άλλο.
Αλλά μιλάμε για άλλη κατηγορία πουτάνας εκεί.
 

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Μηνύματα
751
Κριτικές
10
Like
652
Πόντοι
2.357
Πρίν από πολλά χρόνια.....Amber κατι.... τουρ από τσεχία.... Γάμαγα για 3 ώρες σαν να μην υπήρχε αύριο... Από τα γαμήσια που μου έχουν μείνει αξέχαστα
Βαλέρια και Μόνικα από γραφείο. Μολδαβές και οι δύο.
Τα καλύτερα τώρα τα κάνω με την Λίζα (πρώην Αχιλλέως). Εχουμε φοβερή χημεία,κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο.
 

gsperxi

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Με τις τουρίστριες που μας επισκέπτονται παλαιότερα που λεφτά υπήρχαν ΖsaZsa (Swedish), Jane (το μικρόσωμο Ρωσιδάκι από Αγ Πετρούπολη) και την Carolina 

Η έρευνα δεν τελειώνει ! να περνάτε καλά
 

baks

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Μηνύματα
25
Like
8
Πόντοι
0
θεματαρα τρελε
απο που να αρχισει κανενας

λοιπον εγω προσωπικα απο τα του οικου μας (για Αθηνα μιλαω)

θα ελεγα το πιο γαματο γαμησι ητανε με call-girl η οποια ακουει στο ονομα βερονικα


απλα κορυφη
kalhmera pws vrikoyme ti veronika?
 

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
6
Like
61
Πόντοι
16
Καποτε,ειχα μια κολλητη,που ηταν του επαγγελματος...στα φορτε της ειχε τους καλυτερους πελατες και τα πιο μεγαλα ονοματα...Μια νυχτα βγηκαμε με μια φιλη της,βιζιτα επισης και ακριβη μαλιστα ,σε ενα σκυλαδικο...
Η φιλη της με γουσταρε και μετα το σκυλαδικο πηγαμε σπιτι μου και γαμιομασταν ολο το βραδυ.Δεν πληρωσα τιποτα βεβαια αλλα εχω να το λεω οτι γαμησα τσαμπα μια άπο τις ακριβοτερες βιζιτες της Αθηνας τοτε...
 

men1975

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Μηνύματα
77
Κριτικές
9
Like
342
Πόντοι
280
Το καλυτερο ηταν το 2001 με τηλ.απο αγγελια.Μελαχρινο κορμαρα βυζο 4 φυσικο και αχορταγο σε ολα...Ηταν απο ξανθη μου ειπε αλλα μαλλον βουλγαρα...
 

Bourdelov

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2017
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Με την Ουκρανέζα Μαρίνα, την γνωστή ως "γκέισα" είχα κάνει μακράν τα καλύτερα γαμήσια και θα μείνει αξέχαστη στην μνήμη μου!!! Δυστυχώς σταμάτησε το Μαρινάκη...Έκανε την καλύτερη πίπα και όταν την γάμαγα στα όρθια, γούσταρε ξυλιές στον πισινό! Επίσης είχε κόλλημα με την γλυφοκωλάδα και το έκανε πολύ καλά!!!
Ακόμα μία που θα θυμάμαι, είναι η Ρουμάνα Κάρλα η καύλα!!! Την είχα πάρει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μπουρδέλο που δούλεψε  :rockon:
Η Ρωσίδα Ελένη από Φυλής 66Δ επίσης μια από τις καλύτερες εμπειρίες, καθώς μετά το γαμήσι ξάπλωνε στην αγκαλιά μου για ώρα και μου έδινε γλωσσόφυλα  :rockon:
Και τέλος η μαύρη μουνάρα Ναόμι που δούλεψε για λίγο στο Βέργας 6 υπόγειο. Φοβερό κορμί και τα γλωσσόφυλα σε τέτοιες χειλάρες θα μου μείνουν αξέχαστες  :rockon:
 

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.067
Κριτικές
57
Like
704
Πόντοι
3.995
Τώρα είναι καιρός να πουμε με ποιες πουτάνες κάνουμε τα καλυτερα γαμήσια.  Αυτές που κάναμε κακο,εαν δεν υπαρχουν εχουν μονο ιστορική σημασία.
 

Diego 10

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2017
Μηνύματα
57
Like
2
Πόντοι
0
Πολλές μου έχουμε μείνει...Από τα πιο δυνατά γαμήσια όμως ,Άννα η Σερβα από κασσανδρας προ δεκαετίας...
 

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Μηνύματα
2.709
Κριτικές
24
Like
3.362
Πόντοι
2.846
  Καταρχας  να  πω  ενα μεγαλο Ευγε  σε  συναθλητη Τομμυ  Ντεβιτο  διοτι μεσα στις  σαχαλμαρες  των  καιρων  εφτιαξε ενα  πολυ  γλυκο  και νοσταλγικο  νημα  διοτι για  εμας  τους  παλιους  κατι  τετοια  νηματα  μας  γυριζουν  πολυ πισω  στο  χρονο , Ευγε  λοιπον για την φοβερη  αυτη  εμπνευση  που ειχε ο Τομμυ .
  Ετσι  κι  εγω σκαλιζοντας  λιγο το  παρελθον  μου θα  σταθω στα καλυτερη περιοδο των  γαμησιων  που για μενα  επαιξε απο το  2008-2011 η κι αρχες του 2012 , αυτη  λοιπον  την 4ετια  παιζανε  τα  καλυτερα  μωρα  στην πιατσα πιο αματουρ  πιο  αγαπησιαρικα ,  οχι  οι ξεπετες και οι πονηρουδες που παιζουν τωρα που βρηκαν  ευκολη την Βιζιτα .
  Λοιπον πρωτα θα  αναφερθω στην περιοδο 2009 με 2010 στο  κορυφαιο  αφτεραδικο  του Καρεα  και θα  αναφερθω  στο  παρεακι Λουσυ-Τζινα και Σαρα οπως και πολλες  αλλες Τσεχες και στριπτιτζουδες  που περναγαν  κι ετρωγα  κατα  καιρους που ουτε που θυμαμε τα ονοματα τους ,  Τζινα και Σαρα  κορυφαια  γαμησια  κι απ τις 2  ειδικα με  την  Σαρα με  εξτρα  ενα  20αρι η 40αρι εκανε  παπαδες μεσα στο  δωματιο το τι αναλ  της ειχα ριξει στο κρεβατι και μεσα στο  μπανιο  που ειχε το δωματειο δεν  περιγραφεται ,  η  τυπισσα  ζουσε για το  γαμησι το  ξυλο και το  σπερμα σε μαπα σωμα κωλο παντου , πορνοσταρικα  γαμησια διχως αυριο , οταν  εψαχαν  για μετα τις 12 να παω να  ρειξω  Rocco  Sifredi πηγαινα Καρεα Σαρα και μετα φαι και υπνο το καλυτερο γευμα για να κλεισει η μερα .
  2η  στην  λιστα  του Chico η Αννα η  Σερβα με  εμαθε  στην Φυλης την  εστρωσα  στην  Κασσανδρας , απιστευτη τσιμπουκαρα και  γαμησι  το κοντοπουτανο ,  κορυφαια  γαμησια και αναλ  διχως  αυριο ,  ζεσταμα με  3 δαχτυλα  στο  κωλι  της και μετα  πουτσα και 20λεπτο  αναλ  χωρις διαλειματα  , αρκετα 100αρια εφαγα για παρτυ  της  στο Κασσανδρας 3 το πανω απ το  Σεπτεμβρη  του 2009 μεχρι και τον Νοεμβρη  του 2009  μεσα στα Χριστουγεννα  του 2009  εφυγε  για  την  πατριδα  της και μαζι της απο  τοτε πηρε κι ενα  μικρο κομματι  απο  Chico .... μεγαλος ερωτας η Σερβα και μου εκανε και τα χατηρια μου .
Νο 3  στην λιστα του Chico  Η  Βανεσσα απο  φυλης 59 και Αγαθοπουλεως , η πιο καυλιαρα μελαγρινη  εβερ ,  δεν  ειχε  κορυφαιο  σωμα  μοντελε  , αλλα αν  σε  ηξερε και ειχατε χημεια  εκανε κορυφαια  γαμησια , πιπα οχι κατι φοβερο , αλλα ολα  τα λεφτα  ηταν  το πισωκολλητο και η αφρατη κωλαρα της  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:, μελαχρινη σκουροδερμη  αφρατη κωλαρα σαν  και της Καρτνασιαν , απ το 2009 μεχρι και τελη  του 2010 που επαιζε  μονο στο  Αγαθουπολεως  ειχε  γραψει πολλα χιλομετρα στο κοντερ μου στο Αγαθουπολεως  εκει που τελειωσε και την καριερα της εριξα τα καλυτερα διοτι  της  εσκαγα  60αρι και 70αρι στο κλεισιμο της βαρδιας και την εκλεινα  για 45λετο στο  δωματειο η τσατσα της ακομα με θυματε οπου με  βλεπει διοτι επερνε κι αυτη το  δωρακι της για να μην  ενοχλησει ,  ερωτα η Βανεσσα ακομα ψαχνω καποια να της  μοιαζει αν  εχει καποιος το  fubu  της ας  στειλει πμ .
  Νο 4  στην λιστα  εχουμε  την  Αμαντα  καυλωμενη  παντα ,  η Αμαντα τρελοκομειο  τελειως  η ξανθια εκφυλη  μωρακλα ,  φοβερη πιπα , δυνατα γαμησια  και χαμουρεματα  και στο Πειραιως οπου την  γνωρισα  το 2011 και το 2012 εκει που την πηρα 4ις-5 φορες και που εκλεισε  την καριερα της  στο  Στουντιο  στο  Φυλης  104 ,  φοβερη κορμαρα , κωλαρα , εκφυλο θηλυκο  και καυλωμενη , κορυφαιας ποιοτητας γαμησια ας ειναι καλα στην Ιταλια που  βρισκεται  τωρα η γυναικαρα μας .
  Και τελος  βαζω και θα κλεισω με το  νο5  στην λιστα μου με την απιστευτα  σεξυ και ναζιαρα  γατουλα ,  που μου χαρισε  κορυφαια  γαμησια με  πολυ  παθος και  πολυ καυλα , το ονομα αυτης  ακουει στην  Ελενα απο Κεφαλληνιας 75 ιστορικος  χωρος  για μενα , δεν θα πω πολλα  για την Ελενα απο τα μεσα του  2008  που  γνωριστηκαμε  μεχρι και το 2010 που κρεμασε  τα  στρινγκ  της καναμε  τα πιο  καυλερα  και παθιαρικα  γαμησια  εβερ ,  χαμουρεματα γλωσσοφιλα ,τρομερες πιπες ακα τα παντα ολα  στο δωματιο  Σαντορινη , πραγματικα εκεινη την  περιοδο αν  και ειχα  σχεση τα γαμησια που εριχνα  με  την  Ελενα  ηταν τα πιο  γλυκα  εβερ πιο  πολυ  ηθελα  να  βλεπω την  λεπτη ντελικατη  Ελενα παρα  την γκομενα μου ηταν κι αυτη λεπτη και μοντελε αλλα δεν  εβγαζε  την  καυλα της  Ελενας ,  Ελενα λεω και κλαιω  :smitten: :smitten: :smitten: ...ας  ειναι  καλα  κι αυτη  εκει στον ερωτα  της ,  πραγματικα τα  λατρεψα  τα  χαμουρεματα της  και την καυλα που εβγαζε μεσα στο  δωματιο ναζιαρικο  θηλυλο απ τις  λιγες αγαπησιαρες  γατουλες που σκαλωσαν  τον  Chico .
  Αυτη λοιπον  ειναι  μια  απ της  κορυφαιες  νοσταλγικες  5αδες ,  πραγματικα  οσοι τις ειχανε  δοκιμασει  αυτες  τις  κοπελαρες  εχουνε  να  θυμουνται ,  αυτα τα ολιγα απο  Chicha  αν  θυμηθω  και καποιες αλλες  θα ποσταρω  :hi: :hi: :hi: :hi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom