Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
papafdoop exis κανη γλειφομουνι?εμενα μου περασε απο το υαλο
papafdoop paspasof ,κοντευω να βγαλω το σουβλακι απο την μυτη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ετσισαν γαζελολατρης και εγω ειπα να βαδησω στα χναρια του συναγωνιστη σουκερα που το προτεινει ανεπιφυλαχτα....
papadop να ξερεις η ρουφομουναδα σε εβενινη γαζελα προτεινετε ανεπιφυλακτα οταν πασχεις απο φαρυγγοαμυγδαλιτης... 
ναι γενικα απο φαρυγκολαρυγκικες νοσους.....Ετσιpapadop να ξερεις η ρουφομουναδα σε εβενινη γαζελα προτεινετε ανεπιφυλακτα οταν πασχεις απο φαρυγγοαμυγδαλιτης...
![]()

Ετσιpapadop να ξερεις η ρουφομουναδα σε εβενινη γαζελα προτεινετε ανεπιφυλακτα οταν πασχεις απο φαρυγγοαμυγδαλιτης...
![]()
θα το εχω υποψιν μουστο παντελονι μας δεν εχουμε μια,τα καλα μαυρακια εχουν εξαφανιστει, και εγω τετοια ωρα ετοιμος με τα ουισκακια που εχω χτυπησει σπιτι να βαραω κοφτες,θελω εχω επιθυμησει να δαγκωσω λαιμουδακι απο γκανα μωρακι![]()

χθες καρφωσα την μαυρουλα εδω στα δικα μας τα μερη...πολυ καυλα,μου τα χαλασε λιγο που κουνηθηκε οταν την εχυνα...την καρφωνα για κανα 15 λεπτο γιατι αργουσα να χυσω,
κριτικη εδω:
κ απο κατω στα καπακια παλι δικη μου κριτικη...την ραντισα 2 φορες κ στα βυζομπαλα της...θελω ομως να την παρω κ απο κωλο για να ολοκληρωθει το πακετο.
λογικα ναι...αν αλλαξει κατι,εμεις (εγω κ γλ) σχεδον παντα ενημερωνουμε για αλλαγες σε κοπελες κτλ.αν ερθω αυθημερων θα την πετυχω την μαυρουλα? ;)
λογικα ναι...αν αλλαξει κατι,εμεις (εγω κ γλ) σχεδον παντα ενημερωνουμε για αλλαγες σε κοπελες κτλ.
ρωτα εδω το θειο ντιμιτς.

αμα ερθεις ελα να παμε παρεα στα τσαρδια βολτουλα...μετα κερνας κ την μπυρα (ες)![]()
θα κερασω κ μπυρα αν ερθω