Νέα

Massagio Hammam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peinasmenos_pp

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
223
Πόντοι
0
Θα χαρούμε να μάθουμε αν ξεκινήσει να εργάζεται ως ανεξάρτητη προσφέροντας μασάζ ΜΕ φραπέ
Kρίμα ναι σταμάτησε.. Μακάρι να δουλεύει ανεξάρτητη αλλά δεν νομίζω. Αν μάθει κάποιος ας μας πει

Τελευταία τροποποίηση:

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
231
Πόντοι
21
Πριν καιρό ειχε γραφτεί οτι έκανε κάποια ραντεβού επιλεκτικά, εκτος του massagio.. Τώρα μαλλον οι τυχεροί δεν θέλουν να μοιραστούν, ίσως ουτε και η ίδια να ανοίξει περεταίρω τον κύκλο της. Μακάρι θα πω εγώ να αλλάξει αυτο, ειδομεν.

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
0
Πριν καιρό ειχε γραφτεί οτι έκανε κάποια ραντεβού επιλεκτικά, εκτος του massagio.. Τώρα μαλλον οι τυχεροί δεν θέλουν να μοιραστούν, ίσως ουτε και η ίδια να ανοίξει περεταίρω τον κύκλο της. Μακάρι θα πω εγώ να αλλάξει αυτο, ειδομεν.
Καλά έτσι και ανοίξει τον κύκλο θα γίνει χαμός. Δεν θα προλαβαίνει. Θα χεστει στα φράγκα.. όλοι θα πέσουμε επάνω της..

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.186
Πόντοι
456
Ελάτε τώρα πείτε....ποιος από εδώ το έκανε; Χαχαχαχα

Συνημμένα

• 20250701_130840.jpg
    20250701_130840.jpg
    710,9 KB · Εμφανίσεις: 133

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.632
Πόντοι
3.506
Μόνοι τους γράφανε για όσους τους πιστεύανε!! Εντελώς αναξιόπιστη πληροφορία. Αν έχεις κάτι που για κάποιο λόγο δε θέλεις να μοιραστείς, απλά δε λες τίποτα!!! Δεν αφήνεις να διαρρεύσει δήθεν πληροφορία και σάλια και μύξες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.518
Πόντοι
10.656
Μόνοι τους γράφανε για όσους τους πιστεύανε!! Εντελώς αναξιόπιστη πληροφορία. Αν έχεις κάτι που για κάποιο λόγο δε θέλεις να μοιραστείς, απλά δε λες τίποτα!!! Δεν αφήνεις να διαρρεύσει δήθεν πληροφορία και σάλια και μύξες.
αφου τους αρεσει το παραμυθι, αστους να παραμυθιαζονται και να κυνηγανε μονοκερους :coffee:

chicharito

Μέγας
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
6.767
Πόντοι
3.666
Πως και δε γραψατε για τον τυπο που ξαφρισε ενα σωρο κοσμο με τα ωραια του κολπακια? Το αφεντικο του massagio ειναι :*
Κανουνε και κολπάκια τα αφεντικουλια ?? Υπάρχουν τέτοια αφεντικά ??
Πέφτω απ τα σύννεφα ρε εσυ pilo με αυτα που διαβάζω

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
11.223
Πόντοι
9.095
Κανουνε και κολπάκια τα αφεντικουλια ?? Υπάρχουν τέτοια αφεντικά ??
Πέφτω απ τα σύννεφα ρε εσυ pilo με αυτα που διαβάζω
Μ αρεσει που αυστηρα δε κανανε τιποτα εκει περα που θα επρεπε η μπριζολα και ο φραπες να πεφτουν συννεφο με τετοιο αφεντικο...

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
677
Πόντοι
96
Μ αρεσει που αυστηρα δε κανανε τιποτα εκει περα που θα επρεπε η μπριζολα και ο φραπες να πεφτουν συννεφο με τετοιο αφεντικο...

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
3.108
Πόντοι
446
Ελάτε τώρα πείτε....ποιος από εδώ το έκανε; Χαχαχαχα
Τον φέρνω στο μυαλό μου τον τύπο,θα είναι σαν αυτόν που πήγαινε για πεντικιούρ στην Μιρέλλα στο Κωνσταντίνου και Ελένης.Ε ο τύπος εδώ θα έλεγε δεν ήρθα για μασάζ για φραπεδακι ήρθα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom