Νέα

Massagio Hammam

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peinasmenos_pp

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Θα χαρούμε να μάθουμε αν ξεκινήσει να εργάζεται ως ανεξάρτητη προσφέροντας μασάζ ΜΕ φραπέ
Kρίμα ναι σταμάτησε.. Μακάρι να δουλεύει ανεξάρτητη αλλά δεν νομίζω. Αν μάθει κάποιος ας μας πει

Τελευταία τροποποίηση:

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
199
Πόντοι
1
Πριν καιρό ειχε γραφτεί οτι έκανε κάποια ραντεβού επιλεκτικά, εκτος του massagio.. Τώρα μαλλον οι τυχεροί δεν θέλουν να μοιραστούν, ίσως ουτε και η ίδια να ανοίξει περεταίρω τον κύκλο της. Μακάρι θα πω εγώ να αλλάξει αυτο, ειδομεν.

Pangt13

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
116
Πόντοι
0
Πριν καιρό ειχε γραφτεί οτι έκανε κάποια ραντεβού επιλεκτικά, εκτος του massagio.. Τώρα μαλλον οι τυχεροί δεν θέλουν να μοιραστούν, ίσως ουτε και η ίδια να ανοίξει περεταίρω τον κύκλο της. Μακάρι θα πω εγώ να αλλάξει αυτο, ειδομεν.
Καλά έτσι και ανοίξει τον κύκλο θα γίνει χαμός. Δεν θα προλαβαίνει. Θα χεστει στα φράγκα.. όλοι θα πέσουμε επάνω της..

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.264
Πόντοι
446
Ελάτε τώρα πείτε....ποιος από εδώ το έκανε; Χαχαχαχα

Συνημμένα

• 20250701_130840.jpg
    20250701_130840.jpg
    710,9 KB · Εμφανίσεις: 40

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.665
Πόντοι
3.506
Μόνοι τους γράφανε για όσους τους πιστεύανε!! Εντελώς αναξιόπιστη πληροφορία. Αν έχεις κάτι που για κάποιο λόγο δε θέλεις να μοιραστείς, απλά δε λες τίποτα!!! Δεν αφήνεις να διαρρεύσει δήθεν πληροφορία και σάλια και μύξες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
Μόνοι τους γράφανε για όσους τους πιστεύανε!! Εντελώς αναξιόπιστη πληροφορία. Αν έχεις κάτι που για κάποιο λόγο δε θέλεις να μοιραστείς, απλά δε λες τίποτα!!! Δεν αφήνεις να διαρρεύσει δήθεν πληροφορία και σάλια και μύξες.
αφου τους αρεσει το παραμυθι, αστους να παραμυθιαζονται και να κυνηγανε μονοκερους :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom