Νέα

Μασάζ στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariosapoel1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
326
Πόντοι
21
Απ' όσο ξέρω η Ιωάννα έχει και πρόγραμμα με 70€ που περιλαμβάνει μόνο happy end η πρόγραμμα με 80€ που επίσης περιλαμβάνει μόνο happy end ,χωρίς τόπλες στο τελείωμα που θα πρέπει να είστε υποχρεωμένοι να δείτε το πεσμένο στήθος της... αλλά βέβαια θέλατε και αυτό δωρεάν γιατί έτσι σας μάθανε οι Ρωσίδες.
Θα ήταν προτιμότερο λοιπόν να πεις για τον χαρακτήρα της η την εμφάνιση της γιατί εκεί θα έλεγα ρε παιδιά δεν του άρεσε του ανθρώπου,με το ζόρι???
Άξιο απορίας πως επιβιώνουν οι Ελληνίδες που κάνουν αυτή τη δουλειά εκεί κάτω..:eyebrows:
Αδερφέ είσαι άλλο level, ενομισα του το φόρουμ εν για να μοιραζόμαστε εμπειρίες και πληροφορίες, όχι για να υποστηρίζουμε της κοπέλες ανάλογα με τον χαρακτήρα τους. Εμένα ενδιαφέρουν με οι υπηρεσίες, και όσο καλή και όμορφη να εν η άλλη εν δείνω 70-80 ευρώ για απλό μασάζ, ούτε 100 για να δω το στήθος της. Εσύ ελεύθερα δώσε όσα θέλεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ότι και νανε.. οποίου και να τα τρώει..δεν παύει νάνε πολύ ακριβή 100 μόνο παίξιμο...
Μετά διεροτουμαστε γιατί ψυλονουν ουλλες της τιμές τους. .
Αμάν εν φυσιολογικό για μερικούς 100 ευρω μασάζ με πεξιμο

Τελευταία τροποποίηση:

SEAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Αφηνει τουλαχιστον να πιασεις κανενα βυζι?

Akapotos1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
18
Πόντοι
0
Ψάχνω ένα καλό μασαζιδικο που να κανουν κανονικο επαγγελματικό μασάζ π.χ. μια ώρα και στο τέλος να σου τον παίζουν κιόλας (όχι απλά χάιδεμα μέχρι να έρθει η ώρα να σου αδειάσει τα αρχιδια). Παίζει κάτι τέτοιο;

aandreou

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
18
Πόντοι
0
Φιλε για μενα μονο η sunny κανει κατι τέτοιο

Andreas910

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2026
Like
10
Πόντοι
0
Για ανάλογο μασάζ της sunny μπορεί και καλύτερο είναι μια βιετναμέζα στον Άγιο Δομέτιο. 25 χρονών χρονών πολύ καλή. Καθαρός χώρος και πολυκατοικία. 50 € μια ώρα τίμιο μασάζ με hot stones και happy ending. Γδύνεται εντελώς σε αφήνει να χαιδέψεις παντού. Την ρώτησα για sex αλλά δεν δέχεται τουλάχιστον για 3 φορές που πήγα. Σας παραθέτω το link.

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86
Για ανάλογο μασάζ της sunny μπορεί και καλύτερο είναι μια βιετναμέζα στον Άγιο Δομέτιο. 25 χρονών χρονών πολύ καλή. Καθαρός χώρος και πολυκατοικία. 50 € μια ώρα τίμιο μασάζ με hot stones και happy ending. Γδύνεται εντελώς σε αφήνει να χαιδέψεις παντού. Την ρώτησα για sex αλλά δεν δέχεται τουλάχιστον για 3 φορές που πήγα. Σας παραθέτω το link.

Πήγα μια φορά..δεν με ενθουσίασε...50 ευρώ..δεν ξαναπήγα....για μένα η Σάννυ είναι καλύτερη..και ποίο φτηνή..

Andreas910

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2026
Like
10
Πόντοι
0
Ναι η sunny είναι κορυφή αλλά στις πολλές φορές βαριέσαι. Είναι μονοδιάστατη. Πήγα δεκάδες φορές. Δεν προσπάθησα να την πηδήξω, ή τουλαχιστον δεν μου έδειχνε ότι γούσταρε κάτι τέτοιο όπως είπαν κάποιοι άλλοι.

Andreacnic

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0

Αυτή γδυνετε? Γιατί σε εμένα το έπεζε παρθενοπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι η sunny είναι κορυφή αλλά στις πολλές φορές βαριέσαι. Είναι μονοδιάστατη. Πήγα δεκάδες φορές. Δεν προσπάθησα να την πηδήξω, ή τουλαχιστον δεν μου έδειχνε ότι γούσταρε κάτι τέτοιο όπως είπαν κάποιοι άλλοι.
Δεν έχω πάει ποτέ σε αυτή την sunny, γδυνετε? Προσφέρει έξτρα?

Andreas910

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2026
Like
10
Πόντοι
0
Η sunny απλά βγάζει τα βυζιά έξω και σε αφήνει να γλύψεις αν σε ξέρει. Κάτω φοράει συνήθως φόρεμα και απλά χαιδευεις με το εσώρουχο. Μασάζ είναι ωραίο και το παιξιμο εξίσου ωραίο.

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86
Η sunny απλά βγάζει τα βυζιά έξω και σε αφήνει να γλύψεις αν σε ξέρει. Κάτω φοράει συνήθως φόρεμα και απλά χαιδευεις με το εσώρουχο. Μασάζ είναι ωραίο και το παιξιμο εξίσου ωραίο.
Παλιά την σαννη την γάμησα..πήγα για μασάζ..από την αρχή τιν χαιδευα απαλά τρυφερά..στην πορεία καύλωσε..η ανάσα τις βάρυνε..τις έβαλα δάκτυλα..με άφησε..η τώρα ή ποτέ είπα και σηκώνομαι..πήγε δίπλα και έφερε προφυλακτικό..αλλά απλά έσκυψε και την γάμησα..τίποτα ιδιαίτερο..μου ζήτησε ακόμα 20 ευρώ .. σύνολο 50..αλλά δεν αξίζει..

LimassolBiker

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Η ποιο κατω κοπελα γραφει μασσαζ μονο?
εχει παει καποιος να μας πει αν ειναι αληθινη και αν σου τον παιζει κιωλας ?

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
@LimassolBiker Δεν είναι μόνο μασάζ...
Σου τον παίζει,και τον τρώει και αμα λάχει.
Καιρό τώρα η αγγελία της μοστραρει και στο bazaraki και στο offer με διαφορετικές τιμές..
Για αρκετό διάστημα είχε την ώρα στα 200€...
Αλλάζει συνέχεια τις τιμές και όπου την πιάσεις.
Δεν έχω πάει γιατί εχω διαβάσει διφορούμενες κριτικές.
Είναι παλιό φυντανι πάντως στην αγορά της Κύπρου.
Τότε που είχα ενδιαφερθεί εγώ ήταν Λευκωσία,πίσω από τον Κωτσόβολο αν δεν κάνω λάθος

Akapotos1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
18
Πόντοι
0

Θα πάω μάλλον σήμερα και θα επανέλθω με review

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86
Θα πάω μάλλον σήμερα και θα επανέλθω με review
Θα πετάξεις τα λευτα.. μασάζ καλό... ντυμένη..μη μη μη..όλο μη..όταν σου τον παίζει απλά βγάζει την φανέλα σε αφήνει να πιάσεις λίγο το βυζί τίς και χαιδεμα πάνω από τα ρούχα..

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
326
Πόντοι
21
Παλιά όταν ξεκίνησε με 50 ευρώ γδυνοταν τελιως, έκανε Πίππα, δεχόταν δατυυλες κτλπ και μια φορά δέχτηκε και σεξ με ακόμα 20. Τώρα καφκοθηκε, άλλαξε χώρο και δεν δέχεται να. Τα βγάλει, ούτε καν να της αγγιζεις το μουνι.

Electro92

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Pia einai i sunny na tin doume je emeis pou en tin kseroume

Stories

Νέο!

Stories