Νέα

Μασάζ στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariosapoel1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aandreou

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
18
Πόντοι
0
Τραγικές καταστάσεις!
Πληρώνετε Λευκωσία τέτοιες τιμές για τέτοιο πρόγραμμα;;

Λεμεσό συνέχεια πετυχαίνω κούκλες Ουκρανες που κάνουν μασάζ για 30 λεπτά με 60-70€, τελείως γυμνές και αφήνουν χουφτωμα φουλ και τους παίζεις και το μουνί.

Τη μια πρόσφατα την ώρα που της ετριβα το γατακι είχε μουσκεψει φουλ και περίμενε μήπως έπαιζε και τίποτα μετά, αλλά τελικά δεν άφησε για κάτι παραπάνω.
Διας μας κανενα λινκ σε παρακαλβ

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
146
Πόντοι
1
Τραγικές καταστάσεις!
Πληρώνετε Λευκωσία τέτοιες τιμές για τέτοιο πρόγραμμα;;

Λεμεσό συνέχεια πετυχαίνω κούκλες Ουκρανες που κάνουν μασάζ για 30 λεπτά με 60-70€, τελείως γυμνές και αφήνουν χουφτωμα φουλ και τους παίζεις και το μουνί.

Τη μια πρόσφατα την ώρα που της ετριβα το γατακι είχε μουσκεψει φουλ και περίμενε μήπως έπαιζε και τίποτα μετά, αλλά τελικά δεν άφησε για κάτι παραπάνω.
Ennois aftes sto bazaraki pou emfanizonte kata kairous . Dioti sou lene kathara nosex kai bikini area no touch. Oi fotos pou bazoun den ine verified opote den gnwrizis an ine kai alithines ...

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456
Ennois aftes sto bazaraki pou emfanizonte kata kairous . Dioti sou lene kathara nosex kai bikini area no touch. Oi fotos pou bazoun den ine verified opote den gnwrizis an ine kai alithines ...
Τι μου λες βρε παληκάρι.
Αναφέρεσαι σε κάποιες αγγελίες έτσι γενικά και μου λες κάτι άσχετα πράγματα.

Σου λέω κάθονται και τους παίζεις το μουνί και συ μου λες για no bikini touch ;
Ώρες ώρες μου φαίνεται δεν καταλαβαίνετε κάποιοι τι γράφουμε.

Και μια χαρά φωτογραφίες αληθινές έχουν όσες έχω επισκεφτεί. Σαφώς και υπάρχουν και ψεύτικες αγγελίες, αλλά με Ρωσίδες 9 στις 10 αγγελίες έχουν αληθινές φωτογραφίες.
Είτε για μασάζ, είτε για σεξ.

aandreou

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
18
Πόντοι
0
Τι μου λες βρε παληκάρι.

Και μια χαρά φωτογραφίες αληθινές έχουν όσες έχω επισκεφτεί. Σαφώς και υπάρχουν και ψεύτικες αγγελίες, αλλά με Ρωσίδες 9 στις 10 αγγελίες έχουν αληθινές φωτογραφίες.
Αν εχεις καποια λινκς φιλε ενδιαφερομε

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
146
Πόντοι
1
Τι μου λες βρε παληκάρι.

Milas aorista gia rossides pou eposkeptese. Afou ine opos les Dose ta link pou sou lei kai allos pio pano. !!!

Τελευταία τροποποίηση:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456
Milas aorista gia rossides pou eposkeptese. Afou ine opos les Dose ta link pou sou lei kai allos pio pano. !!!
Τα δώσε, να τα κόψεις.
Απαιτήσεις κλπ αλλού.
Δε σου χρωστάω κάτι νομίζω, και στην τελική αναφέρω αρκετές φορές λινκς από κοπέλες που επισκέπτομαι.
Πήγαινε στο θέμα της Λεμεσού να δεις τελευταία σχόλια που μιλάγαμε για κάποια τελευταία.

Και στην τελική δίνω πολλές περισσότερες πληροφορίες από αρκετούς εδώ μέσα.
Οι υπόλοιποι μόνο τσιμπάνε και δεν αναφέρουν τίποτα.

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
326
Πόντοι
21
Καλοδιατηρημένη λίγο πεσμένο στηθος φενεται.. Δεν έμεινα έφυγα όταν είπε 100 εύρο χωρίς τίποτα άλλο μασάζ και τα βγάζει στο τελείωμα.. Με αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες υπηρεσίες.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456
Καλοδιατηρημένη λίγο πεσμένο στηθος φενεται.. Δεν έμεινα έφυγα όταν είπε 100 εύρο χωρίς τίποτα άλλο μασάζ και τα βγάζει στο τελείωμα.. Με αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες υπηρεσίες.
Τραγικό...
Και σίγουρα κάποιοι τα δίνουν.
Πόσα κορόιδα κυκλοφορούν..

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
326
Πόντοι
21
Για να τα ζητά και να μην πέφτει στην τιμή, προφανώς και κάποιος τα δίνει. Αν δεχόταν 20 μπορεί να εμένα

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
Καλοδιατηρημένη???
Πηγές είδες την Ιωάννα από Ελλάδα και σου φάνηκε απλά καλοδιατηρημένη!?? :2funny::2funny:...και έμαθες τιμές και έφυγες??.
Απ ότι ξέρω η Ιωάννα στέλνει με λεπτομέρειες μηνύμα για τιμές και πρόγραμμα,δεν χρειάζεται να φτάσεις στο χώρο της για να μάθεις ..
Εαν λέμε για την ίδια,στη κατηγορία επαγγελματικό μασάζ...
Ανεβοκατεβαίνει εδώ και τέσσερα χρόνια από όσο ξέρω και έχει πάντα φουλ δουλειά!
Μου κάνει εντύπωση αυτη η ανάρτηση,μάλλον κάποιος δεν πήρε αυτό που θα ήθελε...
Επίσης εκτός από ωραία γυναικα είναι και πάρα πολύ καλό παιδί.

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
Ευχαριστώ! Όμορφη; Στήθος;
Θα σου έστελνα το ινσταγκραμ της να δείς αυτή τη 40αρα την απλά καλοδιατηρημένη...αλλά θα πέσουν να την φάνε,για αυτό δεν το κάνω.
Προφανως τα σοσιαλ της είναι με αρκετά επεξεργασμένες φωτογραφίες,όπως όλες αλλωστε .. αλλά μια εικόνα θα έβγαζες :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

GiorgoSalonika

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2026
Like
54
Πόντοι
0
Βγήκαν να κατηγορήσουν την Ιωάννα άτομα που πηγαίνουν με Ινδες,Πακιστανες, Μαύρες Ασιατισες κλπ ......
Καμία σωτηρία !!!!

ourakotangos11

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2014
Like
326
Πόντοι
21
Το σχολιο μου δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα ή την εμφάνιση της κοπέλας. . Αντίθετος είπα ότι είναι καλοδιατηρημενη, δηλαδή εμφανίσιμη. Δεν είδα κάπου να την κατηγόρησα. Αυτό που ήθελα να τονίσω στον φίλο είναι ότι είναι 100 ευρω για μασάζ και τελείωμα με το χέρι. . . Ο καθένας ξοδεύει τα χρήματα του όπως θέλει, προτειμω, αν θα δώσω 100 ευρω να πάρω φουλ πρόγραμμα σε Ρωσίδα. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες.

GiorgoSalonika

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2026
Like
54
Πόντοι
0
Το σχολιο μου δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα ή την εμφάνιση της κοπέλας. . Αντίθετος είπα ότι είναι καλοδιατηρημενη, δηλαδή εμφανίσιμη. Δεν είδα κάπου να την κατηγόρησα. Αυτό που ήθελα να τονίσω στον φίλο είναι ότι είναι 100 ευρω για μασάζ και τελείωμα με το χέρι. . . Ο καθένας ξοδεύει τα χρήματα του όπως θέλει, προτειμω, αν θα δώσω 100 ευρω να πάρω φουλ πρόγραμμα σε Ρωσίδα. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες.
Απ' όσο ξέρω η Ιωάννα έχει και πρόγραμμα με 70€ που περιλαμβάνει μόνο happy end η πρόγραμμα με 80€ που επίσης περιλαμβάνει μόνο happy end ,χωρίς τόπλες στο τελείωμα που θα πρέπει να είστε υποχρεωμένοι να δείτε το πεσμένο στήθος της... αλλά βέβαια θέλατε και αυτό δωρεάν γιατί έτσι σας μάθανε οι Ρωσίδες.
Θα ήταν προτιμότερο λοιπόν να πεις για τον χαρακτήρα της η την εμφάνιση της γιατί εκεί θα έλεγα ρε παιδιά δεν του άρεσε του ανθρώπου,με το ζόρι???
Άξιο απορίας πως επιβιώνουν οι Ελληνίδες που κάνουν αυτή τη δουλειά εκεί κάτω..:eyebrows:

Τελευταία τροποποίηση:

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86
Απ' όσο ξέρω η Ιωάννα έχει και πρόγραμμα με 70€ που περιλαμβάνει μόνο happy end η πρόγραμμα με 80€ που επίσης περιλαμβάνει μόνο happy end ,χωρίς τόπλες στο τελείωμα που θα πρέπει να είστε υποχρεωμένοι να δείτε το πεσμένο στήθος της... αλλά βέβαια θέλατε και αυτό δωρεάν γιατί έτσι σας μάθανε οι Ρωσίδες.
Θα ήταν προτιμότερο λοιπόν να πεις για τον χαρακτήρα της η την εμφάνιση της γιατί εκεί θα έλεγα ρε παιδιά δεν του άρεσε του ανθρώπου,με το ζόρι???
Άξιο απορίας πως επιβιώνουν οι Ελληνίδες που κάνουν αυτή τη δουλειά εκεί κάτω..:eyebrows:
Γιατί τόσο μένος για την κριτική/ τιμή/ πρόγραμμα;;
Γυναίκα σου είναι η είσαι ερωτευμένος μαζί τίς..
Όντως 100 ευρώ είναι υπερβολικά...

GiorgoSalonika

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2026
Like
54
Πόντοι
0
Γιατί τόσο μένος για την κριτική/ τιμή/ πρόγραμμα;;
Γυναίκα σου είναι η είσαι ερωτευμένος μαζί τίς..
Όντως 100 ευρώ είναι υπερβολικά...
Γυναίκα μου δεν είναι σίγουρα γιατί εδώ και δέκα χρόνια είμαι παντρεμένος με την κυρία Γιώτα...
Για το ερωτευμένος δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά και βεβαιότητα,τώρα που το λες ναι...ναι ,θα μπορούσα να είμαι και ερωτευμένος μαζί της,είναι ερωτευσιμη.
Στην παρούσα φάση πάντως τρώει δικό σας ,κάτω, Κύπριος...δεν ξέρω αν τρώει γιατί είναι ωραίος, φραγκάτος η μάγκας, μπορεί και τα τρία :hi:Τα σέβη μου !!!
Να περνάμε καλά και να μη ξεχνάμε ότι δεν είμαστε όλοι για όλα,όπως μου έμαθαν και εμένα.

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86
Γυναίκα μου δεν είναι σίγουρα γιατί εδώ και δέκα χρόνια είμαι παντρεμένος με την κυρία Γιώτα...
Για το ερωτευμένος δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά και βεβαιότητα,τώρα που το λες ναι...ναι ,θα μπορούσα να είμαι και ερωτευμένος μαζί της,είναι ερωτευσιμη.
Στην παρούσα φάση πάντως τρώει δικό σας ,κάτω, Κύπριος...δεν ξέρω αν τρώει γιατί είναι ωραίος, φραγκάτος η μάγκας, μπορεί και τα τρία :hi:Τα σέβη μου !!!
Να περνάμε καλά και να μη ξεχνάμε ότι δεν είμαστε όλοι για όλα,όπως μου έμαθαν και εμένα.
Ότι και νανε.. οποίου και να τα τρώει..δεν παύει νάνε πολύ ακριβή 100 μόνο παίξιμο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom