Διας μας κανενα λινκ σε παρακαλβΤραγικές καταστάσεις!
Πληρώνετε Λευκωσία τέτοιες τιμές για τέτοιο πρόγραμμα;;
Λεμεσό συνέχεια πετυχαίνω κούκλες Ουκρανες που κάνουν μασάζ για 30 λεπτά με 60-70€, τελείως γυμνές και αφήνουν χουφτωμα φουλ και τους παίζεις και το μουνί.
Τη μια πρόσφατα την ώρα που της ετριβα το γατακι είχε μουσκεψει φουλ και περίμενε μήπως έπαιζε και τίποτα μετά, αλλά τελικά δεν άφησε για κάτι παραπάνω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στην Κύπρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mariosapoel1986
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 375
- Εμφανίσεις 135K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kentikelenio26
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Ennois aftes sto bazaraki pou emfanizonte kata kairous . Dioti sou lene kathara nosex kai bikini area no touch. Oi fotos pou bazoun den ine verified opote den gnwrizis an ine kai alithines ...Τραγικές καταστάσεις!
Πληρώνετε Λευκωσία τέτοιες τιμές για τέτοιο πρόγραμμα;;
Λεμεσό συνέχεια πετυχαίνω κούκλες Ουκρανες που κάνουν μασάζ για 30 λεπτά με 60-70€, τελείως γυμνές και αφήνουν χουφτωμα φουλ και τους παίζεις και το μουνί.
Τη μια πρόσφατα την ώρα που της ετριβα το γατακι είχε μουσκεψει φουλ και περίμενε μήπως έπαιζε και τίποτα μετά, αλλά τελικά δεν άφησε για κάτι παραπάνω.
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.915
- Πόντοι
- 456
Τι μου λες βρε παληκάρι.Ennois aftes sto bazaraki pou emfanizonte kata kairous . Dioti sou lene kathara nosex kai bikini area no touch. Oi fotos pou bazoun den ine verified opote den gnwrizis an ine kai alithines ...
Αναφέρεσαι σε κάποιες αγγελίες έτσι γενικά και μου λες κάτι άσχετα πράγματα.
Σου λέω κάθονται και τους παίζεις το μουνί και συ μου λες για no bikini touch ;
Ώρες ώρες μου φαίνεται δεν καταλαβαίνετε κάποιοι τι γράφουμε.
Και μια χαρά φωτογραφίες αληθινές έχουν όσες έχω επισκεφτεί. Σαφώς και υπάρχουν και ψεύτικες αγγελίες, αλλά με Ρωσίδες 9 στις 10 αγγελίες έχουν αληθινές φωτογραφίες.
Είτε για μασάζ, είτε για σεξ.
Αν εχεις καποια λινκς φιλε ενδιαφερομεΤι μου λες βρε παληκάρι.
Και μια χαρά φωτογραφίες αληθινές έχουν όσες έχω επισκεφτεί. Σαφώς και υπάρχουν και ψεύτικες αγγελίες, αλλά με Ρωσίδες 9 στις 10 αγγελίες έχουν αληθινές φωτογραφίες.
Kentikelenio26
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Milas aorista gia rossides pou eposkeptese. Afou ine opos les Dose ta link pou sou lei kai allos pio pano. !!!Τι μου λες βρε παληκάρι.
Τελευταία τροποποίηση:
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.915
- Πόντοι
- 456
Τα δώσε, να τα κόψεις.Milas aorista gia rossides pou eposkeptese. Afou ine opos les Dose ta link pou sou lei kai allos pio pano. !!!
Απαιτήσεις κλπ αλλού.
Δε σου χρωστάω κάτι νομίζω, και στην τελική αναφέρω αρκετές φορές λινκς από κοπέλες που επισκέπτομαι.
Πήγαινε στο θέμα της Λεμεσού να δεις τελευταία σχόλια που μιλάγαμε για κάποια τελευταία.
Και στην τελική δίνω πολλές περισσότερες πληροφορίες από αρκετούς εδώ μέσα.
Οι υπόλοιποι μόνο τσιμπάνε και δεν αναφέρουν τίποτα.
https://m.bazaraki.com/adv/6237033_khalarotiko-masaz/ δοκίμασε κάποιος;
ourakotangos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
40 άρα.. θέλει 100 ευρω για μια ώρα για topless massage με άγγιγμα από την μέση και πάνω, τελείωμα με το χερι
Ευχαριστώ! Όμορφη; Στήθος;40 άρα.. θέλει 100 ευρω για μια ώρα για topless massage με άγγιγμα από την μέση και πάνω, τελείωμα με το χερι
ourakotangos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
Καλοδιατηρημένη λίγο πεσμένο στηθος φενεται.. Δεν έμεινα έφυγα όταν είπε 100 εύρο χωρίς τίποτα άλλο μασάζ και τα βγάζει στο τελείωμα.. Με αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες υπηρεσίες.
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.915
- Πόντοι
- 456
Τραγικό...Καλοδιατηρημένη λίγο πεσμένο στηθος φενεται.. Δεν έμεινα έφυγα όταν είπε 100 εύρο χωρίς τίποτα άλλο μασάζ και τα βγάζει στο τελείωμα.. Με αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες υπηρεσίες.
Και σίγουρα κάποιοι τα δίνουν.
Πόσα κορόιδα κυκλοφορούν..
ourakotangos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
Για να τα ζητά και να μην πέφτει στην τιμή, προφανώς και κάποιος τα δίνει. Αν δεχόταν 20 μπορεί να εμένα
Καλοδιατηρημένη???Καλοδιατηρημένη λίγο πεσμένο στηθος φενεται.. Δεν έμεινα έφυγα όταν είπε 100 εύρο χωρίς τίποτα άλλο μασάζ και τα βγάζει στο τελείωμα.. Με αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες υπηρεσίες.
Πηγές είδες την Ιωάννα από Ελλάδα και σου φάνηκε απλά καλοδιατηρημένη!??

...και έμαθες τιμές και έφυγες??.Απ ότι ξέρω η Ιωάννα στέλνει με λεπτομέρειες μηνύμα για τιμές και πρόγραμμα,δεν χρειάζεται να φτάσεις στο χώρο της για να μάθεις ..
Εαν λέμε για την ίδια,στη κατηγορία επαγγελματικό μασάζ...
Ανεβοκατεβαίνει εδώ και τέσσερα χρόνια από όσο ξέρω και έχει πάντα φουλ δουλειά!
Μου κάνει εντύπωση αυτη η ανάρτηση,μάλλον κάποιος δεν πήρε αυτό που θα ήθελε...
Επίσης εκτός από ωραία γυναικα είναι και πάρα πολύ καλό παιδί.
Θα σου έστελνα το ινσταγκραμ της να δείς αυτή τη 40αρα την απλά καλοδιατηρημένη...αλλά θα πέσουν να την φάνε,για αυτό δεν το κάνω.Ευχαριστώ! Όμορφη; Στήθος;
Προφανως τα σοσιαλ της είναι με αρκετά επεξεργασμένες φωτογραφίες,όπως όλες αλλωστε .. αλλά μια εικόνα θα έβγαζες

GiorgoSalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2026
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Βγήκαν να κατηγορήσουν την Ιωάννα άτομα που πηγαίνουν με Ινδες,Πακιστανες, Μαύρες Ασιατισες κλπ ......
Καμία σωτηρία !!!!
Καμία σωτηρία !!!!
ourakotangos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Like
- 326
- Πόντοι
- 21
Το σχολιο μου δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα ή την εμφάνιση της κοπέλας. . Αντίθετος είπα ότι είναι καλοδιατηρημενη, δηλαδή εμφανίσιμη. Δεν είδα κάπου να την κατηγόρησα. Αυτό που ήθελα να τονίσω στον φίλο είναι ότι είναι 100 ευρω για μασάζ και τελείωμα με το χέρι. . . Ο καθένας ξοδεύει τα χρήματα του όπως θέλει, προτειμω, αν θα δώσω 100 ευρω να πάρω φουλ πρόγραμμα σε Ρωσίδα. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες.
GiorgoSalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2026
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Απ' όσο ξέρω η Ιωάννα έχει και πρόγραμμα με 70€ που περιλαμβάνει μόνο happy end η πρόγραμμα με 80€ που επίσης περιλαμβάνει μόνο happy end ,χωρίς τόπλες στο τελείωμα που θα πρέπει να είστε υποχρεωμένοι να δείτε το πεσμένο στήθος της... αλλά βέβαια θέλατε και αυτό δωρεάν γιατί έτσι σας μάθανε οι Ρωσίδες.Το σχολιο μου δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα ή την εμφάνιση της κοπέλας. . Αντίθετος είπα ότι είναι καλοδιατηρημενη, δηλαδή εμφανίσιμη. Δεν είδα κάπου να την κατηγόρησα. Αυτό που ήθελα να τονίσω στον φίλο είναι ότι είναι 100 ευρω για μασάζ και τελείωμα με το χέρι. . . Ο καθένας ξοδεύει τα χρήματα του όπως θέλει, προτειμω, αν θα δώσω 100 ευρω να πάρω φουλ πρόγραμμα σε Ρωσίδα. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες.
Θα ήταν προτιμότερο λοιπόν να πεις για τον χαρακτήρα της η την εμφάνιση της γιατί εκεί θα έλεγα ρε παιδιά δεν του άρεσε του ανθρώπου,με το ζόρι???
Άξιο απορίας πως επιβιώνουν οι Ελληνίδες που κάνουν αυτή τη δουλειά εκεί κάτω..

Τελευταία τροποποίηση:
Γιατί τόσο μένος για την κριτική/ τιμή/ πρόγραμμα;;Απ' όσο ξέρω η Ιωάννα έχει και πρόγραμμα με 70€ που περιλαμβάνει μόνο happy end η πρόγραμμα με 80€ που επίσης περιλαμβάνει μόνο happy end ,χωρίς τόπλες στο τελείωμα που θα πρέπει να είστε υποχρεωμένοι να δείτε το πεσμένο στήθος της... αλλά βέβαια θέλατε και αυτό δωρεάν γιατί έτσι σας μάθανε οι Ρωσίδες.
Θα ήταν προτιμότερο λοιπόν να πεις για τον χαρακτήρα της η την εμφάνιση της γιατί εκεί θα έλεγα ρε παιδιά δεν του άρεσε του ανθρώπου,με το ζόρι???
Άξιο απορίας πως επιβιώνουν οι Ελληνίδες που κάνουν αυτή τη δουλειά εκεί κάτω..![]()
Γυναίκα σου είναι η είσαι ερωτευμένος μαζί τίς..
Όντως 100 ευρώ είναι υπερβολικά...
GiorgoSalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2026
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Γυναίκα μου δεν είναι σίγουρα γιατί εδώ και δέκα χρόνια είμαι παντρεμένος με την κυρία Γιώτα...Γιατί τόσο μένος για την κριτική/ τιμή/ πρόγραμμα;;
Γυναίκα σου είναι η είσαι ερωτευμένος μαζί τίς..
Όντως 100 ευρώ είναι υπερβολικά...
Για το ερωτευμένος δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά και βεβαιότητα,τώρα που το λες ναι...ναι ,θα μπορούσα να είμαι και ερωτευμένος μαζί της,είναι ερωτευσιμη.
Στην παρούσα φάση πάντως τρώει δικό σας ,κάτω, Κύπριος...δεν ξέρω αν τρώει γιατί είναι ωραίος, φραγκάτος η μάγκας, μπορεί και τα τρία
Τα σέβη μου !!!Να περνάμε καλά και να μη ξεχνάμε ότι δεν είμαστε όλοι για όλα,όπως μου έμαθαν και εμένα.
Ότι και νανε.. οποίου και να τα τρώει..δεν παύει νάνε πολύ ακριβή 100 μόνο παίξιμο...Γυναίκα μου δεν είναι σίγουρα γιατί εδώ και δέκα χρόνια είμαι παντρεμένος με την κυρία Γιώτα...
Για το ερωτευμένος δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά και βεβαιότητα,τώρα που το λες ναι...ναι ,θα μπορούσα να είμαι και ερωτευμένος μαζί της,είναι ερωτευσιμη.
Στην παρούσα φάση πάντως τρώει δικό σας ,κάτω, Κύπριος...δεν ξέρω αν τρώει γιατί είναι ωραίος, φραγκάτος η μάγκας, μπορεί και τα τρίαΤα σέβη μου !!!
Να περνάμε καλά και να μη ξεχνάμε ότι δεν είμαστε όλοι για όλα,όπως μου έμαθαν και εμένα.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις