Νέα

Μασάζ στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariosapoel1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
Αρπακτες μόνο..δεν παίζει τίποτα..
Ενώ αυτή που ρωτάς και ξανά ρωτάς στο προφίλ της εάν θα έρθει λίγες ημέρες Κύπρο μιας και μπήκε Μάιος και δεν σου απαντάει γιατί θα πάει Ρόδο στον γκόμενα...δεν θα έρθει για αρπαχτη.!!!η δεν έρχεται για αρπάχτη τόσα χρόνια, έρχεται για να διδάξει ήθος, μασάζ και σοβαρές προεκτάσεις του μασάζ...
Έρχεται γιατί μας αγαπάει και μας νοιάζεται,όχι σαν τις άλλες που έρχονται για τα χρήματα μας..
:2funny::2funny::2funny:ρε είσαι με τα καλά σου???
Κοροϊδεύεις και τον κόσμο..

Τελευταία τροποποίηση:

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86
Ενώ αυτή που ρωτάς και ξανά ρωτάς στο προφίλ της εάν θα έρθει λίγες ημέρες Κύπρο μιας και μπήκε Μάιος και δεν σου απαντάει γιατί θα πάει Ρόδο στον γκόμενα...δεν θα έρθει για αρπαχτη.!!!η δεν έρχεται για αρπάχτη τόσα χρόνια, έρχεται για να διδάξει ήθος, μασάζ και σοβαρές προεκτάσεις του μασάζ...
Έρχεται γιατί μας αγαπάει και μας νοιάζεται,όχι σαν τις άλλες που έρχονται για τα χρήματα μας..
:2funny::2funny::2funny:ρε είσαι με τα καλά σου???
Κοροϊδεύεις και τον κόσμο..
Αυτή που λες εσύ αρπαχτη..μια χαρά κάνει την δουλειά τίς.. τουλάχιστον σε μένα..τώρα όσο αφορά εσένα..δεν ξέρω....

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
Αυτή που λες εσύ αρπαχτη..μια χαρά κάνει την δουλειά τίς.. τουλάχιστον σε μένα..τώρα όσο αφορά εσένα..δεν ξέρω....
Εγώ προσωπικά δεν αποκαλώ καμία αρπαχτη... εσυ αποκαλείς όλες τις υπόλοιπες και περιμένεις εν αγωνίως κάποια που έρχεται μια φορά το χρόνο για 10 ημέρες...(εάν δεν είναι αυτό αρπαχτη τότε τι είναι) να ξέρουμε τι γράφουμε.
Και καλά κάνεις, δικαίωμα σου,δεν θα σε κρίνει κάνεις για αυτό .
Εσύ κρίνεις τις υπόλοιπες και τους υπόλοιπους που ψάχνουν να βρούν κάτι.
Συγνώμη κιόλας...

Τελευταία τροποποίηση:

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86
Εγώ προσωπικά δεν αποκαλώ καμία αρπαχτη... εσυ αποκαλείς όλες τις υπόλοιπες και περιμένεις εν αγωνίως κάποια που έρχεται μια φορά το χρόνο για 10 ημέρες...(εάν δεν είναι αυτό αρπαχτη τότε τι είναι) να ξέρουμε τι γράφουμε.
Και καλά κάνεις, δικαίωμα σου,δεν θα σε κρίνει κάνεις για αυτό .
Εσύ κρίνεις τις υπόλοιπες και τους υπόλοιπους που ψάχνουν να βρούν κάτι.
Συγνώμη κιόλας...
Δεν εκρεινα κανένα.. ρώτησε με απορία και απάντησα..ότι όλες είναι αρπακτες.. εσύ όμως γιατί θυκτηκες;

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
Δεν εκρεινα κανένα.. ρώτησε με απορία και απάντησα..ότι όλες είναι αρπακτες.. εσύ όμως γιατί θυκτηκες;
Και σε αυτό που απάντησες λοιπόν σου απαντώ και εγώ με τη σειρά μου...δλδ οι μόνιμες τις Κύπρου στο μασάζ κάνουν αρπαχτες ένω αυτή που ρωτάς και ξανά ρωτάς που κατεβαίνει μια φορά το χρόνο για δέκα ημέρες δεν κάνει αρπαχτες .. έρχεται γιατί μας αγαπάει και μας νοιάζεται???
Ευτυχώς διαβάζουν και άτομα που μπορούν να καταλάβουν τι γράφω και τι θέλω να επισημάνω ...εσύ η δεν θέλεις η θέλεις να το πας κάπου αλλού . Όταν κάποιος γράφει κάτι που δεν σας βολεύει θιγεστε, ψάχνετε να βρείτε πίσω από τις λέξεις τον Αλέξη... Έεεε παλικάρι,δεν υπάρχει Αλέξης,θα λέω την γνώμη μου είτε σου αρέσει είτε οχι...όπως και εσύ την δική σου.
Και ας βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματα του

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86
Και σε αυτό που απάντησες λοιπόν σου απαντώ και εγώ με τη σειρά μου...δλδ οι μόνιμες τις Κύπρου στο μασάζ κάνουν αρπαχτες ένω αυτή που ρωτάς και ξανά ρωτάς που κατεβαίνει μια φορά το χρόνο για δέκα ημέρες δεν κάνει αρπαχτες .. έρχεται γιατί μας αγαπάει και μας νοιάζεται???
Ευτυχώς διαβάζουν και άτομα που μπορούν να καταλάβουν τι γράφω και τι θέλω να επισημάνω ...εσύ η δεν θέλεις η θέλεις να το πας κάπου αλλού . Όταν κάποιος γράφει κάτι που δεν σας βολεύει θιγεστε, ψάχνετε να βρείτε πίσω από τις λέξεις τον Αλέξη... Έεεε παλικάρι,δεν υπάρχει Αλέξης,θα λέω την γνώμη μου είτε σου αρέσει είτε οχι...όπως και εσύ την δική σου.
Και ας βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματα του
Γιατί ασχολούμαι μαζί σου...;;

GiorgosPapppp

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές! Έχεις κανείς εμπειρία με κάποια από τις παρακάτω ;

https://www.bazaraki.com/el/adv/6452648_lera/

Αλλιώς υπάρχει κάποια εναλλακτική για μασάζ με φραπέ στην Λεμεσό σε νορμαλ λεφτα;

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
146
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές! Έχεις κανείς εμπειρία με κάποια από τις παρακάτω ;

https://www.bazaraki.com/el/adv/6452648_lera/

Αλλιώς υπάρχει κάποια εναλλακτική για μασάζ με φραπέ στην Λεμεσό σε νορμαλ λεφτα;
I proti ine mia voylgara gyro 35-40 me parakseni simperifora kai poli periorismenes kato tou metriou ipiresies. Gia mena den axizi.

I defteri prepi na en giro sta 50 mou estile alithines tis foto. Molis tin ida stes foto den piga. Logo ilikias. Oi fotos sto bazaraki apehoun parapoli apo tis pragmatikes tis poy mou estile. Pws tis ekame verify ine axio aporias. oti servic theli as ehi. Ine kojiakari.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456
I proti ine mia voylgara gyro 35-40 me parakseni simperifora kai poli periorismenes kato tou metriou ipiresies. Gia mena den axizi.

I defteri prepi na en giro sta 50 mou estile alithines tis foto. Molis tin ida stes foto den piga. Logo ilikias. Oi fotos sto bazaraki apehoun parapoli apo tis pragmatikes tis poy mou estile. Pws tis ekame verify ine axio aporias. oti servic theli as ehi. Ine kojiakari.
Κάτι άλλο θα έχεις δει.
Η πρώτη δηλώνει Ρωσίδα, αλλά ναι από υπηρεσίες έτσι και έτσι και έχει κάνει και τεράστια κωλάρα.

Η άλλη είναι όντως Ρωσίδα και δεν είναι πάνω από 40 νομίζω . Πολύ ωραίο φυσικό στήθος και μια χαρά πρόσωπο.Πήγα και είδα, δεν βγάζω συμπέρασμα από φωτός.
Θες να μας δείξεις τις φωτό που σου έστειλε;

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
146
Πόντοι
1
Κάτι άλλο θα έχεις δει.
Η πρώτη δηλώνει Ρωσίδα, αλλά ναι από υπηρεσίες έτσι και έτσι και έχει κάνει και τεράστια κωλάρα.

Η άλλη είναι όντως Ρωσίδα και δεν είναι πάνω από 40 νομίζω . Πολύ ωραίο φυσικό στήθος και μια χαρά πρόσωπο.Πήγα και είδα, δεν βγάζω συμπέρασμα από φωτός.
Gia tin proti des edo to facebook tis. Diloni rossida gia na poula..alla den ehi ypothesi.

Ine voulgara api to plovdiv , to grafei i idia sto alithino tis facebook.

I defteri ine pano 40-45 sigouraki. Ti foto tin esvisa. Ehi kairo p m estile. Tha ine 6 mines. Asximi den itan, xanthia aspro derma (anixtoxromi) aposo thymame alla episis megali ilikia kai kourasmeno prosopo.

Τελευταία τροποποίηση:

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
146
Πόντοι
1
Κάτι άλλο θα έχεις δει.

Milo gia tin aggelia pou evale o synagwnistis me to onoma marina.

Afti ine i voulgara pou fkenni k stp facebook .

Afto to profile tis

Kai iteleftea aggelia me onoma tatiana pou exo sxoliasei episis.

Tin proti me onoma lera den asxolithika afou dioti kanei mono masaz... en telia peripeximo kata ti gnwmi mou...

Τελευταία τροποποίηση:

Kokoui1989

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2026
Like
19
Πόντοι
0
Αρχες Μαιου πηγα στο Glow ειναι παροδο Κενετυ Λευκωσια , μασαζ για 1 ωρα 50 ευρω πολυ καλη νεαρη κινεζα μαξ 25, μου τον επαιξε αλλα ζητησε εξτρα 20 ευρω της τα εδωσα γιατι ηθελα πραγματικα να εκτονωθω, θα ξαναπηγαινα ανετα

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456
Milo gia tin aggelia pou evale o synagwnistis me to onoma marina.

Afti ine i voulgara pou fkenni k stp facebook .

Afto to profile tis

Kai iteleftea aggelia me onoma tatiana pou exo sxoliasei episis.

Tin proti me onoma lera den asxolithika afou dioti kanei mono masaz... en telia peripeximo kata ti gnwmi mou...
Για τη Μαρινα οκ σε πιστεύω.

Την άλλη τη Τατιανα την έχω επισκεφτεί 3-4 φορές πριν χρόνια. Μπορεί να χάλασε πολύ τελευταία.
Έμενα μου άρεσε για τους λόγους που ανέφερα, προφανώς έχει άλλες με καλύτερο σώμα.

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
146
Πόντοι
1
Για τη Μαρινα οκ σε πιστεύω.

Την άλλη τη Τατιανα την έχω επισκεφτεί 3-4 φορές πριν χρόνια. Μπορεί να χάλασε πολύ τελευταία.
Έμενα μου άρεσε για τους λόγους που ανέφερα, προφανώς έχει άλλες με καλύτερο σώμα.
Den xero pos itan prin xronia . Isos na ehalasen. foto m tin estile prin 5-6mines alla esvisa tes ehi kairo...

Τελευταία τροποποίηση:

Electro92

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Re kopelia kserei kanenas ton chris pou kamni masaz lemeso?

Kokoui1989

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2026
Like
19
Πόντοι
0
Φιλε οχι ιδιαιτερα πλεον δοκιμασε την κινεζα την sunny
Κανε μια ερευνα εδω στο ποστ
Πηγα στη Σαννυ αρχες του χρονου τιποτα ιδιατερο ουτε στο μασαζ ουτε στη μαλακια, δεν θα ξαναπηγαινα

• Like
Αντιδράσεις: Tapis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom