Νέα

Μασάζ στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariosapoel1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Oari1

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Λες στην κοπέλα διακριτικά την ώρα του μασάζ ή στην reception? Σκοπευω να πάω και εγώ συντόμως.. όχι να θεωρήσουν ότι τις προσβάλλαμε κιόλας.
Της το ζητησα στο τελος, αφου στο μασαζ μου εκανε κιγο περιεργα αγγιγματα ετσι θεωρησα πτι θα ηταν οκ. Αλλα και απο την αρχη να το πεις θα ειναι οκ. Τουλαχοστπν η συγκκριμενη, δεν ξερω για αλλες

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
992
Πόντοι
86
Της το ζητησα στο τελος, αφου στο μασαζ μου εκανε κιγο περιεργα αγγιγματα ετσι θεωρησα πτι θα ηταν οκ. Αλλα και απο την αρχη να το πεις θα ειναι οκ. Τουλαχοστπν η συγκκριμενη, δεν ξερω για αλλες
Σύνολο πόσα δηλαδή;

Akapotos1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
18
Πόντοι
0
Εντάξει φίλε. Κατάλαβα. Ευχαριστώ.

Akapotos1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
18
Πόντοι
0
Σύνολο πόσα δηλαδή;
Από όσο το μελετισα (δεν πήγα ακόμα αλλά θα πάω) είναι 60 λεπτά μασάζ 55 ευρώ και αν ζητήσεις το έξτρα, είναι έξτρα 20, τοταλ 75. Εν επαγγελματικό όμως το μασαζβ όχι μόνο χαιδεμα. Και εν φαινομενικά νόμιμη φάση, απλά συμβαίνει διακριτικά η εκτονοση. What happens in Glow, stays in Glow και ας μην το ξεχιλωσουμε

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom