Νέα

Μασάζ στη Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostasperv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Panthiras 88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
3.490
Πόντοι
441
Μύστες μου χαιρετώ την ομάδα!
Πέρασμα αρχικά προ ημερών από το Queen όπου απλά θα σας πω να πάτε χτες! 10/10, έφυγα αδειασμένος αλλά οι παρουσίες που αντίκρισα δεν με άφηναν σε ησυχία. Οποτε συνεχίζω την ίδια μέρα και αμέσως μετά με lux (το σιγουρακι μας στον τομέα) όπου το ρόστερ ήταν επίσης δυνατό (2/3 τοπ) και πέρασμα με Ναταλια η οποία αξίζει τα εύσημα. Αν πάτε να είστε φορτωμένοι γενικά σε τέτοια μέρη και όχι με ψιλά…
Το queen είναι ίδια φάση με Lux;;; Κάνουν έξτρα με το αντίστοιχο δωράκι;

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
1
Πέρασμα αρχικά προ ημερών από το Queen όπου απλά θα σας πω να πάτε χτες! 10/10, έφυγα αδειασμένος αλλά οι παρουσίες που αντίκρισα δεν με άφηναν σε ησυχία. Οποτε συνεχίζω την ίδια μέρα και αμέσως μετά με lux (το σιγουρακι μας στον τομέα) όπου το ρόστερ ήταν επίσης δυνατό (2/3 τοπ) και πέρασμα με Ναταλια η οποία αξίζει τα εύσημα. Αν πάτε να είστε φορτωμένοι γενικά σε τέτοια μέρη και όχι με ψιλά…
Στο Queen με ποια πέρασες και ήταν 10/10?

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
208
Πόντοι
21
Ποιες ήταν στο queen που σου έκαναν εντύπωση;

Montelopnixths

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Μάγκες δε μπορώ να πω περισσότερα λόγω υπόσχεσης εχεμύθειας ! Απλά ακούστε με και πάτε φορτωμένοι με 80€ και άνω!!
Ναταλία άπορο ξέρω την κάνει για Θεσσαλονίκη σήμερα
Δοκιμάστε και queen και lux
Στο queen το πρόγραμμα των 80!!!!!

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
208
Πόντοι
21
Μάγκες δε μπορώ να πω περισσότερα λόγω υπόσχεσης εχεμύθειας ! Απλά ακούστε με και πάτε φορτωμένοι με 80€ και άνω!!
Υπόσχεση εχεμύθειας έχουμε όλοι δώσει εδώ πέρα. Επειδή την τελευταία φορά που πήγα το ρόστερ ήταν απογοητευτικά μου κάνει εντύπωση που λες για 10/10

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
154
Πόντοι
1
Μπορεί απλώς διαφήμιση να κάνει τα μαγαζιά, οπότε εγώ τουλάχιστον δεν θα τσιμπήσω τόσο εύκολα. Όσα μας γράφεις δεν συνάδουν με όλα όσα έχουμε δει εμείς οι υπόλοιποι, και το "πηγαίντε φορτωμένοι και υπερπληρώστε, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα" μόνο ύποπτο είναι.

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
250
Πόντοι
20
Πώς γίνεται για το Queen (που φημίζεται για την φολα και που όπως πολύ ειπώθηκε δεν βλέπεις κ δεν διαλέγεις) να παίζει εχεμύθεια και να μην αναφέρεις ούτε όνομα ούτε τι πρόγραμμα πηρες και στο Lux να δίνεις την Ναταλία αβίαστα?

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
268
Πόντοι
21
..δηλαδή 30+ 50 στην κοπέλα ή έχει και καλά, συγκεκριμένο πρόγραμμα 80€?
Καμία με βυζάρες είδες :tooth:?

Montelopnixths

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Ρε εξυπνοπουλια άμα δείτε τις αναρτήσεις μου θα καταλάβετε αν κάνω διαφήμιση ή οχι. Παντου είμαι σε κωλομπαρα μπουρδελα μασατζιδικα, το ότι δε δίνω ονόματα κλπ δημόσια είναι γιατί θα ξαναπάω και δε γουστάρω να πάει ο καθένας και να δείχνει τις δημοσιεύσεις μου και να με σταμπάρουν. Τη ναταλια την έδωσα κανονικά όπως είπε ένας εξυπνάκιας για τον απλό λόγο ότι φεύγει μου είπε την επόμενη μέρα και λέει θα κάνεις καιρό να με ξαναδείς άρα στα παπαρια μου. Οποιος με εμπιστεύτει θα καλόπερασει

Montelopnixths

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Συν τοις αλλοις όποιος θέλει περισσότερο να στείλει προσωπικό όπως εστειλε ένα παιδί και μετά με ευχαριστούσε… δε θα κάτσω να εκτεθώ δημόσια και να ρισκάρω την 1% πιθανότητα να με σταμπάρουν!

nick_vil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2018
Κριτικές
6
Like
262
Πόντοι
280
ωραία λοιπόν για να μην κατηγορούμε ο ένας τον άλλον, εγώ αυτό που έχω να πω και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του, είναι πως στο queen είχα ίσως την χειρότερη εμπειρία μασάζ έβερ! και έχω επισκεφτεί πάρα πολλά ανάλογα μαγαζιά σε λάρισα, αθήνα, θεσσαλονικη... όχι 10/10 αλλά και 2/10 αν σας έλεγα θα ήταν πολύ. μιλάμε για 30 λεπτά αγκαρίας, εκτόνωση βαριεστημένη με το χέρι ενώ ζητησε έξτρα 20 ευρώ αν θέλω να βγάλει ρούχα.. το lux (όχι οτί αυτό είναι σοβαρό) είναι διαμάντι μπρόστα του κυριολεκτικά... παιδιά απλά μακρία!!

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
268
Πόντοι
21
Ρε εξυπνοπουλια άμα δείτε τις αναρτήσεις μου θα καταλάβετε αν κάνω διαφήμιση ή οχι. Παντου είμαι σε κωλομπαρα μπουρδελα μασατζιδικα, το ότι δε δίνω ονόματα κλπ δημόσια είναι γιατί θα ξαναπάω και δε γουστάρω να πάει ο καθένας και να δείχνει τις δημοσιεύσεις μου και να με σταμπάρουν. Τη ναταλια την έδωσα κανονικά όπως είπε ένας εξυπνάκιας για τον απλό λόγο ότι φεύγει μου είπε την επόμενη μέρα και λέει θα κάνεις καιρό να με ξαναδείς άρα στα παπαρια μου. Οποιος με εμπιστεύτει θα καλόπερασει
.. σε εμπιστεύομαι και θέλω να καλοπεράσω! Καμία με βυζάρες είδες. Το πρόγραμμα των 80€ ποιό είναι, ή απλά λες θέλω το πρόγραμμα των 80€? Αν προτιμάς σε pm, στείλε εκεί .

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
208
Πόντοι
21
Συν τοις αλλοις όποιος θέλει περισσότερο να στείλει προσωπικό όπως εστειλε ένα παιδί και μετά με ευχαριστούσε… δε θα κάτσω να εκτεθώ δημόσια και να ρισκάρω την 1% πιθανότητα να με σταμπάρουν!
Θα σε έχουν σταμπάρει σίγουρα γιατι είσαι ο μοναδικός που αποθεώνει το μαγαζί

dm_pap

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
794
Πόντοι
81
Οι αναρτήσεις σου πάντως φιλαρακι δε δείχνουν κατι συναρπαστικό για την πορεία σου εδώ μέσα γιατί είναι πολύ λίγες....αλλά ακόμα και αν υπήρχαν δεν αναιρούν το γεγονός ότι μπορεί να διαφημίζεις ένα γραφείο με το αντίστοιχο δωράκι,τα έχουμε δει να γίνονται παντού και με μέλη που έχουν όντως συνεισφέρει στο bou...
Εμένα αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν το κάνεις σωστά....και αν λες όντως αλήθεια δεν την προωθείς σωστά την αλήθεια σού.
Δλδ αναρτήσεις τύπου στείλτε μου προσωπικό μήνυμα, δήθεν δεν θέλω να εκτεθω...Αφού δεν θέλεις να εκτεθείς μην γράφεις, χαιρόμαστε που περνάς καλά και βρήκες κάτι που σου ταιριάζει αλλά εάν δεν μπορείς να μας το προωθήσεις σωστά για εμάς είναι σαν να μην υπάρχει.

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
208
Πόντοι
21
Πέρασα με Νεφέλη. Σταθερή αξία. Αν έχει κέφια φεύγεις ευχαριστημένος.

• Like
Αντιδράσεις: Chopin

KEFALAKOS

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες μου!
Δεν έχω εξερευνήσει λαδομάγαζα και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας!

alexx87

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Πέρασα με Νεφέλη. Σταθερή αξία. Αν έχει κέφια φεύγεις ευχαριστημένος.
Μέχρι τσιμπούκι τραβάει Αννέτα… για παραπέρα θέλει να χει κέφια και να πληρώσεις… στη τελική λίγο πριν την εμυνοπαυση είναι κ αυτή… έχει πολλά κμ…

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
114
Πόντοι
1
Μέχρι τσιμπούκι τραβάει Αννέτα… για παραπέρα θέλει να χει κέφια και να πληρώσεις… στη τελική λίγο πριν την εμυνοπαυση είναι κ αυτή… έχει πολλά κμ…
καλημερα εκτος απο νεφελη κανει αλλη κοπελλα στοματικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom